2.1

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Nooit mee in zee gaan!!

Nooit mee in zee gaan!!
Afgelopen jaar zijn wij onze Dobermann kwijt geraakt na een verblijf van 10 dagen bij Leidy coaching.
Vol vertrouwen, brachten wij afgelopen jaar, twee maal voor tien dagen onze Dobermann, Arco, bij Leidy hondencoaching.
De mooie praatjes en filmpjes doen je denken, dat deze dame alle honden in haar hart sluit en de kneepjes van het vak kent.
Dit bleek anders..
Na het eerste bezoek van tien dagen kregen wij Arco terug met een wond in zijn nek, doordat naar zeggen, haar eigen Dobermann onze hond had gecorrigeerd. Wij kregen als cadeau een tube aloevera er bij. De wond leek volgens kenners echter meer op een brandwond dan op een bijtwond. Ook omdat het onder zijn brede halsband zat. (Stroomband?..)
Het bijzondere was daarnaast dat ze niet volgens afspraak naar de dierenarts was gegaan, dit terwijl ik wel een rekening van 185 euro gepresenteerd kreeg voor een wondje aan de poot van haar hond. Er werd direct een avond consult geboekt.
Ondanks dit geval waren wij ons vertrouwen nog niet kwijt, het komt natuurlijk wel eens voor dat twee reuen het met elkaar aan de stok krijgen.
Daarnaast hadden voor het jaar twee maal geboekt en er was al betaald. (Dat moet namelijk direct gebeuren bij boeken)
Arco bleek voor Leidy een hele zware kluif, het was een pittige hond met een sterk karakter.. maar ja.. daar betaal je dan ook 150 euro per dag voor..

Het tweede bezoek verliep dramatisch.
Tijdens onze vakantie kregen wij te horen dat Arco in zijn bench geplast had en dat zijn urine enorm stonk. Ondanks de contractuele afspraken is zij niet naar de dierenarts met hem gegaan.
Het zou wel “protest plas” zijn.. Protest? Waar over dan?
Geleidelijk werd ons duidelijk dat Arco veelvuldig in zijn bench opgesloten werd.
Het feit dat Arco veel dronk en dus niet kon plassen heeft een ketting reactie veroorzaakt.
Bij het ophalen werd mij duidelijk dat Arco een allesbehalve fijn verblijf had gehad en dat Leidy blij was dat hij vertrok.
Bij thuis komst zijn wij direct naar de arts gegaan waar een blaasontsteking werd geconstateerd. Er zat bloed in zijn urine hetgeen binnen enkele weken heeft geleid tot zijn dood.
Ik heb Leidy na het overlijden van Arco een mail gestuurd waarop ik geen enkele reactie of medeleven heb mogen ontvangen.
Inmiddels ligt het bij de rechtsbijstand.. daar krijgen wij Arco niet mee terug.

Leidy is niet lief voor dieren, ze is zeer zakelijk en gericht op veel geld verdienen.
De communicatie is dominant en mw duldt weinig tegenspraak.
De honden, daar wordt tegen geschreeuwd. Ook tegen haar eigen hond.
Mw begrijpt weinig van honden en is eigenlijk alleen maar met haar zelf bezig.
Wees gewaarschuwd..

2025幎9月10日

Vreemde communicatie met assistente

Bijzondere ervaring gehad qua communicatie met de assistente Nina van Leidy. Mevrouw reageert direct geïrriteerd op het feit dat ik een verzoek doe qua tijdstip van de passessie. "Ho even, dit is niet hoe wij te werk gaan". Op het moment dat ik aangeef dat ik het een vervelende toon vind en de manier van communiceren niet oké vind maar toch graag verneem wanneer zij wel kan. krijg ik vervolgens een mail met "Naar aanleiding van onze correspondentie heb ik besloten het adviestraject hierbij af te ronden." Echter gezien de onderstaande reviews denk ik dat wij er misschien nog wel goed aan doen ook dat het zo gelopen is.

2026幎6月4日

Waarschuwing over Leidy Zijlstra

Ik raad mensen aan om heel kritisch te kijken voordat ze met Leidy Zijlstra in zee gaan. Naar buiten toe gebruikt ze veel mooie woorden en weet ze zichzelf sterk neer te zetten, maar mijn ervaring is dat daar weinig oprechte, hondvriendelijke begeleiding achter zit.

Ik heb gedrag gezien dat ik absoluut niet oké vind richting honden. Honden werden hardhandig aangepakt, tegen muren geduwd en er werd op een manier met honden omgegaan waar ik erg van schrok. Daarnaast zijn er meerdere meldingen en bewijzen van bijtincidenten waarbij haar hond Espejito betrokken zou zijn geweest, wat voor mij extra zorgen oproept.

Ook heb ik ervaren dat er veel wordt gestuurd op emotie en beïnvloeding, waardoor mensen enorme bedragen betalen in de hoop op hulp en verandering. Achteraf voelt dat vooral manipulatief en teleurstellend.

Voor mij was dit een hele nare ervaring en ik zou anderen adviseren zich goed te verdiepen en niet alleen af te gaan op mooie praatjes of social media.

2025幎12月16日
5぀星のうち1の評䟡

Totaal niet wat ze predikt

Deze vrouw beweert te werken zonder dwang en zonder de hond verder aan te raken want het is allemaal niet nodig. Maar na het zien van een aantal video's is het tegendeel waar. Een hond die een muilkorf om moet maar dit niet op een leuke manier krijgt aangeleerd, wordt in een hoek geduwd en krijgt de muilkorf om, de hond vertoont ontzettend veel stress. Een puppy die wordt aangevallen door haar dobberman en dan niet ingrijpen! Er zijn ook bijt incidenten, schreeuwen in de tuin naar de honden. Kortom breng je hond hier niet want je betaald een idioot hoog bedrag en je hond wordt erdoor verpest!

2026幎4月27日

Geen zuivere koffie

Geen zuivere koffie
Een life coach die bewust trauma triggert en er dan op social media zo'n draai aan geeft dat het haar ten goede komt. Ze vraagt een hoop geld, maar maakt haar beloftes niet waar. Mooie woorden, tegenovergestelde daden. Dreigt al in de introductie van de sessie met hoe goed haar advocaat is en dat ze niemand ooit geld terug geeft, want als haar coaching niet helpt ligt het aan jezelf en heb je het werk niet gedaan. Mensen let op! Leidy Zeilstra heeft een groot ego, gebruikt mooie woorden, hemelt zichzelf graag op, weet hoe ze de media op zich vestigt en hoe ze "fans" maakt, maar is geen zuivere koffie.
Hele nare traumatische ervaring gehad bij deze vrouw.

2025幎6月3日
5぀星のうち1の評䟡

Pas op voor deze zogenaamde hondencoach!

Algemene waarschuwing over deze hondencoach.

Er zijn ernstige zorgen over de veiligheid en het welzijn van de honden. Er hebben zich meerdere bijtincidenten voorgedaan waarbij haar hond andere honden aanvalt, met grote wonden en veel schade tot gevolg. Er wordt niet ingegrepen wanneer haar hond andere honden zogenaamd “corrigeert”, zelfs niet wanneer dit leidt tot verwondingen.

Daarnaast zijn er signalen dat honden tijdens het verblijf afvallen, mogelijk door te weinig voeding en stress. Ook de manier van omgaan met de honden roept zorgen op, met meldingen van schreeuwen en fysieke aanpak.

De muilkorven die door mevrouw Zijlstra zelf ontwikkeld zouden zijn, zijn gewoon bestaande muilkorven met haar logo erop!! Ze vraagt hiervoor gewoon de helft meer, dus het is pure oplichting wat hier gebeurd.

En er wordt heel stiekem tijdens losloop trainingen gewerkt met e-collars, schokbanden wel te verstaan. Deze worden onder een hondensjaaltje geplaatst zodat deze niet zichtbaar zijn voor het publiek.

Dit alles schetst een zorgwekkend beeld. Wees daarom zeer kritisch en zorgvuldig bij het maken van een keuze en zet het welzijn en de veiligheid van je hond altijd voorop!

2025幎8月4日

Oplichter!!

Ik wil anderen waarschuwen voor mijn ervaring met Leidy Zijlstra hondencoach. Ik heb €850 betaald voor een “wandeling/cursus” die totaal niet de waarde of professionele begeleiding bood die werd beloofd. Daarnaast werden afspraken niet nagekomen en was zij telefonisch niet bereikbaar op momenten dat dit nodig was.

Tijdens de “cursus” liep ze ook met haar baby rond, wat voor mij volledig onverwacht was en absoluut niet overeenkwam met de verwachtingen die vooraf geschetst waren.

Voor mij voelde dit alles als misleiding en een enorme verspilling van geld.

Mijn advies: wees heel voorzichtig voordat je hier aan begint

2025幎12月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ