Køb af hæve/sænke bord
Jeg har købt et hæve/sænke bord på specialmål og har også fået borde leveret. Førstehåndsindtryk af kvaliteten er sådan set okay.
Men, jeg ville alligevel holde mig fra firmaet en anden gang.
Deres danske hjemmeside er en 1-1 kopi af den tjekkiske og tyske side, og firmaet har så vidt jeg kan se hjemme i Tjekkiet - der blev bordet i hvert fald afsendt fra.
Problemet for mig er at der er fyldt med misinformation, ulovlig markedsføring og rigtig dårlig kundeservice.
Der står på hjemmesiden at produktionen klares på 24 timer og transport 1-3 dage. (klip fra siden: Levering tager normalt en til tre arbejdsdage. Hvis du vælger et brugerdefineret bordplade, laver vi det på bestilling til dig og sender det inden for 24 timer.)
Efter bestilling modtog jeg en ordre bekræftelse og pengene blev trukket fra min konto (hvilket er ok, når der er tale om fremstilling efter specialmål).
Men så gik der 1.5 uge uden nogen form for kommunikation fra firmaet. Jeg var mildest talt rigtig bange for at være blevet snydt.
Jeg prøvede at kontakte dem via:
Form på hjemmesiden: Der er de altid offline, og har aldrig svaret på min henvendelse.
Telefon: Den tages ikke og man får en telefonsvarer som siger de ikke er tilstede lige nu (har prøvet flere gange, og flere forskellige dage).
E-mail: Fik svar efter flere dages venten om at alt var ok.
Hvis jeg havde haft brug for at reklamere, tænker jeg det vil være enormt op ad bakke.