Godt tilfreds med varen. Havde bestilt tre tÞjstativer. Blev sendt som to forsendelser. Hurtig levering, men mÃ¥tte ringe til firmaet, da den ene pakke ikke kunne ses modtaget af vores lokale... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mega hurtig levering, og produktet er lige som vi havde hÃ¥bet. PÃ¥ to dage var vores store tÞjstativ ankommet og det kunne meget nemt bygges. Det er lige som vi havde forestillet os, sÃ¥ vi er super gl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- Hurtig levering âïžðªð» - Top kundeservice âïžðªð» Oplevede lidt fejl pÃ¥ mine varer, men det blev hÃ¥ndteret kanon og problemfrit med hurtig forsendelse at nye varer. ðð»ð¥ Mine bedste anbefali... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Du finder Danmarks bedste udvalg af smykkeskrin, smykketrÊer og anden smykkeopbevaring samt makeup-opbevaring lige her!
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Nemt at finde på deres hjemmeside og bestille. Hurtig levering.

Godt tilfreds med varen.
Havde bestilt tre tÞjstativer. Blev sendt som to forsendelser.
Hurtig levering, men måtte ringe til firmaet, da den ene pakke ikke kunne ses modtaget af vores lokale Brugs.
Viste sig, at Post Nord ikke havde sendt tracking nummer for den ene pakke. Fik det udleveret af Lige Her, hvorefter pakken kunne hentes.
Ikke fÞrste gang Post Nord har givet problemer. De havde kun sendt et tracking nummer.

KnagerÊkke Umbra Flip 5 Hook, Natural
OK kvalitet og hurtig levering
Kan godt anbefales

LigeHer.dk ããã®åç
Har kÞbt et sÃ¥ fint tÞjstativ, til en virkelig fornuftig pris. God brugsanvisning, alle skruer osv. var med, og det var (forholdsvist) nemt at samle alene. Jeg samlede det selv pÃ¥ ca. en time. Det havde nok vÊret nemmere, hvis man var to, men jeg har ogsÃ¥ âto venstre hÊnder.â SÃ¥ alt i alt en enormt god oplevelse og helt klart anbefalelsesvÊrdigt.

LigeHer.dk ããã®åç
Hurtig ekspedition af bestilte varer, rigtig godt.

LigeHer.dk ããã®åç
Effektiv behandling og levring . Nemt at samle og god kvalitet

LigeHer.dk ããã®åç
Godt produkt til god pris og lynhurtig levering.

LigeHer.dk ããã®åç
Kvaliteten er ok, prisen fin, så er der god kontakt til firmaet om hjemkost tid og levering. God oplevelse

LigeHer.dk ããã®åç
Mega hurtig levering, og produktet er lige som vi havde håbet.
På to dage var vores store tÞjstativ ankommet og det kunne meget nemt bygges. Det er lige som vi havde forestillet os, så vi er super glade for kÞbet.

LigeHer.dk ããã®åç
Bestilte en knagerÊkke som passer med den jeg så på billedet og hurtig levering
god betjening
Virkelig god kvalitet (bÞjler og dobbelt tÞjstativ) og ikke mindst hurtig levering! Helt klar anbefaling herfra