Yogamattan är väldigt tung att bära på, men å andra sidan så är det en väldigt hög kvalitet. Jag gör hot yoga, och "vanliga" yogamattor luktar mög rätt snabbt. Denna mattan tar jag bara med mi... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Efter över tjugo år på olika yogamattor av varierande kvalitet är denna den absolut lyxigaste och bästa jag provat. Den är tunn, men ger ett fantastiskt grepp. Känns verkligen premium, även i att det... もっと見る
Vi är en familj som yogar och läker tillsammans. Yoga Lagohm är ett familjeföretag. Vi yogar tillsammans, driver verksamheten tillsammans och växer tillsammans, genom yoga, närvaro och personlig utveckling. Hur allt började... Yogan har alltid funnits i våra hem. Vi har sett mamma rulla ut mattan hemma, vi har vuxit upp med yogan runt oss Men vi barn var länge mer intresserade av livet utanför, av världen, resor, andra vägar. Det var först när vi spreds åt olika håll, brorsan till Australien och syrrorna till södra Spanien som något förändrades. Lucia & Liv började hålla yogaklasser i Spanien. Sindram guidade yoga i Botanical Garden i Melbourne under pandemin. Plötsligt förde livet oss samman igen, genom yogan. Vi började ta upp kontakten. Prata mer. Känna mer. Och någonstans där började läkningsprocessen, både mellan oss, och inom oss. " Från splittring till samarbete Det fanns en tid när vi knappt hade kontakt. Men yoga – och framför allt resan inåt – blev vår bro tillbaka till varandra. Idag arbetar vi sida vid sida som familj – med kärlek, skratt, sårbarhet och tillit. Vi har transformerat vår relation och byggt en verksamhet där varje familjemedlem bidrar med sin unik kraft.
Källgatan 55, 67142, Arvika, スウェーデン
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snabb leverans,bra grepp på mattan ligger stadigt på golvet.Jättenöjd!
Fantastiskt bemötande gällande min order älskar min yoga matta
Snabb hantering av min beställning. Då varan ej fanns i lager erbjöds jag alternativ och vi kom fram till en lösning via mailkontakt som fungerade mycket bra. Snabb leverans. Bra bemötande och jag är mycket nöjd med min yogamatta.
De återkopplade när det visade sig att varan jag beställt var slut. Erbjöd alternativ produkt eller pengar tillbaka. Saknades en vara i leveransen men den kom efter några dagar. Bra service o yogamattan var superfin o har underbart grepp. Över förväntan💜
Snabb leverans trots att färgen jag hade beställt tog slut. Bra och snabb kommunikation för att lösa min order. Yogamattan är fantastisk och så mycket bättre än min förra från vanlig sportbutik. Härligt grepp, bra med linjer för placering av kroppen och skön tjocklek.
Snabb och personlig leverans 😀
Toppenbra matta, älskar bredden!

Yoga Lagohm からの回答
Älskar att den är bredare än mina tidigare yogamattor och greppet är helt fantastiskt. Och dessutom är den väldigt snygg!
Leveransen var snabb och felfri. Kan starkt rekommendera denna yogamatta!

Yoga Lagohm からの回答
Bästa yogamattan på marknaden! Greppet och storleken på mattan är perfekt. Rekommenderas till alla oavsett nivå 🧘♂️🙏

Yoga Lagohm からの回答
Very fast delivery! Overall extremely satisfied with my purchase

Yoga Lagohm からの回答
Fantastiskt grepp i mattan!
Snabb och smidig leverans; mycket nöjd med mitt köp!

Leveransen gick fort!
Yoga mattan är alldeles för tung att bära får ont i nacken. Dåligt att det inte följde med några bärremmar till mattan.. Och den är inte så mjuk som utlovades för bla knäna..

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。