レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Jeg bestilte nogle flotte blÃ¥ Þreringe fra lilla villa. De ser prÊcist ud from pÃ¥ billederne og er god kvalitet. Derudover gav de mig et gratis par med som gave og det syntes jeg bare er fantastisk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastiskt nöjd!! Jag bestÀllde öron hÀngen som va sÃ¥ supersöta 🩷 dessutom skickade de med en present en jÀtte fin ring som jag ochsÃ¥ blev vÀldigt glad för - vÀldigt generöst! Jag kommer handla pÃ¥ L... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. 子䟛服店

圓該䌁業による蚘述

Vi er en pålidelig og trovÊrdig butik, der specialiserer sig i at tilbyde et fantastisk udvalg af bÞrnetÞj og smykker til både voksne og bÞrn. Vi har et bredt sortiment af trendy og stilfulde tÞjstilarter, der passer til både piger og drenge(fra 0-14 år). Vores smykkesamling er fyldt med unikke og elegante stykker, der vil tilfÞje et strejf af glamour til dit look. Vi sÊtter en Êre i at levere kvalitetsprodukter og en fÞrsteklasses kundeserviceoplevelse. LÊs vores anmeldelser og oplev, hvorfor vores kunder elsker at handle hos Lilla Villa. Fri fragt over DKK 499. Vi Þnsker at give dig den bedst mulige oplevelse, når du handler hos Lilla Villa.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

99件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Mer Àn bara ett köp – en upplevelse

Jag köpte en ring och örhÀngen till min dotters bröllop hos Lilla Vila, och det kÀndes verkligen speciellt frÃ¥n första stund. SÃ¥ fint bemötande och en genuin kÀnsla av omtanke – det mÀrks att de bryr sig om sina kunder.
Smyckena Àr precis så vackra som jag hoppades på, och som en helt ovÀntad gest fick jag dessutom ett par örhÀngen och choklad i gåva. Det gjorde mig verkligen glad.
Tack för en sÃ¥ fin upplevelse – jag kommer gÀrna tillbaka

2026幎4月8日

Hej Irina,

Stort tack för din fina recension och för dina varma ord. 🥰 Det glÀder oss verkligen att höra att bÃ¥de ringen och örhÀngena levde upp till dina förvÀntningar, och att du hade en fin upplevelse hos oss.❀

Det betyder mycket för oss att du uppskattade bÃ¥de smyckena och servicen. Vi vill alltid göra vÃ¥rt bÀsta för att ge vÃ¥ra kunder en personlig och omtÀnksam upplevelse.🥰

Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka till Lilla Villa.🀗

VÀnliga hÀlsningar
Lilla Villa

Jeg bestilte nogle flotte blÃ¥ Þreringe

Jeg bestilte nogle flotte blå Þreringe fra lilla villa. De ser prÊcist ud from på billederne og er god kvalitet.
Derudover gav de mig et gratis par med som gave og det syntes jeg bare er fantastisk! De var ogsÃ¥ rigtig pÊne og sÃ¥ kan man prÞve noget nyt🥰
Jeg ville helst sikker gå til lilla villa nÊste gang jeg mangler smykker

2026幎3月11日

Hej Freja

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med Þreringene.❀

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😍Du er altid meget velkommen hos Lilla Villa nÊste gang du mangler smykker.🥰

Lilla Villa

Smukke smykker og god pris

Super hurtig levering, rigtig gode priser og de flotteste smykker!
Jeg er meget tilfreds og jeg vil varmt anbefale jer til andre :)

2026幎3月6日

Hej Rebecca

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de sÞde ord. Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du er glad for bÃ¥de smykkerne og leveringen.🥰

Vi håber, du får stor glÊde af dine smykker, og du er altid meget velkommen tilbage hos os.❀

Perfect

Perfect, Thanks

2026幎2月8日

Hi Arash 😊

Thank you so much for your wonderful review and for taking the time to share your experience. It truly means a lot to us.❀

We are delighted to hear that everything was perfect, and we truly appreciate your support.

Best regards

Babysove fra kinesisk brand

Jeg Þnskede mig en babysovepose fra Lilla Villa, da den de havde var det jeg havde ledt efter og fordi de var et dansk brand. Da jeg modtog pakken kunne jeg dog konstatere, at produktet kommer fra Kina, indpakningen var direkte fra det kinesiske brand Tangmishu, hvilket jeg ikke kender til og som er nÊsten umuligt at finde noget om på nettet. Indpakningen var ret underlig ift. til hvad man kunne forvente, når man kÞber fra et dansk brand - jeg fik blandt andet en form for ring med? Jeg kan så på bagkant forstå, at Lilla Villa videresÊlger ting fra andre brands fra hele verden, hvilket jo i sig selv er fint, og man kan også lÊse om dette på deres side. Men havde det vÊret tydligt af produktbeskrivelse, at det ikke var deres eget mÊrke, som sovepose var fra, så havde jeg ikke Þnsket mig den. Deres billeder af soveposen har sågar skrevet Lilla Villa på, så det giver indtrykket af, at det er deres egen vare. Der står ikke noget sted i beskrivelsen, at det er fra det kinesiske brand Tangmishu. Man må gå ud fra at Lilla Villa, som dansk firma overholder gÊldende lovgivning og derfor kun videresÊlger kvalitetssikret produkter, alligevel fÞler jeg mig skuffet og fÞrt bag lyset af at det ikke fremstod klart og tydligt hvor produktet var fra.

2025幎10月4日

Hej Simone

Lilla Villa er en danskregistreret virksomhed, og vi driver vores forretning i overensstemmelse med gÊldende dansk og europÊisk lovgivning. Vi står fuldt inde for de produkter, vi sÊlger.

Vi bestrÊber os altid på at kommunikere tydeligt, og vi tager naturligvis din kommentar med i vores videre arbejde.

Kanon service!

Kanon service!!

Bestilte 2 sÞlv ringe og fik et sÊt smukke Þrestikker med som gave! Wauw! :D
Men bedst af alt, der var et stykke chokolade sendt med, så går man direkte i hjertet på mig! ;)

Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller ved jer og ikke kun pga. chokoladen. :'D

2026幎1月20日

KÊre Miamaja 🌞

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og dine sÞde ord. Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med både smykkerne og servicen og at den lille ekstra overraskelse blev vÊrdsat.❀

Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ god service og de smÃ¥ detaljer, sÃ¥ din feedback betyder rigtig meget for os.🥰

Vi hÃ¥ber at byde dig hjerteligt velkommen igen en anden gang.🀗

Perfekt

Perfekt ! Flotte og alt i ordren

2025幎12月22日

KÊre Stine,

Tusind tak for din fine anmeldelse. 😊Det glÊder os meget at hÞre, at bÃ¥de levering og smykker levede op til dine forventninger.🀩

God jul🎄🔔

Lilla Villa

Fast delivery and great jewelries!!

2025幎12月21日

Dear Kristine,

Thank you so much for your kind words. ❀We are really happy to hear that you are pleased with both the delivery and the jewelry. Your feedback truly means a lot to us.😊

Wishing you a wonderful Christmas 🎄

Kind regards

Cute earrings :)

2025幎12月17日

Dear Ana,

Thank you so much for your kind review! ❀ We’re thrilled to hear you love the earrings. 😊

Wishing you a Merry Christmas!🎄

Warm regards,

PÊne ting...og hurtig levering

PÊne ting...og hurtig levering
GlÊdelig jul🎄

2025幎12月4日

KÊre Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse ❀

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de varen og leveringen.😊

Vi hÃ¥ber, den bringer glÊde og Þnsker dig en rigtig dejlig jul 🎄

Lilla Villa

Det var let at bestille den vare jeg

Det var let at bestille den vare jeg skulle kÞbe, og leveringen var hurtig.
SÃ¥ helt igennem en god oplevelse.

2025幎11月24日

KÊre Lars,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🥰Vi er rigtig glade for at hÞre, at din oplevelse var god, og at du fandt processen nem og hurtig.
Din tilfredshed betyder alt for os!❀

Lilla Villa

Super hurtig levering og det selv om

Super hurtig levering og det selv om, jeg havde bedt om, at få forsendelsen postet på en speciel måde.
Det er sådan noget jeg kalder en rigtig god service.

2025幎11月30日

KÊre Jette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sÊtter vi virkelig pris på.
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.❀
Du er altid velkommen hos os igen. 🥰

Top service!

2025幎11月25日

Hi Malle,

Thank you so much for your lovely review!❀
We’re glad you had a good experience with us and appreciate your support.😊

Kind regards,

oorbellen zijn beschadigd bezorgd

Van de oorbellen waren de oorstekers scheef en kromgebogen terwijl de oorstekers van betreffende oorbellen recht moeten zijn. Eenvan de 2 oorstekers was dwars geplaats op de oorbel wardoor de oorbel niet goed te dragen is. Het pakje is voor de levering eerder opengemaakt. De beschermig voor verzending van de oorstekers is niet voldoende waardoor schade. Kortom eens maar nooit meer een bestelling plaatsten bij Lilla Villa

2025幎11月26日

Beste Ineke,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.
Wij hebben inmiddels onze verpakkings- en beschermingsmethode aanzienlijk verbeterd om ervoor te zorgen dat de sieraden tijdens het transport beter beschermd zijn.
Wij nemen alle feedback zeer serieus en gebruiken deze actief om onze processen te verbeteren, zodat soortgelijke situaties in de toekomst worden voorkomen.

Met vriendelijke groet
Lilla Villa

Super tilfreds med kÞbe pÃ¥ jeres

Super tilfreds med kÞbe på jeres hjemmeside.
Griv 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎11月15日

KÊre Ivan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!🥰
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.❀
Du er altid velkommen hos Lilla Villa, og skulle du fÃ¥ brug for hjÊlp eller have spÞrgsmÃ¥l, stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe dig 🌟

Boven verwachtingen

Een hele fijne ervaring omdat het goed geregeld is. Netjes updates ontvangen over mijn pakketje en duidelijk aangegeven wat ongeveer de tijdsduur is tot ontvangst. Eenmaal het pakketje in handen, kwam tot mijn verrassing en extra gratis kadotje erbij wat ook zeker in de smaak viel! Heel erg bedankt

2025幎11月12日

Beste Nynke,

Hartelijk dank voor je mooie review.🥰
We zijn heel blij om te horen dat alles goed is verlopen en dat je zo tevreden bent met je bestelling.

Mocht je in de toekomst vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan wij altijd voor je klaar.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons 💛

Met vriendelijke groet,

BÀsta smycken i hela vÀrlden

BÀsta smycken i hela vÀrlden

2025幎10月28日

Hej Ann Marie,

Stort tack för din fantastiska recension! ❀ Vi Àr sÃ¥ glada att du tycker om vÃ¥ra smycken och att vi har kunnat möta dina förvÀntningar. Vi ser fram emot att fÃ¥ hjÀlpa dig igen i framtiden.😊

VÀnliga hÀlsningar,

En tilfreds kunde

Har kÞbt flere gange fra den hjemmeside. Helt tilfreds bÃ¥de med kvaliteten af varer og hurtigt levering.☺

2025幎10月20日

KÊre Iryna,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! ❀ Vi er sÃ¥ glade for, at du er tilfreds bÃ¥de med kvaliteten af varerne og vores hurtige levering. Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside. 😊

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 💖

Venlig hilsen,

Der gik 13 dage fÞr jeg fik min vare

2025幎10月10日

Hej Nicolaj,

Tak for din feedback.

Vi kan se, at din ordre blev sendt allerede dagen efter bestillingen, men desvÊrre blev der en usÊdvanlig forsinkelse hos GLS, som vi beklager.

Vi har vÊret i kontakt med dig direkte og håber, alt nu er vel.

Venlig hilsen,

hurtigt og god levering

2025幎10月2日

KÊre Kate,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💕
HÃ¥ber, du bliver glad for dit kÞb, og du er altid velkommen tilbage hos os! 🌞

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。