En super oplevelse
Blev godt modtaget, bord med udsigt over vandet, 6 retters frokost menu som var en âhimmelsk oplevelseâ spÊndende anrettet, dejlige smage og nok af det hele. Venlig og dygtig tjener. En super oplevelse.
Fantastisk mad og service!
Det var fÞrste gang pÃ¥ Limfjordenshus og maden og servicen har vÊret i topklasse!ðð» Kan helt klart anbefales!
Vi har spist flere gange pÃ¥ Limfjordenshus og maden og servicen har vÊret i topklasse hver eneste gang!ðð» Kan klart anbefales!
Vi havde valgt at markere vores 55 Ã¥rs bryllupsdag med âVandkantsbuffetâ pÃ¥ Limfjordens hus.
Og det levede fuldt ud optil vores forventninger på alle måder.
Super lÊkkert mad og fin og venlig personale.
Det er ikke sidste gang vi vender forbi GlyngÞre en sÞndag.
Fik serveret en Wienersnitzel som var sej. Bad om en grillkniv til at skÊre kÞdet ud med, da en alm. kniv ikke kunne skÊre det igennem. Den blev af tjeneren taget retur til kÞkkenet, hvor både kokken & tjeneren smagte på wienersnitzlen med beskeden om, at den var fin. Det blev påtalt af tjeneren, at hvis jeg var vant til svinekÞd, så lå forklaringen nok i det. Flere i selskabet smagte på den og var enige i, at det var et sejt stykke kÞd og at det ikke bare var mig som var galt på den.
Nu som slagter, kan jeg sagtens kende forskellen pÃ¥ en skinkesnitzel & en kalvesnitsel - Denne var simpelhen stegt for megetâŠ
PÊnt sted og hÞflig betjening, men vil anbefale, at man som gÊst ikke bestiller deres wienersnitzel.!!
De får 2 stjerner for de valgte at lade os bestille selvom det var lige op til kÞkkenet lukkede.
De tilbÞd, at jeg kunne få en kop kaffe for min oplevelse.!
Maden er helt fantastisk - fineste servering med god service! Lokalerne er smukke og udsigten lige sÃ¥dan. Vi har haft en skÞn sÞlvbryllups-dag pÃ¥ Limfjordens Hus med hele familien - alle var imponerede. Tak for en dejlig dagâïžâïžâïžâïžâïž
Vi besÞgte stedet lÞrdag d. 21 okt.min kÊreste fik 4 retter og jeg 5 og må sige at det var på hÞjt niveau. IsÊr sandarten med lÞvstikke var vi begge meget begejstrede over. Fiskeretterne var klart de bedste og var tilberedt helt perfekt. Dertil en god service, hyggelig atmosfÊre og fin prÊsentation af alle retter. Alt i alt en god oplevelse til rimelige penge, Êrgeligt at de ligger 2 timers kÞretur fra hvor vi bor;)