LIMIT-LESS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Limit-less leverede en brag af en fest, der varede fra solnedgang til solopgang. Alle gÊster nÞd musikken og roste opsÊtningen, så ingen klager herfra

5぀星のうち5の評䟡

Vi bookede Victor til vores bryllup - og sikke en fest han skabte. Vi var trygge hele vejen igennem, lige fra det fÞrste telefonmÞde til selve festen stod pÃ¥. Tusinde tak - vi kigger helt sikkert jere... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Limit-Less reddede os pÃ¥ mÃ¥lstregen, da DJ’en vi havde booket meldt afbud dagen inden festen. Det blev en fantastisk aften, musikken spillede og prisen var super fair pÃ¥ trods af den sene booking🎶🥳... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk DJ – kÊmpe anbefaling! LIMIT-LESS leverede den perfekte stemning til vores fest! Super professionel, god til at lÊse publikum og spillede de fedeste mix hele aftenen. Dansegulvet var fyldt... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk DJ

Fantastisk DJ – kÊmpe anbefaling!
LIMIT-LESS leverede den perfekte stemning til vores fest! Super professionel, god til at lÊse publikum og spillede de fedeste mix hele aftenen. Dansegulvet var fyldt, og vi kunne ikke have Þnsket os en bedre DJ. Tusind tak – vi vil helt klart booke dig igen 🀩😅🙌

2025幎9月12日

Hej Katrine,

Tusind tak for de flotte ord 🙌🀩‚ Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at I havde en god oplevelse, og at dansegulvet var fyldt hele aftenen! 💃🕺‚Vi er super glade for at have vÊret med til at skabe en uforglemmelig fest – og vi glÊder os allerede til at spille for jer igen!

Bare god lyd på drengen

Bare god lyd på drengen

Kan i hÞjeste grad anbefales. Det havde ikke vÊret den samme aften uden bidraget fra LIMET-LESS.

2025幎7月5日

Hej Mikkel,
Tusind tak for din anmeldelse! 🙌 Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse med LIMIT-LESS - Vi ser frem til at levere "god lyd på drengen" igen😉

Har oplevet LIMIT-LESS til flere

Har oplevet LIMIT-LESS til flere fester, og kan kort sagt sige: “det spiller bare hver gang”.
Med et godt og bredt musikudvalg, der holder festen kÞrende, humÞret hÞjt og generelt set bare sÞrger for, at det hele kÞrer🚀
Alt i alt en klar anbefaling🀩

2024幎11月8日

Hej Hjalte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌 Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du har haft gode oplevelser med LIMIT-LESS gang pÃ¥ gang. Vi brÊnder for det, vi laver, sÃ¥ det er fedt at fÃ¥ bekrÊftet, at vi ogsÃ¥ gÞr det godt!🙏

10/10 oplevelse.

10/10 oplevelse.
Festen blev lige som jeg forventede, stor ros til Limit-Less. Musik, lys, stemning - det hele spillede.
Super god korrespondance i forhold til mine forventninger og hvad der blev tilbudt.
Jeg vil helt klart bruge Limit-Less igen nÊste gang jeg skal holde en fest:)

2025幎2月22日

Hej Mikkel,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Det betyder meget for os at hÞre, at festen blev prÊcis, som du havde hÃ¥bet, og at vi kunne leve op til dine forventninger. 🀩

Vi glÊder os til at vÊre en del af din nÊste fest! 🥳

5぀星のうち5の評䟡

Min oplevelse med LIMIT-LESS var helt

Min oplevelse med LIMIT-LESS var helt fantastisk! De var super professionelle og hjÊlpsomme gennem hele processen. Fra planlÊgning til selve festen var de imÞdekommende, engagerede og sÞrgede for den perfekte stemning. Musikken, lyden og lyset var spot on, og dansegulvet var fyldt hele aftenen.

LIMIT-LESS brÊnder virkelig for det, de laver, og det kan mÊrkes! Hvis du vil have en uforglemmelig fest med de bedste DJs, så kan jeg varmt anbefale dem.

2025幎3月24日

Hej Mathias,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!🀩 Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du havde en god oplevelse med LIMIT-LESS til din fest.🥳‚Tak fordi du deler din oplevelse – og for de varme anbefalinger!

Vi håber, at vi i fremtiden får lov til at skabe endnu flere uforglemmelige fester for dig.🔥

‹Victor

Altid musik til stemningen

Altid musik tilpasset den Þnskede stemning!
Har haft Limit-Less flere gange både til gymnasiefester men også til private arrangementer. Altid godt udstyr, og musik der passer til den Þnskede stemning!

2025幎2月21日

Hej Valdemar,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er super glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med de gymnasiefester og private arrangementer, vi har vÊret med til at afholde. 🥳

Vi ser frem til at vÊre med til mange flere fester i fremtiden! 🀩

‹Victor

5぀星のうち5の評䟡

LIMIT-LESS spillede til en fest jeg var

LIMIT-LESS spillede til en fest jeg var til. Lyd og lys var top og han lÊste sit publikum og fandt den helt rigtige musik sÃ¥ flest muligt kom ud at danse 😊

2024幎8月10日

Hej Sune,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er super glade for at hÞre, at din oplevelse med LIMIT-LESS har vÊret god🙌

Vi hÃ¥ber pÃ¥ at vÊre med til endnu flere fester fremover! 🀩

De bedste hilsner‹

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス