Vilken spännande hemsida med massor av härliga produkter även för en privatperson! Kundtjänsten ger jag högsta betyg! Vänlig och hjälpsam när jag inte riktigt klarade av min beställning. Och så får ma... もっと見る
企業が回答しました
Jag tyckte jag läste att ni skickar varorna från Danmark, Men när jag tryckt ok till köp kom det upp att det är banggod som ordern gick till
企業が回答しました
Har handlat flera gånger på linaa.se. Har alltid varit snabb leverans och hög kvalitet. Mailade kundtjänst en gång och frågade vilken typ av Lönn det var - och fick snabbt svar på min fråga. Går... もっと見る
企業が回答しました
Enda stället, säkert i hela världen, där det går att tag i dessa nålfilar, xtra små. Passade även på att köpa lite bets av bra kvalitet. Mycket bra kundservice och bra kommunikation. Topp!😎👌🏻
企業が回答しました
Linaa AB är ett dotterbolag till det danska företaget Linå A/S, som funnits på marknaden i mer än 40 år. Vi tillhandahåller material till slöjd, utomhuspedagogik och fritidsaktiviteter för skolor och institutioner, men vi säljer även till privatpersoner och företag. Vi har ett stort utbud av maskiner, utrustning och verktyg. Du hittar även material för slöjd/hantverk och design samt biologi, geografi & natur och teknik. Vi har även produkter för det aktiva friluftslivet, här finner du bland annat tillbehören till eldstäder och tält. Du hittar mer än 6000 produkter på vår webbshop och vi får ständigt in nya produkter i vårt sortiment. Om du letar efter en specifik produkt, är du välkommen att kontakta oss.
Bygatan 5, 27630, Borrby, スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag tyckte jag läste att ni skickar varorna från Danmark,

linaa.se からの回答
Passade även på att köpa lite bets av bra kvalitet.
Mycket bra kundservice och bra kommunikation. Topp!😎👌🏻

linaa.se からの回答
Rekommenderar INTE. Jag köpte Am. Valnöt för mer än 1600kr och de skickade mig brädor med 50-60% splintved. Jag fick ur mindre än 40% användbart trä ur dem. Man betalar redan ett HÖGT premiumpris (120tkr/m3 ist. för 60tkr/m3) från deras shop. Det visar på låg integritet och ärlighet att såga sådana värdelösa brädor och lura kunden, hellre än att kasta lite kärnved eller sälja en mindre bit. De vägrade betala tillbaks pengarna. Jag hade även fått mycket sprucken Purpleheart från dem innan, men detta var sista droppen. Jag köpte från de p.g.a. hemleveransen men det är absolut inte värt. Ta mitt tips, gör inte mitt misstag!

0 leveran👎🏿
Oförskämd kommunikation👎🏿
Returnerar blusen som ni enligt meil skickat med ordernummer.
Pengarna ska absolut returneras snarast
Köp inte!!!!!! INGET SERIÖST FÖRETAG!!!!!!👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿

linaa.se からの回答
Har handlat flera gånger på linaa.se.
Går inte vara annat än nöjd.

linaa.se からの回答
Ett mycket bra ställe för oss hobbyfixare att skaffa virke

linaa.se からの回答
The delivery was done real quick and all was fine.

linaa.se からの回答
Jag har fått ett mycket bra respons på mina frågorna om min order som tog ett tag att få.
När väl leveransen sattes igång så var allt perfekt.

linaa.se からの回答
Always quick to ship and they have such a wide variety of items. I have made several purchases and I was happy with all of them. Highly recommend!

linaa.se からの回答
Jättebra kvalitet och snabb leverans. Finns ingenting att klaga på.

linaa.se からの回答
Bra kvalitet snabb frakt och ett trevligt bemötande

linaa.se からの回答
Snabbt smidigt och enkelt, lönnen 300mm bred nästan kvist fri med få sprickor och en valnöt som var het ok för priset 😋

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。