レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Havde i denne uge min VW Sharan til kÊrlig behandling hos Tobias som i den grad hav den GAS med rengÞring og dybdegÃ¥ende afrensning + en fin afsluttende coating som bragte min fine bil tilbage til os... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Formentlig de nemmeste 5 stjerne jeg endnu har givet. Tobias Lind, der arbejde pÃ¥ min bil, en komplet bilpleje 'nÞrd' i ordets absolut bedste betydning. Han fremstÃ¥r vidende, omhyggelig og Êrlig - og... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Med et skarpt Þje for selv de smÃ¥ detaljer og en stor viden om Teslaer sÃ¥ fik Lind Detailing min brugte Tesla-kÞb til at se spritny ud. Det fedste er at jeg ogsÃ¥ blev frarÃ¥det nogle dyre tilkÞb som... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tak for et flot arbejde pÃ¥ min gamle toyota celica . er meget imponeret over hvor godt det er blevet , og der er ingen rester af polermiddel i kanter og kroge som der er mange af pÃ¥ sÃ¥dan en bil , og... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ ディテヌリング業

圓該䌁業による蚘述

KlargÞring af biler på hÞjt plan

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super flot arbejde

Jeg havde kÞbt en fabriksny bil, som desvÊrre havde fået en hård medfart i forbindelse med undervognsbehandlingen og fremstod derfor med mange overfladiske ridser i lakken fra bÞrster. Tobias tog bilen ind, da jeg Þnskede en keramisk coating og under hans kyndige hÊnder, blev bilen poleret og behandlet, så den fremstod langt flottere end da den forlod forhandleren. Når man snakker med Tobias vil man opleve en meget imÞdekommende ung fyr, med stor viden om bilpleje, der giver reel anbefaling om det arbejde der skal udfÞres, hverken mere eller mindre. Jeg er meget tilfreds og stor anbefaling herfra!

2025幎12月10日

TrovÊrdig gut

Med et skarpt Þje for selv de små detaljer og en stor viden om Teslaer så fik Lind Detailing min brugte Tesla-kÞb til at se spritny ud.
Det fedste er at jeg også blev frarådet nogle dyre tilkÞb som ikke var nÞdvendige, og det viser en hÞj trovÊrdighed.

2023幎10月2日

FÊnomenalt resultat

Formentlig de nemmeste 5 stjerne jeg endnu har givet. Tobias Lind, der arbejde på min bil, en komplet bilpleje 'nÞrd' i ordets absolut bedste betydning. Han fremstår vidende, omhyggelig og Êrlig - og det skinner igennem på resultatet!

2023幎9月19日

Perfektion og tillid!

Top engageret og nÞrdet fyr! Havde gerne givet ham 10 stjerner.
Havde min model Y til coating, og jeg må bare sige at det spiller. Jeg fÞlte lige fra starten at min bil var i trygge hÊnder. Kan på det varmeste anbefale Lind Detailing. Det koster lidt, men sådan er det bare med kvalitet - punktum.

2023幎5月10日
5぀星のうち5の評䟡

TrÊt lak blev nÊsten som ny igen

Havde i denne uge min VW Sharan til kÊrlig behandling hos Tobias som i den grad hav den GAS med rengÞring og dybdegående afrensning + en fin afsluttende coating som bragte min fine bil tilbage til os ! Top arbejde, top betjening og top aflevering til den aftalte tid. Det kan kun blive til fulde 5 stjerner fra mig.

2023幎3月10日

WAUW !!!!

Min helt nye bil fik en keramisk coating, for at passe på lakken. Den var finere end da jeg fik den som ny !!! OG Tobias havde også lige stÞvsuget den indeni - DEJLIGT med super service.

2022幎6月17日
5぀星のうち5の評䟡

Endeligt kom bilen forbi LindDetailing.

Endeligt kom bilen forbi LindDetailing.
Min nÊsten nye XC40 havde ventet nÊsten 6 mdr på at få en coating mv. Jeg havde bestemt at kÞre de 140 km til Aarup på Fyn, men det var hele turen vÊrd. Bilen er bare extremt flot og glat efter turen, og Tobias havde en meget godt pris på en fuld pakke med lak, glas, hjul, plast og sÊder - så tak for det.
Prisen for lånebil på NUL kr. er jo også sÊrlig attraktiv - så lever man med manglende fartpilot en dags tid.
Jeg fik også tilsendt nogle flotte fotos af bilen uden beregning.

2022幎5月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス