SvÊrt rask sending og levering! Alt gikk smertefritt. Det som overrasket meg mest, var hvor stor fargeforskjellen var. Tre av fem t-skjortegarn lignet ikke pÃ¥ fargene pÃ¥ bildene. Neste gang skal jeg s... ãã£ãšèŠã
Dem hadde desverre ikke alt jeg skulle ha.Men dem ga beskjed pÃ¥ mail og spurte om det var noe annet jeg Þnsket.Vi ble enig om noe tilsvarende og ble veldig fornÞyd.Ikke alle som hadde tatt kontakt og... ãã£ãšèŠã
Varene er som forventet. Hadde spÞrt om de kanskje har samme partinummeret pÃ¥ garn jeg hadde hjemme. Da fikk jeg tilbakemelding til. Garnet passer til hekletÞy jeg allerede hadde begynt, likner veldig... ãã£ãšèŠã
Skrev at jeg trengte garnet hurtig og det ble pakket og gjort klart for henting samme dag, og generelt sÃ¥ gÃ¥r det under en uke fra man normalt bestiller til du har varen i postkassa, den gangen jeg tr... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Tok lang tid fÞr bestillingen bleâŠ
Tok lang tid fÞr bestillingen ble pakket og sendt.
Jeg bestilte garn for fÞrste gang hosâŠ
Jeg bestilte garn for fÞrste gang hos Lindehobby. Nettsiden er enkel å bruke og garnet holder god kvalitet. Det eneste trekket er at jeg måtte vente i 2 uker på å få pakken. Håper leveringen går raskere neste gang. Alt i alt fornÞyd, så det blir 4 stjerner.
Rett og slett elendig!
Rett og slett elendig!
Reklamerer med rask levering bla, bla... Det har tatt tre uker siden bestilling, har ikke mottatt varene enda.....?
Blir nok ingen ny bestilling!!!
Bra, men lang leveringstid
Varen kom hel frem, men det tok lang tid fra bestilling til varen ble pakket og sendt. Fikk varen 14 dager etter bestilling.
Jeg fikk ikke alle varene jeg haddeâŠ
Jeg fikk ikke alle varene jeg hadde bestilt og betalt for. Ikke har jeg fått svar når jeg har skrevet/kontaktet dere.
Where is the package?
The shop said the package was sent on the 12th of August. The shipping company still says they have not received it. And it has been 11 days. Tracking has not been updated.
Skrev at jeg trengte garnet hurtig ogâŠ
Skrev at jeg trengte garnet hurtig og det ble pakket og gjort klart for henting samme dag, og generelt så går det under en uke fra man normalt bestiller til du har varen i postkassa, den gangen jeg trengte det fort, gikk det 3 dager <3
Veldig fornÞyd sånn generelt
Veldig fornÞyd sånn generelt. Kan ta litt lang tid fra du bestiller til du får varen.
Bra nettbutikk men sen leveranse
Jeg fikk varene jeg hadde bestilt men det tok veldig lang tid, mer enn en uke, selv om alt var på lager. Ellers veldig bra nettbutikk med godt utvalg.
Great store, very good prices
Everything was as expected, the only reason I give the store 4 stars instead of 5 is the delivery time. Taking in account that I live in Norway and not overseas, I consider that about 10 days it's a bit too much. This aside, overall a good shopping experience. I recommend the store
Lang leveringstid
Lang leveringstid og jeg savner oppdateringer på leveranse underveis.
Man får gjerne en bestillingsbekreftelse raskt og så tar det veldig lang tid fÞr det skjer noe mer.
Gode produkter og god kundeservice ellers ð
Anbefaler å handle, men ikke om man trenger garn raskt.