レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Lindhardt BPSA - Top professionelt kursus der belyser: - den psykologi der ligger bag et salg - hvordan man bruger ennagram aktivt - hvordan man tÞr udfordre kunden - at man er kompetent til at u... もっず芋る

Deltog samme med min bedre halvdel i 3 dags salgs kursus. Christel og SÞren formÃ¥r at fÃ¥r en helt ind under huden, men deres mÃ¥de at undervise pÃ¥ - dagene flÞj bare afsted. Vi glÊder os nu til ri... もっず芋る

3 inspirerende dage med SÞren Lindhardt og hans team giver masser stof til eftertanker. Princip hvordan man skaber salg efter BPSA (Business Performance Sales Academy) vÊrktÞj virker simpelt, men sta... もっず芋る

Med stÞrste fornÞjelse har jeg netop deltaget i Lindhardts 3 dages BPSA, med et vÊld af andre spÊndende kursister med et fÊlles mÃ¥l - at blive klogere pÃ¥ os selv, hinanden og vores forretninger.... もっず芋る

䌁業情報

1. 職業・教育の提䟛業者
  2. 教育センタヌ
  3. 教育機関

圓該䌁業による蚘述

Hos Lindhardt A/S lÊrer du at kommunikere på kundens banehalvdel, så dine kunder spÞrger om de må kÞbe noget af dig. Senest har vi hjulpet Christian med at Þge sit salg fra 2 til 5 ud af 10 kundemÞder. Har du lyst til at hÞre, hvad vi har gjort anderledes - så kontakt os. Hos Lindhardt A/S får du adgang til: [SalgstrÊning] [Salgskurser - hvor du får adgang til nye kunder] [Salgsuddannelse over 6 måneder] [Firmasalgskurser] [Coaching i forbindelse med salgsudvikling] [Forretningscoaching] [1:1 mentorforlÞb] Hos Lindhardt får du adgang til praktisk og let omsÊttelig metoder, som Þger dit salg måned efter måned.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

61件のレビュヌ

Forståelse og indsigt i kommunikation med mine kunder

Som selvstÊndig virksomhedskonsulent med speciale i overgangsalderen har Christel og SÞren hjulpet mig med at gÞre det mere naturligt for mig at kontakte og tale med kunder. De har vÊret med til at afmystificere, skabe forståelse og indsigt i hvordan jeg kommunikerer, så det er naturligt og virkningsfuldt for mig.

2025幎9月21日
自発的なレビュヌ

Salg med respekt og nÊrvÊr i centrum

Hos Nord Begravelse har vi haft fornÞjelsen af at indgÃ¥ et samarbejde med Christel og SÞren fra Lindhardt A/S – og det har vÊret den absolut bedste beslutning for bÃ¥de os selv og vores firma.
Fra fÞrste mÞde blev vi mÞdt af et professionelt team, der både var skarpe på forretning og havde en oprigtig interesse i at forstå vores specifikke behov. De formår at kombinere solid faglighed med en personlig tilgang, som gÞr samarbejdet både effektivt og inspirerende.

Derudover har vi deltaget i deres tre-dages BPSA-kursus. Som begravelsesforretning arbejder vi med et enormt fÞlsomt emne, hvor respekt, empati og tillid er altafgÞrende, og vi havde derfor ikke umiddelbart tÊnkt, at et decideret salgskursus henvendte sig til vores branche. Dog må vi Êrligt sige, at vores skepsis blev gjort fuldstÊndig til skamme.

SÞren og Christel viste en dyb forståelse for vores branche og de sÊrlige hensyn, vi skal tage. De formåede at lÊre os, hvordan vi med Êrlighed, faglighed og respekt kan blive endnu bedre til at rådgive på en måde, der samtidig understÞtter forretningen på en naturlig og vÊrdig måde.
BPSA-kurset gav os konkrete vÊrktÞjer til at forstå kundernes behov endnu bedre og til at formidle vores ydelser på en måde, der opleves oprigtig og hjÊlpsom.
SÞren og Christel var dygtige til at skabe et rum, hvor vi både blev udfordret og stÞttet, og hvor lÊringen hurtigt kunne omsÊttes til praksis.

Vi kan på det varmeste anbefale Lindhardt A/S og BPSA-kurset. Hvis du leder efter nogen, der kan lÞfte både dig og din forretning til nÊste niveau, er de det helt rigtige valg.

2025幎4月4日

Samarbejde med Lindhardt A/S – en gamechanger for vores forretning

Hos NW BrolÊgning ApS har vi fornÞjelsen af at samarbejde med Lindhardt A/S som vores virksomhedskonsulenter – og det har vÊret en kÊmpe gevinst for bÃ¥de vores ledelse og hele virksomheden.

Lindhardt har hjulpet os med at se pÃ¥ vores forretning med helt nye Þjne. IsÊr deres tilgang til salg har rykket os markant – bÃ¥de i tankegang og i praksis. Vi har fÃ¥et en helt ny forstÃ¥else for, hvordan vi hÃ¥ndterer kunder og skaber vÊrdi gennem vores kommunikation og struktur.

Et af hÞjdepunkterne i samarbejdet var det intensive 3-dages kursus BPSA, som gav os et solidt afsÊt og masser af inspiration. Det har givet os redskaber og en tilgang, som vi bruger aktivt hver dag.

Lindhardt har ikke kun bidraget med faglighed – de har ogsÃ¥ skabt ro, overblik og retning for os som virksomhed. Med deres hjÊlp er vi godt i gang med at bygge en sund og stabil forretning med fokus pÃ¥ langsigtet vÊkst og kvalitet.

Vi kan kun anbefale at du booker et mÞde hos Lindhardt A/S.

2025幎4月25日
自発的なレビュヌ

Effektfuld mÞdemodel med stort udbytte

Kurset er langt fra gratis, men min fornemmelse af SÞrens salgsevner i “salget” af kurset til mig gjorde at jeg slog til.
Det har jeg ikke fortrudt et sekund.
Efter kurset betyder det at min salgspitch samt Lindhardt mÞdemodel og beslutningsmodel giver langt bedre udbytte på salgsmÞder.
Samtidig bruger jeg også udvalgte modeller i mit arbejde med forandringsledelse på virksomheder.

2024幎10月31日

Fra Speed talker og fact vandfald til - Professionel RÃ¥dgiver

KÊre modtager
Du sidder sikkert lige som jeg og gÞr op med. Er det her noget vÊrd for mig og min virksomhed. Som fagperson er vi alle dygtige til vores fag, nogle gange lidt for dygtige. Vi glemmer at dem vi hjÊlper går mere op i resultatet, end vores passion for processen.

3 dages BPSA kursus hos lindhardt A/S
Jeg ved mere om salg end end jeg hidtil har kendt til, det på trods af jeg har solgt mig selv og mine ydelser de sidste 20 år.

Jeg lÊrte, at afkode alt det skjulte, der kan sÊnke processen til en endelig ordre.
Jeg lÊrte hvordan min personlighed arbejder og spiller ind med andre personligheder via Enneagram typer og forstå tankene bag de forskellige personer.
Jeg lÊrte hvad det vil sige at “lytte mere og sÊlge mere!”.
Endelig så lÊrte jeg at takle den vÊrste blokade der altid ligger og lurer I et salg.
“Hvad koster den? /kan du matche?”

Ønsker du at vide, hvad det var vi lÊrte at gÞre anderledes?

Så kan jeg anbefale at booke fÞrste mÞde og deltage på deres 3 dages kursus

自発的なレビュヌ

Fra svedige håndflader til ro i maven...

Som selvstÊndig, der hjÊlper ledere med at genskabe deres personlige power og energi arbejdsmÊssigt og privat, deltog jeg på BPSA-kurset i sidste uge i håbet om at Êndre min tilgang til salg.

Hvor jeg fÞr har gået frygtsomt til vÊrks og haft svedige håndflader over, hvordan jeg skulle få lavet en aftale med kunden, så har jeg nu fået indsigter, der har givet mig en meget mere afslappet tilgang og ro i kundemÞdet og allerede nye ordrer i bogen.

Kunden fortÊller nu mig, hvordan jeg kan hjÊlpe dem, fremfor at jeg troede jeg skulle regne det ud. Nu er det kunden "der kÞber", fremfor mig "der sÊlger".

En kÊmpe byrde er lÞftet fra mine skuldre. Og min "frygt" for at sÊlge er nu vendt til en appetit på nysgerrige dialoger med kunder, jeg derpå kan hjÊlpe med indsigter, så de kan balancere og navigere deres liv i den retning, de Þnsker.

Hvis du kan genkende dig selv i det, jeg skriver, så kan jeg varmt anbefale dig hurtigst muligt at signe op til nÊste BPSA kursus med Christel og SÞren.

Yderst lÊrerigt 3 dags salgskursus

Deltog samme med min bedre halvdel i 3 dags salgs kursus.
Christel og SÞren formår at får en helt ind under huden, men deres måde at undervise på - dagene flÞj bare afsted.
Vi glÊder os nu til rigtigt at lÊre hvordan kunderne ret faktisk beder os om at sÊlge til dem.
Bruge de mange vÊrktÞjer vi fik med i bagagen, lÊre at bruge den rigtige salgsteknik.
LÊre vores ansatte at benyttes samme teknik og vi er rigtig godt på vej.
Invester i denne uddannelse - det er alle pengene vÊrd.

自発的なレビュヌ

Top professionelt kursus der belyser:

Lindhardt BPSA - Top professionelt kursus der belyser:
- den psykologi der ligger bag et salg
- hvordan man bruger ennagram aktivt
- hvordan man tÞr udfordre kunden
- at man er kompetent til at udfordre kunden gennem en veldokumenteret spÞrge teknik, som giver vÊrdifuld indsigt og guider kunden til et kÞb.
Fik nye brugbare vÊrktÞjer med hjem, som er nemme at bruge og sjove at Þve på kunderne, med Þjeblikkelig virkning.

2024幎11月2日

TrÊng igennem

Jeg kalder SÞren for en Jedi. Hans spÞrgeteknikker er i “kan jeg virkelig det” kategorien. Og svaret er JA, og det er dÊleme slagkraftigt at lÊre. SÃ¥ herfra de varmeste anbefalinger.

2024幎4月24日

Deltog i BPSA

Deltog i BPSA
GennemfÞrt, Flexibelt, Dynamisk og spÊndende hele vejen igennem.

Teamet i Lindhardt sÞrger for at du er klÊdt godt på fra start til slut samt giver dig vÊrktÞjer, trÊning, tid og mulighed for at lÊrer deres materiale igennem.

Der er god tid til at tale, stille spÞrgsmål og ikke mindst sparre med dine med-kursister.

Jeg har vÊret på mange forskellige kurser fÞr og her har jeg mÞdt nogle jeg ser har fat i den lange ende.

Der er virkelig meget vÊrdi for pengene og enormt meget kÊrlighed til faget.

Tak til SÞren, Christel og resten af Lindhardt teamet for at give mig en dejlig og skÞn oplevelse samt en masse lÊring jeg kan bygge direkte ind i min eksisterende viden.

2024幎3月3日
自発的なレビュヌ

Jeg deltog på BPSA i weekenden

Jeg deltog på BPSA i weekenden, det var en fantastisk og kompetent undervisning, leveret af SÞren og Christel.
Som coach hjÊlper jeg kvinder der gerne vil kunne trÊde trygt ind i et kommende parforhold, efter de kaotiske oplevelser de har vÊret igennem, og har har jeg i DEN grad brug for den viden vi fik indsigt i omkring Enneagrammet og de 9 kunderyper. Den måde vi er blevet lÊrt at vÊre nysgerrige, stille de rigtige spÞrgsmål og LYTTE, vil gÞre en stor forskel i mine kundemÞder.
Af hjertet tak til SÞren og Christel
Tak for det netvÊrk der er skabt
Bare TAK🙏

2024幎3月5日

Nye ansigter og indsigter

PrÞvede noget anderledes og tog 'Lindhardt's 3-dages BPSA salgskurs hér i weekenden. Meget dygtig og engageret undervisning, og en sjov indfÞring i teknikker til selvudvikling og forbedret kommunikation. Bestemt mange udviklingspunkter at arbejde videre med.
Stor ros fra en tilfreds enneagram 5'er.

2024幎3月3日
自発的なレビュヌ

LÊr dig selv og andre at kende, med god indsigt fra Enneagrammet.

Jeg har haft fornÞjelsen af at deltage i et spÊndende 3 dages virksomhedskursus med min ÊgtefÊlle.

Vi fik taget en professionel Enneagram test, fik tilsendt en individuelt udvidet grundrapport, efterfÞlgende blev Enneagrammet gennemgået på kurset af Christel og SÞren.

De var nÊrvÊrende, gode til at sÊtte teori og praksis sammen, og ikke mindst at indrage og sÞrge for at alle kunne vÊre med.

Det var er skarpt kursus, med en masse aha-oplevelser omkring mig selv, mine relationer og kommunikation.

Jeg kan varmt anbefale kurset til alle, uanset branche og alder

2023幎1月20日
自発的なレビュヌ

Toppen af poppen indenfor salg

Det bedste salgskursus ever!

Alle, der har med salg at gÞre, forstår fÞrst rigtigt, hvad salg er, når de har mÞdt Christel og SÞren Glavind Lindhardt. De er på hver deres måde intense, nÊrvÊrende, kÊrlige, omsorgsfulde, indsigtsfulde og dygtige til det, de gÞr. Christel levendegÞr med sit engagement og begejstring enneagrammets mennesketyper og karrikerer med fantastisk humor disses indvirken i relationer, og SÞren demonstrerer salg med underholdning på scenen med alle dets faldgruber og modsat stÊrke og ekstremt virksomme midler på kundens banehalvdel, så salg er lig med kÊrlighed til og fra kunden i stÊrk og stabil relation.

Der er ingen tvivl om, at de begge Þnsker, at samtlige kursister får succes, og alle går hjem efter 3 dages lÊring med en fÞlelse af at have knÊkket den helt rigtige kode i forhold til salg.

Jeg er fan.

For mig har det bevirket en Êndring i kommunikation både arbejdsmÊssigt og privat. Alle bemÊrker mit nÊrvÊr langt stÊrkere, og jeg bliver overdynget med komplimenter, og jeg skaber lynhurtigt nye relationer. Jeg har på blot en uge tredoblet mine resultater fra tidligere. Det er mildest talt imponerende og fÞles som et mirakel.

Mine varmeste anbefalinger til alle ❀

2023幎3月19日

Viden der skaffede 2 elevpladser

Takket vÊre trÊning fra SÞren er jeg nu et skridt nÊrmere min drÞm om at blive sikkerhedsvagt. Gennem SÞrens trÊning formåede jeg at blive en hÞj prioritets valg for to vagt virksomheder som valgte at tilbyde mig elevplads. Jeg kan med 100% sikkerhed sige at jeg efter hjÊlp fra SÞren fÞlte mig meget bedre klÊdt på til mine elevsamtaler og fik stor ros fra rekrutÞrrerne for de vÊrktÞjer som jeg havde fået af SÞren til anvendelse under samtalerne, da rekrutÞrrerne ikke var vant til at de personer de ville rekruterre var så velforberedt.
Jeg kan varmt anbefale SÞren til alle der Þnsker at få en ny måde at tÊnke på og udvikle sig selv med de vÊrktÞjer som bliver givet, som man kan tage med ud og bruge i sit professionelle såvel som private liv.

2023幎3月22日

Salgs- og kommunikations kursus BPSA

Salgs- og kommunikations kursus på kundens banehalvdel. Fantastisk 3 dages BPSA kursus i forgangne weekend, hvor jeg blev endnu skarpere på teknikkerne lÊrt tidligere på en halvårs BPSA uddannelse hos netop Lindhardt. Blev som sidst top top inspireret og glÊder mig til det fortsatte arbejde.
Begge kurser anbefales herfra.

2023幎3月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。