Jag köpte en vinkylare, som man sticker in i flaskan. Tog det mest som ett skÀmt, men vÀrt att pröva. Det visade sig fungera utmÀrkt. Vi har ju flera flaskor som vi inte förvara i vinskÃ¥pet. Plötslig... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde en vinkylare den 3 December, idag, den 13 Januari har den fortfarande inte kommit... Fick ett mail den 11 December att dom "inte kunde leverera pga felaktig adress", dom fick adressen igen... ãã£ãšèŠã
Vi dricker både vitt och rese ganska kallt. Den hÀr kylaren Àr både vacker och effektiv. Vi har redan anvÀnt den flera gånger och den fungerar perfekt
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kul & bra vinöppnare!
Perfekt vinkylare
Snabb leverans o bra produkt.
Jag köpte en vinkylare, minns inte nÀr Àr i Frankrike nu
Det visade sig fungera utmÀrkt. Vi har ju flera flaskor som vi inte förvara i vinskåpet. Plötsligt kan vi ta fram dem i rumstemperatur, men på bara några minuter svalnar vinet och blir utsökt gott.. Varmt tack för en smarrt och effektiv idé.
Bra att man slipper sÀtta vinet iâŠ
Bra att man slipper sÀtta vinet i kylen,
Kan låta det stå på bordet.
Vinöppnaren fungerar perfekt
Vinöppnaren fungerar perfekt. Inga trasiga korkar med kork i vinet lÀngre. De trögsta korkar kommer nu upp med ett litet ljud. Ãppnaren dessutom snygg och passar bra som present nÀr du blir bjuden hem till nÃ¥gon
Enkel och smart lösning för att kylaâŠ
Enkel och smart lösning för att kyla vinet. Håller vinet svalt/kallt under flera timmar.
Ãr mycket nöjd med produkten.
dirktimport frÃ¥n kina och prist kÀnndesâŠ
dirktimport från kina och prist kÀnndes hög jÀmfört med konkurrent
Ett måste till buffén
Verkligen perfekt för att hålla vinet till buffén kallt eller varför inte till picknicken
10/10
Vinöppnaren var en helt utmÀrktâŠ
Vinöppnaren var en helt utmÀrkt produkt. Fungerade perfekt. Snabb leverans var det också.
Testade vinöppnaren utan förvÀntningar.
Testade vinöppnaren utan förvÀntningar.
Resultatet var kanon, lÀtt att anvÀnda och som blir en snackis . Rekommenderar gÀrna den.
Köpte två pumpar
Köpte två pumpar, vid första försöket kom överaskningen jag pumpade för mycket o öppnaren o korken flög i taket
Den Àr super bra för Àldre sköra korkar
Perfekt produkt för bra upplevelse
Perfekt produkt för att få rÀtt temperatur på ett hÀrligt glas vitt vin.
VÀldigt trevlig kundtjÀnst
VÀldigt trevlig kundtjÀnst. Reah på kundtjÀnst kontaktade mig då leveransen dröjde för att kontrollera om jag fått varorna. De anlÀnde någon dag senare och jag Àr mycket nöjd.
Snygg och stilren.
Snygg och stilren.
Mycket lÀtthanterlig och smidig att förvara.
Dock lite svÃ¥rt att skÀra upp folien, vilket iofs kan bero pÃ¥ mitt eget handhavande ð
Fin produkt men leveransen var långsam
Mycket professionellt.
Snabb leverans, tydlig kommunikation och trevlig kundservice. Allt fungerade smidigt.
perfekt
Stilren design och enkel att anvÀnda. Fungerar riktigt bra till både vitt vin och rose
praktisk
denna vinöppnare Àr vÀldigt praktisk och smidig, Àr mycket nöjd
Retur, svindel
Skulle returnere varen da jeg angret på kjÞpet. Betalte 300 kr for returen. Lindner & co besvarte ikke på Postens henvendelser. Slik at varene ikke kom frem. Fikk mail av posten at denne leverandÞren aldri svarer på deres henvendelser. Se også deres spesielle returpolitikk på deres nettsider. I tillegg mente de at de nå hadde byttet returadresse....
Nå har Klarna vÊrt inni saken da jeg har nektet å betale produktet. -Og basert på tilbakemeldingene og dokumentasjonen, har de landet på at dette skal gå i min favÞr, Så Lindner & Co får ikke betalt for varene. Heldigvis. LeverandÞrer av dette slaget bÞr boikottes!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ