Lingerie Ohlala レビュー

4,982
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Dat je nu via de webshop een bestelling plaats , of effectief naar de winkel gaat : hier word je altijd met kennis , ervaring en vriendelijkheid bediend. Een paar woorden en de perfecte begeleidi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Pakje vlot kunnen bestellen en betalen. Mijn pakje was echter niet aangekomen, maar na een kort en zeer vriendelijk telefoontje bleek dat mijn adres niet bestond in de Bpost app. Er werd asap een n... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestelling initieel geplaatst via INNO. Pakketje afgeleverd in een mooie doos. Enkele producten beantwoordden niet aan mijn verwachtingen en ik heb ze vlug kunnen retourneren. Geld stond na 3 werkdag... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De bestelling werd heel vlot geleverd in een mooie doos met extra geschenkjes en een notitieboekje met een vriendelijk woordje daar op geschreven. Zalig! En toen bleek dat ik de verkeerde maat gekoze... もっと見る

企業情報

1. ランジェリー専門店
  2. ・
  3. 水着店

当該企業による記述

Lingerie Ohlala verkoopt topmerken als Prima Donna, Marie Jo, Hanky Panky, Empreinte, Banana Moon, ChantelleChantelle... Kom langs in onze winkel of ga voor online bestellen en word verleid door nieuwe collecties, solden of outlet.

連絡先

(4,982)

過去12か月のレビュー数: 782件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Ik was blij verrast met de mooie doos…

Ik was blij verrast met de mooie doos die toekwam . Mooi verpakt de lingerie in een handig waszakje . Een persoonlijke boodschap , handgeschreven . Een blocnote cado ! Top !! Ik ga hier zeker nog bestellen . Gerlinde

2026年8月29日

Lingerie Ohlala からの回答

Dankjewel Gerlinde voor deze enthousiaste review! 😊 Heel fijn dat niet alleen de lingerie, maar ook de verpakking, het waszakje en onze kleine attenties zo in de smaak vielen. We maken er graag iets bijzonders van. 💕 Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende bestelling!

Top kwaliteit en service

Top kwaliteit en service, een aanrader

2026年8月22日

Lingerie Ohlala からの回答

Dankjewel voor je mooie woorden, Annick! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en service. Dat waarderen we enorm! 💕

Wat een super service!!!

2026年8月29日

Lingerie Ohlala からの回答

Dankjewel, Kris! 😊 Kort maar krachtig, en heel fijn om te lezen! Super dat je zo tevreden bent over onze service. 💕 Graag tot een volgende keer!

Alles verliep vlotjes

Alles verliep vlotjes! Thx❤️

Lingerie Ohlala からの回答

Fijn dat alles zo vlot verlopen is! Dank voor de fijne reactie en veel plezier met je aankoop.

liefs, team Ohlala

Top service

Jullie hebben een ruime keuze. Geven advies. Toffe promotie. De online-shop is heel gemakkelijk in gebruik. Snelle service en discreet. Een mooie verpakking met telkens een leuk cadeautje en persoonlijk berichtje. Ik ben al jaren klant en ben steeds heel tevreden. Dank jullie wel

Lingerie Ohlala からの回答

Dankjewel Erika voor deze prachtige review én vooral voor je jarenlange vertrouwen! 😊 Heel fijn dat je zowel onze keuze en advies in de winkel als het gemak van onze webshop waardeert. En natuurlijk blijven we graag zorgen voor die kleine persoonlijke extraatjes bij je bestelling. 💕 Tot een volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Altijd heel correct en hartelijk.

Altijd heel correct en hartelijk.
Een persoonlijke tekst bij levering naar aanleiding verjaardag.
Inwisselen probleemloos in de winkel.!

2026年8月28日

Lingerie Ohlala からの回答

Dankjewel Ann! 😊 Heel fijn dat je onze persoonlijke aanpak zo waardeert, zowel bij je bestelling als in de winkel. En natuurlijk maken we van een verjaardag graag iets extra feestelijks! 🎁💕 Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Topservice!

En toen bleek dat ik de verkeerde maat gekozen had ben ik naar de winkel gereden om te wisselen, waar ik weer direct vriendelijk geholpen ben en uitleg kreeg welke maat ik de volgende keer moet nemen bij mijn bestelling. Top!

Lingerie Ohlala からの回答

Dankjewel Sabrina voor je enthousiaste review! 😊 Heel fijn dat je blij was met je bestelling en de kleine extraatjes. En nog beter dat we je in de winkel meteen konden helpen met de juiste maat en wat extra advies voor een volgende bestelling. Zo combineren we online graag met onze persoonlijke service in de winkel. 💕 Tot een volgende keer!

Alles ontvangen zoals besteld

Alles ontvangen zoals besteld. Correcte levering. Mooi ingepakt incl persoonlijke berichtje. Top!

2026年8月27日

Lingerie Ohlala からの回答

Dankjewel voor je fijne review, Liesbeth! 😊 Heel leuk dat alles naar wens was en dat ook onze verpakking en het persoonlijke berichtje werden gewaardeerd. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! 💕

5つ星のうち5の評価

Heel verzorgd en correct geleverd en…

Heel verzorgd en correct geleverd en bovendien in leuke verpakking

2026年7月28日

Lingerie Ohlala からの回答

Dankjewel Sandy! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling netjes en correct is aangekomen én dat de verpakking in de smaak viel. We maken er graag iets leuks van! 💕 Veel plezier met je aankoop!

5つ星のうち5の評価

De hulp voordien was geweldig en de…

De hulp voordien was geweldig en de snelle levering ook!!!

2026年8月25日

Lingerie Ohlala からの回答

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden, Goedele! 💕 Fijn dat u zowel ons persoonlijk advies als de snelle levering waardeert. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer bij Ohlala! 😊

Eerste ervaring

Communicatie, verzending en iets niet voorradig en niet meer leverbaar, gelijk verrekend

2026年8月17日

Lingerie Ohlala からの回答

Hartelijk dank voor uw fijne review! 💕 Jammer dat een artikel niet meer leverbaar was, maar fijn dat u onze communicatie en snelle afhandeling daarvan waardeert. Bedankt voor uw vertrouwen in Ohlala en graag tot een volgende keer! 😊

Super

Super, ontvangst Super, kortom alles is top!!!

2026年8月16日

Lingerie Ohlala からの回答

Wat een enthousiaste review, dank u wel Nadine! 💕 Super om te lezen dat alles naar wens was. Daar worden wij bij Ohlala heel blij van! 😊 Graag tot een volgende keer!

Snel en mooie kwaliteit

Snel en mooie kwaliteit

2026年8月16日

Lingerie Ohlala からの回答

Dank u wel voor uw fijne review, Gerieta! 💕 Heel leuk om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering én de kwaliteit. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer bij Ohlala! 😊

Lingerie Ohlala からの回答

Dank u wel voor uw fijne review, Annick! 💕 Heel leuk om te horen dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer bij Ohlala! 😊

5つ星のうち5の評価

Correcte en vlugge levering in een…

Correcte en vlugge levering in een mooie verpakking!!!
Bedankt daarvoor.

2026年8月14日

Lingerie Ohlala からの回答

Heel graag gedaan en bedankt voor uw fijne review, Ria! 💕 Leuk dat u niet alleen de snelle en correcte levering, maar ook onze verpakking weet te waarderen. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer bij Ohlala! 😊

Mooi artikel

Hele mooie artikelen ontvangen en een persoonlijk berichtje en verassing zat er ook nog in heel leuk

2026年8月13日

Lingerie Ohlala からの回答

Wat fijn om te lezen Veronique, dank u wel! 💕 We maken van elke bestelling graag iets persoonlijks, dus extra leuk dat het berichtje en de kleine verrassing in de smaak vielen. Veel plezier met uw mooie aankopen en graag tot een volgende keer! 😊

5つ星のうち5の評価

Hele fijne afwerking van mijn aankoop

Hele fijne afwerking van mijn aankoop. Top!

2026年8月19日

Lingerie Ohlala からの回答

Hartelijk dank, Leentje! 💕 Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de verzorgde afhandeling van uw aankoop. Bedankt voor het mooie compliment en graag tot een volgende keer bij Ohlala! 😊

Topservice en heel ruime keuze

Topservice en heel ruime keuze

2026年8月11日

Lingerie Ohlala からの回答

Hartelijk dank, Leentje! 💕 Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en ons ruime aanbod. Bedankt voor het mooie compliment en graag tot een volgende keer bij Ohlala! 😊

De begeleiding

De begeleiding. De rust en geduld om zoveel modellen te laten passen. Proficiat. Dank je wel

2026年8月18日

Lingerie Ohlala からの回答

Wat een mooi compliment Ginette, dank u wel! 💕 We nemen graag de tijd om samen rustig te passen en te zoeken tot we het model vinden waarin u zich écht goed voelt. Heel fijn dat u onze begeleiding en het geduld zo waardeert. Graag tot een volgende keer bij Ohlala! 😊

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。