Det stÞrste udvalg af stoffer, blonder, stropper og alt hvad der skal bruges til at sy egne bh'er og trusser. Har vÊret pÃ¥ mange kurser hos Merete Hansen og en mere tÃ¥lmodig og fantastisk underviser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Merete er den bedste underviser ever. Altid med pÃ¥ en udfordring og videreudvikling af eksisterende mÞnstre sÃ¥ man fÃ¥r den perfekte bh. Deres butik er nok den eneste i Danmark hvor du kan fÃ¥ alt pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den absolutte bedste butik, hvis du mangler materialer til undertÞj. Hun har ALT. Og bedre service skal man lede lÊnge efter. Ens ordre bliver behandlet personligt, og hvis de er i tvivl om, hvad du... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har aldrig nogensinde set sÃ¥ stort et udvalg. Som oftest nÃ¥r man gerne vi sy sit eget lingeri oplever man, at mÃ¥tte handle flere steder fÞr man har samlet alt hvad man Þnsker. Her er bÃ¥de pakker t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LingerieUniverse.dk er en dansk webshop og kursusvirksomhed for alle, der vil sy deres eget lingeri â bhâer, trusser, bralettes og meget mere. I webshoppen finder du materialer til hele processen, herunder stoffer, blonder, elastikker, bÞjler, hÊgter, skum og tilbehÞr. Vi gÞr det nemt at samle alt til dit projekt ét sted, uanset om du er nybegynder eller erfaren. Vi tilbyder ogsÃ¥ kurser i lingerisyning, hvor deltagerne fÃ¥r praktisk undervisning i teknikker, pasform og finish i et tempo, hvor alle kan vÊre med. Vi arbejder desuden med deadstock-materialer fra tekstilindustrien, nÃ¥r det er muligt. Det giver eksisterende materialer nyt liv, reducerer spild og gÞr det muligt at tilbyde kvalitetsmaterialer til gode priser. Hos Lingerie Universe lÊgger vi vÊgt pÃ¥ klare produktbeskrivelser, god service og en tryg kÞbsoplevelse. Vores mÃ¥l er at gÞre lingerisyning inspirerende, tilgÊngeligt og til at betale
Victor Kolbyesvej 17, 4930, Maribo, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Verdens bedste service med både kurser og ordrer, imponerende stort udvalg til os der gerne selv vil sy undertÞjet, og service i forhold til valg af materialer er suverÊn.
Tusind tak for jer

Lingerieuniverse ããã®åç
Super service, hvor hver enkelt kunde/ordre bliver betjent personligt. Er yderst tilfreds

Lingerieuniverse ããã®åç
Masser af spÊndende tilbehÞr og stofpakker til undertÞjssyning. Jeg fik mine varer hurtigt.
Bedste anmeldelser her fra

Lingerieuniverse ããã®åç
Jeg har handlet MEGET her, og bedre service og hÞj kvalitet findes ikke andre stederððððð 5 stjerner fra mig. Jeg har ogsÃ¥ deltaget pÃ¥ mange af Merete s kurser, og jeg elsker det.
Nu laver jeg selv mit skÞnneste lingeri som bare passer perfekt. Og sÃ¥ i den lÊkreste kvalitet. What not to like â€ïž
Lene Worm

Lingerieuniverse ããã®åç
Fantastiske mennesker der står bag denne dejlige virksomhed!

Lingerieuniverse ããã®åç
Altid en god oplevelse at handle hos Lingerieuniverse, sÞd og kompetent betjening og vare i top, og ikke mindst hurtig levering, deres kurser kan absolut også anbefales, en skam man ikke må give jer 10********

Lingerieuniverse ããã®åç
Jeg har aldrig nogensinde set så stort et udvalg. Som oftest når man gerne vi sy sit eget lingeri oplever man, at måtte handle flere steder fÞr man har samlet alt hvad man Þnsker. Her er både pakker til bh, bh og trusser. Hvis man selv vil samle en pakker er dette også muligt da udvalget af både metervare og DIV tilbehÞr er på hylderne.