Lingua Smart レビュヌ 77

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mam świetnego lektora, p. Adama Nowaka, który zajęcia prowadzi po niemiecku i to jest dla mnie waÅŒne, ÅŒeby się osłuchać. Adam nas często poprawia i daje przestrzeń do mówienia, czytania, odpowiadania... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Uczęszczam na zajęcia z języka niemieckiego do Pana Adama Nowaka. Widać, ÅŒe jest to nauczyciel z powołania, nawet jeśli w grupie ma osoby o troszkę róŌnym poziomie to świetnie potrafi sobie z tym pora... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Lingua Smart. Mój lektor jest osobą bardzo profesjonalną, zawsze dobrze przygotowaną do zajęć, które są prowadzone w sposób nieszablonowy, ciekawy i zachęcając... もっず芋る

䌁業情報

1. 語孊孊校
  2. 英語講垫
  3. 英語孊校
  4. フランス語孊校
  5. ドむツ語孊校
  6. 語孊コヌス提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Prowadzimy szkolenia językowe dla firm z języka angielskiego, niemieckiego, hiszpańskiego, francuskiego, włoskiego, rosyjskiego, chińskiego i polskiego dla obcokrajowców zarówno z zakresu podstawowego, biznesowego jak i specjalistycznego. Lekcje odbywają się w małych grupach lub indywidualnie w trybie online. Zmieniamy podejście do nauki języków obcych. Sprawiamy, ÅŒe nauka będzie efektywna, elastyczna i szybko przyniesie rezultaty w postaci płynnej i sprawnej komunikacji, co w rezultacie przyczyni się do lepszych wyników w pracy i biznesie naszych klientów. Wchodzisz na zagraniczne rynki lub szukasz ciekawego benefitu dla swojego zespołu? Nasze szkolenia językowe są rozwiązaniem dla Twojej firmy. Zajmiemy się kompleksową organizacją kursu językowego, zapewnimy profesjonalną opiekę koordynatora, ułoÅŒymy program zajęć odpowiadający Waszym potrzebom, a zajęcia poprowadzą doświadczeni lektorzy i native speakerzy.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Profesjonalna firma!

2025幎5月7日

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ÅŒe nasze zajęcia i usługi odpowiadają Twoim potrzebom. Å»yczymy powodzenia w dalszej nauce!

Swobodna i sympatyczna atmosfera

Swobodna i sympatyczna atmosfera podczas zajęć. Osoba prowadząca wyrozumiała, elastyczna do potrzeb kursantów oraz otwarta na zmiany w formie prowadzenia zajęć.

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ÅŒe nasze zajęcia odpowiadają Twoim potrzebom. Å»yczymy powodzenia w dalszej nauce!

Balans pomiędzy gramatyką

Balans pomiędzy gramatyką, a swobodną konwersacją. Bardzo dobry lektor. Zgrana i wesoła mała grupa szkoleniowa.

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ÅŒe forma zajęć i atmosfera w grupie odpowiadają Twoim oczekiwaniom. Å»yczymy dalszej satysfakcji z nauki! Powodzenia!

5぀星のうち5の評䟡

Serdecznie polecam wszystkim :D !

Bardzo dobrze wykwalifikowani nauczyciele - zarówno polsko jak i angielskojezyczni (native) - wszystkim bardzo polecam, uczęszczam juÅŒ 3-ci rok

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za opinię. Miło nam czytać, ÅŒe nauka przynosi Ci satysfakcję. Trzymamy kciuki za dalsze językowe postępy!

Bardzo fajnie prowadzone lekcje

Bardzo fajnie prowadzone lekcje, moÅŒliwość wyboru terminu, świetni Lektorzy

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za opinię! ZaleÅŒy nam, aby kaÅŒdy czuł się komfortowo i miał realny wpływ na sposób nauki – dlatego Twoje zadowolenie to dla nas ogromna motywacja do dalszego działania. Powodzenia!

Lektor

Lektor, z którym moÅŒna porozmawiać na kaÅŒdy temat, oczywiście w języku angielskim. Podczas zajęć jest dobra atmosfera i moÅŒna się zrelaksować i przede wszystkim porozmawiać w języku angielskim.

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, ÅŒe zajęcia przebiegają w swobodnej atmosferze i dają Ci przestrzeń do rozmowy po angielsku. Do zobaczenia na kolejnych zajęciach!

5぀星のうち4の評䟡

Lektor uwzględnia uwagi kursantów co do

Lektor uwzględnia uwagi kursantów co do przebiegu zajęć co jest duÅŒym plusem.
Sam program nauczania mógłby być bardziej nastawiony na gramatykę i przebiegać nieco wolniej.

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoimi spostrzeÅŒeniami! Cieszymy się, ÅŒe podejście lektora spotkało się z pozytywnym odbiorem. Wszelkie uwagi są dla nas bardzo cenne – weźmiemy je pod uwagę przy dalszym planowaniu zajęć. Powodzenia w nauce!

Prowadząca była bardzo pomocna

Prowadząca była bardzo pomocna ,komunikatywna i zaangaÅŒowana .

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za opinię! Staramy się, aby nasze zajęcia były jak najbardziej efektywne i angaÅŒujące, a Twoje słowa są dla nas cenną motywacją do dalszej pracy. Powodzenia!

Lektorka Pani Magdalena prowadzi bardzo

Lektorka Pani Magdalena prowadzi bardzo wartościowe zajęcia. Dzięki innowacyjnym metodom nauki języka angielskiego zastosowanym przez Panią Magdalenę dziś duÅŒo swobodniej operuję językiem angielskim.

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, ÅŒe innowacyjne metody Pani Magdaleny sprawiają, ÅŒe angielski staje się dla Ciebie coraz bardziej naturalny i swobodny. Powodzenia!

Jest dobrze.

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, ÅŒe jest dobrze. Postaramy się, by było jeszcze lepiej. Jeśli masz jakiekolwiek sugestie lub pytania, zapraszamy do kontaktu – chętnie pomoÅŒemy!

Magda Leporowska

Magda Leporowska - najlepszy lektor na Świecie

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, ÅŒe nasze lekcje przynoszą efekty i satysfakcję. Powodzenia!

Nauka angielskiego u lektorki Magdy

Nauka angielskiego u lektorki Magdy Leporowskiej to prawdziwa przyjemność i inwestycja w rozwój językowy na najwyÅŒszym poziomie! Jej profesjonalizm, pasja oraz indywidualne podejście do ucznia sprawiają, ÅŒe kaÅŒda lekcja jest inspirująca i efektywna. Magda doskonale tłumaczy nawet najbardziej skomplikowane zagadnienia, a jej cierpliwość oraz motywujące podejście pomagają przełamać bariery językowe. Dzięki jej zajęciom szybko moÅŒna zauwaÅŒyć postępy i nabrać pewności siebie w komunikacji po angielsku. Jeśli ktoś szuka zaangaÅŒowanego, kompetentnego i wspierającego lektora – Magda Leporowska to doskonały wybór!

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, ÅŒe współpraca z lektorką Magdą przynosi realne rezultaty i satysfakcję. ZaleÅŒy nam, aby kaÅŒdy kursant czuł się wspierany i miał przestrzeń do swobodnego rozwoju językowego. Twoje słowa są dla nas potwierdzeniem, ÅŒe warto stawiać na indywidualne podejście i pełne zaangaÅŒowanie.

Przede wszystkim lektor

Przede wszystkim lektor. On robi robotę

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za opinię! Lektor to klucz do sukcesu, a jego zaangaÅŒowanie na pewno ma ogromny wpływ na postępy w nauce. Cieszymy się, ÅŒe to dostrzegasz! Powodzenia w dalszej nauce.

5぀星のうち3の評䟡

Brakuję mi weryfikacji postępów a co za

Brakuję mi weryfikacji postępów a co za tym idzie lepszego dobierania osób w grupie po pewnym czasie nauki.

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Staramy się jak najlepiej dopasowywać poziom i skład grup, a Twoja sugestia jest dla nas bardzo cenna. Jeśli czujesz, ÅŒe coś moÅŒna lepiej dostosować do Twoich potrzeb, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z lektorem – chętnie przyjrzymy się temu bliÅŒej i poszukamy najlepszego rozwiązania.

Recenzja zajęć z Lingua Smart

Jestem bardzo zadowolona z jakości zajęcia i podejścia prowadzącego. Zawsze wszystko przebiegało profesjonalnie i w przyjemnej atmosferze.

Lingua Smart からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię! To dla nas bardzo waÅŒne, aby kaÅŒdy czuł się komfortowo i mógł w pełni wykorzystać swój potencjał. Powodzenia w dalszej nauce!

5぀星のうち5の評䟡

Zajęcia prowadzone są w bardzo profesjonalny sposób.

Zajęcia prowadzone są w bardzo przyjaznej atmosferze. Ogólnie jestem zadowolona z kursu

Lingua Smart からの回答

Dziękujemy za miłe słowa! Bardzo się cieszymy, ÅŒe forma zajęć i atmosfera Ci odpowiadają. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy! Powodzenia!

5぀星のうち5の評䟡

Ashley Richiardi is really good native

Ashley Richiardi is really good native speaker; I really appreciate his engagement.

2025幎1月16日

Lingua Smart からの回答

Thank you for your feedback! It's great to hear that the lessons are both engaging and effective. Wishing you continued progress in your learning!

Best regards
Team Lingua Smart