Klage
Jeg har betalt for 2 mdr. siden og endnu ikke modtaget varen!
Hos Liora kombinerer vi traditionelt hÃ¥ndvÊrk med moderne velvÊre. Vores mission er at hjÊlpe mennesker til en sundere og mere balanceret hverdag gennem naturlige og Êstetiske produkter. Vi tilbyder: KobberarmbÃ¥nd med akupressur og magnetterapi â designet til at lindre spÊndinger, Þge energien og fremme velvÊre. Ringe med akupressur og magnetterapi â en diskret og elegant mÃ¥de at stÞtte krop og sind i balance. Kobberdrikkedunke i 99,99 % rent kobber â kendt for deres naturlige evne til at holde vandet friskt og tilfÞre det gavnlige egenskaber. Alle vores produkter er fremstillet i hÞj kvalitet og med fokus pÃ¥ bÃ¥de funktionalitet og design. Vi tror pÃ¥ naturens kraft og Þnsker at give vores kunder en enkel, men effektiv vej til bedre trivsel i hverdagen. Hos Liora vÊgter vi kundetilfredshed, Êrlighed og kvalitet hÞjt â og vi er stolte af at levere produkter, der gÞr en forskel i vores kunders liv.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Jeg har betalt for 2 mdr. siden og endnu ikke modtaget varen!
Fusk og plat - ordre kan ikke spores. Pengene er trukket, men modtager ikke bestilte varer.
SVINDEL FIRMA MED FALSKE VAREBESKRIVELSER, FALSKE FÃRPRISER OG FALSKE ANMELDELSER
Svar på Liora's respons på min anmeldelse:
På Liora's hjemmeside Þverst i venstre side benytter firmaet Trustpilots grÞnne stjernesystem og angiver anmeldelserne som FREMRAGENDE, men tjekker man her på Trustpilot kan enhver jo se, at det ikke er sandt.
Kigger man nÞjere på produkterne som Liora sÊlger er de alle kinesiske og kan findes fra ca. 1/4 til 1/10 del af priserne på den kinesiske handelsplatform TEMU, så både Liora's fÞrpriser og deres tilbudspriser har intet hold i virkelighedens priser.
Det er således rimeligt friskt at vÊlge at fortsÊtte bedraget her på siden, når det så åbenlyst er fiktive anmeldelser og priser Liora benytter sig af.

Liora ããã®åç