企業が回答しました
Zeer tevreden over deze producten. Ik heb de velgenborstel, de iron remover en de interieur mat cleaner aangeschaft. Voorlopig heb ik enkel de eerste twee gebruikt, maar die doen exact wat ze be... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Liquid Rebel からの回答
dit product is het beste wat ik heb gehad in men leven voor mijn eigen auto te kunnen wassen echt meer bestellen van dit

Liquid Rebel からの回答
Mijn zoon is actief in de car detailing en werkt van het begin al met deze producten. De communicatie met Liquid loopt altijd heel vlot en ze vernieuwen nog steeds in de zoektocht naar perfectie. Dus ik volg dit mee van de zijlijn maar kan dit wel meegeven … en de auto’s op de oprit hier blinken natuurlijk ✌🏼🫱🏼🫲🏽

Liquid Rebel からの回答
Liquid Rebel heeft geweldige producten. Zijn zijn heel toegankelijk en makkelijk in gebruik, ook is er een ruim aanbod aan producten om heel uw wagen zowel langs de binnen als de buitenkant helemaal als nieuw te krijgen. Ikzelf ben een detailer en werk nu al een halfjaar met deze producten omdat ze echt geweldig werken en er ook gewoon een geweldige service is. Hierdoor heb ik fantastische resultaten = Blije klanten. Absoluut een aanrader ! 👌

Liquid Rebel からの回答
Wacht nog steeds op antwoord op belangrijke vraag die ik heb gesteld via contactformulier. Maar kon niet langer wachten, dus in zee gegaan met andere leverancier, echt jammer!

Liquid Rebel からの回答
Had liever 6/5 gegeven als het ging omdat de producten zo goed zijn!!!

Liquid Rebel からの回答
Fantastische producten. Zeer hoogwaardige kwaliteit. Heel leuke branding! Snel geleverd en niet duur.

Liquid Rebel からの回答
Geweldige ervaring met Liquid Rebel! De producten zijn absoluut van topkwaliteit en doen precies wat ze beloven. Wat deze webshop écht onderscheidt, is de fantastische service. Ze zijn ontzettend vriendelijk en doen zichtbaar hun uiterste best om de klant 100% tevreden te stellen. Een absolute aanrader!

Liquid Rebel からの回答
Na 4 maanden gebruik ben ik zeer tevreden. Zowel de producten als de materialen zijn van topkwaliteit. Ik ben zeer grote fan van de Ceramic Snow Foam; zeker een aanrader!

Liquid Rebel からの回答
Pakket was beschadigd door levering dienst maar door het super goed verpakken van de bestelde producten was geen enkel product stuk. De neutral shampoo en snowfoam doen wat ze beloven. Net zoals de andere producten. Al een aantal keren een bestelling geplaatst en altijd inorde.

Liquid Rebel からの回答
Heel blij met men foam cannon, eindelijk kan ik zelf de hoeveelheid regelen via de doseerknop en de prijs die bevalt super goed, ik heb reeds duurdere gehad maar deze doet wat ie moet. de overige producten dien in nog te testen.
Producten die zeer mooi resultaat geven.
Liquid Rebel geeft ook prima raad en uitleg .
Je moet deze producten echt proberen.
Groetjes Kris
Heel goede service! Ik kreeg het niet gekoppeld aan mijn hogedrukreiniger en ze hebben me super geholpen. Past nu perfect en kan mijn wagen beginnen poetsen. Ben benieuwd. Lijkt wel heel degelijk materiaal.
Goed product .direct getest en doet wat beschreven staat
Voldoet ultiem aan de verwachting.
Het betreft de grote droogdoek en de schuimlans.
Tijden de demo denk ik het zal wel daar wel maar bij mij vast thuis niet.
Wel dus niet te geloven.
Net een nieuwe auto gekocht dan denk ik wasstraat nee nog even niet.
Maar dan moet het wel met goede producten.
Ook de het inschuiven met tool die op de Kärcher aangesloten kan worden.
Ook de motor en moterscooter meteen meegepakt.
Vuil lost op super schoon.
Ik ben fan van Rebel.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。