Lirare Wear レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr geniunt imponerad, jag köpte först för att dom hade ett otroligt utbud av fotbollströjor med motiv som var klockrena! Men nÀr man fick hem dom, sÃ¥ höll dom en otrolig kvalité - och inte mi... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Absolut inget fel frÃ¥n er sida men det tog en himla tid för Schenker att komma med grejerna. Åkte frÃ¥n Malmö till Stockholm och sen tillbaka till mig som bor utanför Malmö. Tog över en vecka för dom... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hittade pÃ¥ insta och skrev till dom ang storleks guide. Fick snabbt svar och bestÀllde. Fick tröjorna nÃ¥gra dagar efter och blev mycket nöjd med kvalitet och passformen. Rekommenderar denna sida sta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Toppenleverans med enkel hemsida och snabb leverans. Riktigt roligt och unikt utbud med vÀldigt bra kvalitet. Proffs rakt igenom. Perfekt för att köpa till VM.

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

UpptÀck t-shirts, hoodies, kepsar och muggar fyllda av humor, nostalgi och Àkta kÀrlek till fotboll. Hos Lirare Wear hittar du plagg och produkter som fÃ¥ngar allt det dÀr som gör fotbollen magisk – glÀdjen, dramatiken och de oförglömliga ögonblicken som följer fansen hela livet. Varje design Àr skapad för att vÀcka kÀnslor, bjuda pÃ¥ igenkÀnning och hylla historierna som format fotbollsvÀrlden vi Àlskar. Lirare Wear lyfter fram fotbollens riktiga hjÀltar – frÃ¥n kultspelare och underskattade legender till ikoniska mÃ¥l, firanden och tidlösa matcher. Dessa t-shirts, hoodies, kepsar och muggar Àr gjorda för fans som vill bÀra sin passion med stolthet, humor och personlighet. Perfekt bÃ¥de för matchdag och för alla dagar dÃ¥ du vill visa din kÀrlek till fotboll med stil.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 46ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Orimlig lång leveranstid

Orimlig lång leveranstid. Gjorde en bestÀllning den 25/12 och har Ànnu inte fått produkten (13/1).

2025幎12月30日

Lirare Wear からの回答

Hej! Tack för din feedback. På grund av snökaoset har en av våra leverantörer drabbats av förseningar. Så lång leveranstid ska det såklart inte vara, så vi vill gÀrna kompensera dig på något sÀtt. Maila oss på info@lirarewear.se så löser vi något!

5぀星のうち4の評䟡

Absolut inget fel från er sida men det

Absolut inget fel från er sida men det tog en himla tid för Schenker att komma med grejerna. Åkte från Malmö till Stockholm och sen tillbaka till mig som bor utanför Malmö. Tog över en vecka för dom att leverera .
Men som sagt inget ont om er. Mycket nöjd med tröjan! Tack!

2025幎12月29日

Lirare Wear からの回答

Oj, det låter vÀldigt omstÀndigt (och ineffektivt). Kul att du gillar tröjan i alla fall, det glÀdjer oss!

Super nöjd

Super nöjd! Bra kvalitet och snygg passform

2025幎12月5日
自発的なレビュヌ

Lirare Wear からの回答

Kul att du gillar passformen! Vi har noga utvecklat en tröja som vi verkligen gillar.

JÀttenöjd!

JÀttenöjd!! Enkel och snabb leverans! 🀝

2025幎11月15日
自発的なレビュヌ

Lirare Wear からの回答

Det glÀdjer oss att höra att du Àr nöjd med din tröja Antony!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。