Lisanne Fleur レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Beste mensen, ik heb op 18 juli 2 sieraden besteld en betaald. Tot op heden nog geen tracknummer gehad. Krijg wel iedere keer een bericht is onderweg. Dit stater dan. STATUS: BESTELLING GEREE... もっと見る

5つ星のうち5の評価

企業情報

1. 宝石店

当該企業による記述

Lisanne Fleur is een Nederlands sieradenmerk. Fijne, tijdloze stukken om elke dag te dragen, geen seizoenshypes, gewoon sieraden die bij je blijven passen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 23

レビューを書く

geen levering

zoals ik lees op de revieuws wordt er wel betaald maar niet geleverd. daarom bestel ik wijselijk niets, dank jullie allemaal

Beste Jpassier,

Het spijt ons te horen dat de beoordelingen die u heeft gelezen ervoor hebben gezorgd dat u heeft besloten geen bestelling te plaatsen. We begrijpen dat vertrouwen belangrijk is bij het kiezen van een webshop en beantwoorden graag eventuele vragen of zorgen die u heeft voordat u een beslissing neemt. Als u iets verder wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op via **[info@lisanne-fleur.nl](mailto:info@lisanne-fleur.nl)**. Ons team helpt u graag verder.

OPLICHTING!

OPLICHTING!! LISANNE FLEUR NET ALS DE MEVROUW EN MENEER, DIE NA 50 JAAR STOPPEN!! JULIA EN MARIAN NA 40 JAAR STOPPEN!! ALLES DE ZELFDE ZOGENAAMDE SIERADEN!! STOP MET KOPEN! OPLICHTERS! HELAAS BEN IK ZELF OOK DE DUPE VOOR 300 EURO!!

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat u deze indruk heeft gekregen van uw ervaring met ons. We begrijpen dat zorgen over een aankoop, zeker wanneer het om een aanzienlijk bedrag gaat, erg vervelend kunnen zijn. We krijgen graag de gelegenheid om uw specifieke situatie te bekijken en u persoonlijk verder te helpen. Neem contact met ons op via **[info@lisanne-fleur.nl](mailto:info@lisanne-fleur.nl)** met uw **bestelnummer**, zodat ons team uw zorgen kan beoordelen en u verder kan helpen met een passende oplossing.

5つ星のうち1の評価

Lisanne Fleur is GEEN Nederlands…

Lisanne Fleur is GEEN Nederlands sieradenmerk zoals ze zelf aangeven. Het wordt geleverd vanuit China en het is absoluut geen goud, waarvoor ze het wel verkopen.

Beste Regina,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met uw sieraden niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat u zorgen heeft over het product dat u heeft ontvangen en we krijgen graag de gelegenheid om dit persoonlijk met u te bespreken. Neem contact met ons op via **[info@lisanne-fleur.nl](mailto:info@lisanne-fleur.nl)** met uw **bestelnummer**, zodat ons team uw zorgen kan bekijken en samen met u naar een passende oplossing kan zoeken.

Bestelling niet ontvangen

14 juli besteld en betaald. Inmiddels diverse keren contact gehad met Lisanne via mail. Nu mail dat de bestelling 26 juli (zondag) geleverd is echter niets ontvangen. Weer gemaild, ik moet contact opnemen met de vervoerder. Knap hoor als je je kunt vertellen wie dat is en hoe te bereiken. Kortom niets bestellen want je wordt belazerd. Erg jammer weer.

Beste Susan,

Het spijt ons te horen over de verwarring rondom uw bestelling die op 26 juli als geleverd werd gemeld, terwijl u het pakket niet heeft ontvangen. We begrijpen hoe vervelend het is om een bezorgbevestiging te ontvangen zonder uw sieraden daadwerkelijk in handen te hebben, vooral nadat u al meerdere keren contact met ons heeft opgenomen. We willen graag nagaan wat er met uw zending is gebeurd en ervoor zorgen dat u de juiste ondersteuning krijgt. Neem opnieuw contact met ons op via **[info@lisanne-fleur.nl](mailto:info@lisanne-fleur.nl)** met uw **bestelnummer**, zodat ons team u verder kan helpen.

17 juli oorbellen besteld

17 juli oorbellen besteld, maar net zoals bij alle andere reviews, niks ontvangen. De beloofde track en trace nooit gekregen. Op mail wordt wel gereageerd en beloftes gedaan…loze beloftes. Mijn advies…BESTEL HIER NIKS, OPLICHTERS

Beste Jose,

Het spijt ons te horen dat u nog steeds op uw oorbellen wacht en dat u de verwachte trackinginformatie niet heeft ontvangen. We begrijpen dat het teleurstellend is om sinds 17 juli op uw bestelling te wachten zonder duidelijke updates over de levering. Neem gerust contact met ons op via **[info@lisanne-fleur.nl](mailto:info@lisanne-fleur.nl)** met uw **bestelnummer**, zodat we de status van uw zending kunnen controleren en kunnen verduidelijken wat er met uw levering is gebeurd.

5つ星のうち2の評価

Beste mensen

STATUS: BESTELLING GEREED
Wachten op bijwerken trackinginformatie door de vervoerder, probeer later opnieuw

Dit staat er al van 19 juli op de site. Mijn vertrouwen is snel afgenomen helaas.

2026年7月27日

Beste Aleid,

Het spijt ons te horen dat u sinds 18 juli op uw twee sieraden wacht en dat de trackinginformatie nog niet is bijgewerkt zoals verwacht. We begrijpen dat het frustrerend is om gedurende langere tijd dezelfde statusmelding te zien zonder duidelijke updates over de voortgang van uw bestelling. Neem gerust contact met ons op via **[info@lisanne-fleur.nl](mailto:info@lisanne-fleur.nl)**, zodat we de gegevens van uw zending kunnen controleren en u meer duidelijkheid kunnen geven over de huidige status van uw levering.

Sieraden besteld.

Ook ik heb hier besteld en nog steeds niets ontvangen het is gewoon spul uit China.
Dus koop hier niets mensen.Ik heb mijn bestelling vandaag ontvangen.
Maar daar iets bestellen nooit meer.

Beste Jo,

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We begrijpen dat het teleurstellend is om zo lang op uw sieraden te moeten wachten en we kijken dit graag voor u na. Neem gerust contact met ons op via **[info@lisanne-fleur.nl](mailto:info@lisanne-fleur.nl)**, zodat we de status van uw zending kunnen controleren en samen met u naar de beste oplossing kunnen zoeken.

5つ星のうち1の評価

Het is Nederlands bedrijf maar…

Het is Nederlands bedrijf maar bezorgtijd is 8 tot 10 werkdagen(?) Uit China dus en dat is zeker te zien aan mijn bestelling.
Een " knuffelring" besteld, zilver voor 25,00. De ring uiteindelijk ontvangen en is vierkant gemaakt, platte deuken op de ring en zo slecht afgewerkt. Spreek ik niet eens over de "handen". Terugsturen zal wel een hoop geld kosten dus.....kat in de zak!!
Jullie worden bedankt.

Beste Sonja,

Het spijt ons te horen dat de **Knuffelring** niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, zeker na de wachttijd op uw bestelling. We vinden het jammer om te horen dat de afwerking en het ontwerp van de ring niet waren zoals u had verwacht, en we begrijpen uw zorgen over het retourproces. Neem gerust contact met ons op via **[info@lisanne-fleur.nl](mailto:info@lisanne-fleur.nl)**, zodat we uw ervaring persoonlijk kunnen bespreken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

5つ星のうち1の評価

Het is een Nederlands merk maar komt…

Het is een Nederlands merk maar komt uit China. Zit nog op mijn bestelling te wachten en of ik het ontvang is nog een ? Maar wel al betaald. Zo jammer weer

Beste Marjolein,

Het spijt ons te horen dat u nog steeds op uw bestelling wacht en dat dit zorgen heeft veroorzaakt nadat de betaling al was afgerond. We begrijpen dat het vervelend is om te wachten zonder uw sieraden nog ontvangen te hebben. Neem gerust contact met ons op via **[info@lisanne-fleur.nl](mailto:info@lisanne-fleur.nl)** met uw **bestelnummer**, zodat we de status van uw levering kunnen controleren en u verder kunnen helpen.

5つ星のうち5の評価

Mega tevreden!

"Ik ben normaal gesproken niet iemand die snel een review schrijft, maar in dit geval vind ik dat absoluut verdiend. Mijn ervaring met dit sieradenmerk is van begin tot eind ontzettend positief geweest.Wat mij direct opviel was hoe snel en professioneel er gereageerd werd op mijn vragen. Ik kreeg binnen korte tijd een duidelijk antwoord en alles werd meteen goed doorgegeven. De communicatie was helder, vriendelijk en transparant. Je merkt echt dat er aandacht wordt besteed aan klanten en dat er serieus wordt meegedacht wanneer je ergens hulp bij nodig hebt.Juist daarom begrijp ik sommige negatieve reacties eerlijk gezegd niet zo goed. Mijn ervaring is namelijk compleet het tegenovergestelde. Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles soepel en zoals beloofd. Wanneer ik een vraag had, werd die snel en netjes beantwoord en voelde ik me echt geholpen.Daarnaast zijn de sieraden werkelijk prachtig. Op de foto's zagen ze er al mooi uit, maar in het echt zijn ze nog veel mooier. De afwerking is netjes, de kwaliteit voelt uitstekend aan en je ziet dat er aandacht is besteed aan elk detail. De sieraden hebben een luxe uitstraling en ik heb inmiddels al meerdere complimenten gekregen wanneer ik ze draag.Wat mij betreft is dit een merk dat service en kwaliteit echt serieus neemt. Ik ben ontzettend tevreden over zowel de klantenservice als de producten zelf. De combinatie van snelle communicatie, vriendelijke hulp en prachtige sieraden zorgt ervoor dat ik hier zonder twijfel opnieuw zal bestellen.Kortom: een absolute aanrader. Ik ben super blij met mijn aankoop, ontzettend tevreden over de service en ik kan dit sieradenmerk van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar mooie sieraden en een betrouwbare winkelervaring."

2026年7月15日
5つ星のうち1の評価

Ze adverteren met goud is rotzooi zou…

Ze adverteren met goud is rotzooi zou ze niet aanraden waardeloos product voor dit product moet je ook nog retour kosten betalen veel te duur voor product verzending duurt ook zeer lang
Mensen wees niet zo dom als mij laat deze website links liggen zijn oplichters die via China de producten verzenden zijn goedkoper bij action

2026年7月25日

Beste HR,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met uw aankoop niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen uw zorgen over het product, het retourproces en de levertijd van uw bestelling. We waarderen dat u uw ervaring met ons deelt en krijgen graag de gelegenheid om uw zorgen persoonlijk te bespreken en u verder te helpen. Neem gerust contact met ons op via **[info@lisanne-fleur.nl](mailto:info@lisanne-fleur.nl)** met uw **bestelnummer**, zodat ons team u kan helpen.

5つ星のうち1の評価

Al meer dan 3 weken wacht ik op een…

Al meer dan 3 weken wacht ik op een bestelling die al betaald is en nog steeds niks ontvangen. Wat slecht. Zelfs Temu is sneller. Hoop dat ik nog iets krijg voor mn geld. Mijn advies hier niks kopen behalve als je wil hopen dat je iets zult ontvangen

2026年7月25日

Beste M,

Het spijt ons te horen dat u al meer dan 3 weken op uw bestelling wacht en deze nog niet heeft ontvangen. We begrijpen dat het erg teleurstellend is om al betaald te hebben en vervolgens nog steeds op uw levering te moeten wachten. Neem gerust contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met uw bestelnummer, zodat we de status van uw zending kunnen controleren en u verder kunnen helpen.

Wat zijn dit vreselijke…

Wat zijn dit vreselijke oplichters!!!!!!
Koop hier niet.
Sieraden verkopen die 129,99 waren voor 29,95...
Jullie zijn een stel boeven.
Bestelling is nog niet ontvangen maar reken maar dat dit nog een staartje krijgt.

2026年7月12日

Beste S.s,

Het spijt ons dat u deze indruk van ons heeft gekregen, zeker nu u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer u op uw sieraden wacht en nog geen levering heeft ontvangen. We kijken graag de status van uw bestelling na, controleren de trackinggegevens en zorgen ervoor dat we samen tot een passende oplossing komen. Wilt u ons hiervoor een e-mail sturen naar info@lisanne-fleur.nl met uw bestelnummer? Dan pakken we dit direct voor u op.

5つ星のうち1の評価

Ik heb even gevraagd in mail waar ik…

Ik heb even gevraagd in mail waar ik een evt retour naar toe moest sturen aangezien je de kosten zelf moet betalen... veel woorden maar geen antwoord. Waar de sieraden worden gemaakt? Veel woorden maar geen antwoord. Dus China. Je krijgt dus gewoon een plastic meuk zakje...dus gewoon lekker bij ome Ali of temu bestellen...scheelt veel geld. Edit: na hun reactie gelezen te hebben en de mails die ze hebben gestuurd: diverse magazijnen dus kunnen ze geen land noemen waar je retour heen moet sturen. Yeah right. Dit is een scam en dit blijft een scam.. leuker kan ik het niet maken...

Beste Weckx,

Het spijt ons dat wij uw vraag over het retouradres niet duidelijk hebben beantwoord. We begrijpen dat u eerst de juiste retourinstructies wilde ontvangen voordat u een beslissing nam, en dat hadden we duidelijker moeten communiceren. Wilt u ons opnieuw een e-mail sturen naar info@lisanne-fleur.nl? Dan sturen wij u direct de juiste retourinformatie en helpen wij u zo snel mogelijk verder.

Dit is zware oplichting

Dit is zware oplichting. De sieraden van hun komen gewoon bij Temu vandaan. Oorbellen die op hun website staan heb ik zelf voor 2,95 gekocht, bij hun afgeprijsd voor 29,95 en zeggen daarvoor 129,95 te hebben gekost. A.u.b niet koppen!!!!! Kijk het eerst allemaal maar na. Zware oplichting is dit. Kwam ze tegen op insta. Onbegrijpelijk dat hier niks aan wordt gedaan.

Beste Ilona,

Het spijt ons dat u deze indruk aan uw ervaring heeft overgehouden. Als er iets is aan uw bestelling of de sieraden die u heeft ontvangen dat niet aan uw verwachtingen voldeed, dan horen wij dat graag zodat we kunnen begrijpen wat er is gebeurd en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Ons team staat klaar om uw zorgen persoonlijk te bespreken en u zo goed mogelijk verder te helpen. Neem gerust contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl, dan helpen wij u graag verder.

Voel me zwaar opgelicht

Voel me zwaar opgelicht. De door mij bestelde oorbellen met zoals zij zeggen een waarde van 124 euro ( nu voor 24,95) staat op temu voor nog geen 3 euro. Precies dezelfde foto op hun site en bij temu

Beste Amy,

Het spijt ons dat de oorbellen niet aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u deze ervaring heeft gehad. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en zouden graag de gelegenheid krijgen om uw zorgen beter te begrijpen. Neem gerust contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met uw bestelnummer, zodat we uw ervaring persoonlijk kunnen bespreken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Mijn oma is opgelicht!

Mijn oma is opgelicht!! Ze vertelde dat ze sieraden gekocht had en liet me hun foto zien, duidelijk ai!! Zelfde sieraad op shein gevonden met dezelfde foto. Heel sneu..

Beste Lily,

Het spijt ons dat uw oma deze indruk aan haar aankoop heeft overgehouden. We willen absoluut niet dat een klant teleurgesteld is over haar ervaring of aankoop. We zouden graag de gelegenheid krijgen om te bekijken wat er is gebeurd en haar zorgen persoonlijk te bespreken. Wilt u uw oma vragen om contact met ons op te nemen via info@lisanne-fleur.nl met haar bestelnummer? Dan helpen wij haar graag persoonlijk verder en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。