Bonjours Moi aussi j'ai investi 300 euros dans lietgap, je voulais retirer mon bénéfice et depuis plus moyen de les joindre ou même accéder au cite
LitegapÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®ããŒãžã¯äžæçã«ééããŠãããæ°èŠã¬ãã¥ãŒããåãã§ããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
Roman Techniczna powiedz w jaki sposób skorzystaÅeÅ z opcji bez wÅasnego wkÅadu? Mam jedno konto w USD ale myÅle o koncie w Euro....jeÅli chodzi o mojÄ opinie to jestem bardzo zadowolona przez 2 tyg z... ãã£ãšèŠã
i have invested 250 USD on 12/09/2021 and the man who named himself my advisor/consultant keep pestering me invest 5000 USD more but i didn't oblige. Since then , i have been writing to them... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Maximize your earnings with Lite Gapâs effortless trading platform!
é£çµ¡å
Stolichna Municipality, Lyulin district, residential district Lyulin-7, building 704, entr.E, fl 3, apt.118, 1324, Sofia, ãã«ã¬ãªã¢
- info@litegap.com
- litegap.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Arnaque
Bonjours
stole my money
stole my money, would not reply, lied to me, now can't log in to my account they did have good reviews from Trustpilot. Litegap use fake phone numbers they are bad news keep well away from them
Don't believe in false adverts and getâŠ
Don't believe in false adverts and get rich quick schemes. Litegap deserves a portion in the pit of hell if they don't give themselves up to the authorities. I am glad I was able to get recourse by making a formal complaint to 'RE fun dcar t', I found them on the web and they were really helpful.
i have invested 250 USD on 12/09/2021âŠ
Since then , i have been writing to them to refund my initial investment of 250 USD but so far there has been no response from them
Still awaiting refund of my money
G THANGPU TOMBING
J AI VERSER 250 EUROS MAINTENANT JEâŠ
J AI VERSER 250 EUROS MAINTENANT JE DEMANDE UN RETRAIT DE 1000 EUROS PLUS MOYEN DE LES CONTACTER
Litegap ist seit 10 Tagen nicht mehrâŠ
Litegap ist seit 10 Tagen nicht mehr erfeichbar , die Homepage ist ausgeschaltet und die Telefone der VerkÀufer sind auch offline. Vermutlich hat man einen Exit Scam durchgefÌhrt, ich wurde noch am Freitag vor 10 Tagen massiv zu einem neuen Investment dort gedrÀngt. Mein VerkÀufer nannte sich Chris Moser , ich denke das ist kein realer Name !
Bonsoir moi je me suis aussi fait avoirâŠ
Bonsoir moi je me suis aussi fait avoir je veux bien faire parti de votre plainte il m'ont arnaquer de 250 euros le 15 08 2021 je vais porter plainte contre eux merci
Trolls
Beware of trolls that has infested this site who promote and mislead you on the good qualities of litegap, even if their website is no longer accessible for days now. Be on the lookout also for collectors who promise to get your money back but will only milk you more.
Litegap ma volé 200 euros je proposeâŠ
Litegap ma volé 200 euros je propose une pétition car je compte lancer des actions en justice dans le but de faire fermer leurs business et si possible rembourser les gens qu'ils sont volés.
Bien à vous les victimes de litegap
Moi pareil j'ai essayé avec litegap jeâŠ
Moi pareil j'ai essayé avec litegap je me rencontre que c'est une arnaque a plein nez fuyez vite
nothing but scam when i asked questionsâŠ
nothing but scam when i asked questions they just hang up - falsified trading page which no longer exists they take your money and run let alone the false phone numbers
platforma litegap nagle przestaÅaâŠ
platforma litegap nagle przestaÅa dziaÅac mam tylko wielkÄ nadzieje ze to wskutek dzialania organow scigania ze wlasnie dobrali im sie do skory w przeciwnym wypadku mozliwe iz stwierdzili ze na naszym rynku juz nikogo wiecej nie okradna i zwineli swoj interes poszli szukac gdzie indziej swoje ofiary .Choc szczerze powiem ze wolaÅa bym widziec ich za kratkami i to na bardzo bardzo dlugo bez srodkow do zycia tak jak oni mnie zostawili i bez kontaktu ze swiatem zewnetrznym tak na wszelki wypadek!
Minus zero,for this thief's!
Minus zero,for this thief's!
People don't go into any deals and even phone call s with them.
They will rip you off !
And somebody from trustpilot really needs to take a good look for god review s they have here_cause all good reviews are from their friends and partners in this crime!
Where is now Mr Philip C "great account manager"and other scammers..
Any of people that loose money immediately call Bank and report this!
WyÅudzili 250$ Litegap SCAM!!! OszuÅci!!!
WyÅudzili 250$ i chcieli abym zainstalowaÅa program Anydesk, a nastÄpnie logowaÅ siÄ do moich kont bankowych.
ZorientowaÅem siÄ, ÅŒe to jest próba wyÅudzenia kolejnych pieniÄdzy i kradzieÅŒy danych osobowych, dlatego odmówiÅem weryfikacji konta.
NapisaÅem maila z rezygnacjÄ
z usÅugi, nie chcÄ
zwróciÄ moich Årodków bez "weryfikacji konta" która wiÄ
ÅŒe siÄ z instalacjÄ
programu Anydesk ma moim komputerze.
Wszyscy, którzy siÄ ze mnÄ
kontaktowali mówiÄ
z ukraiÅskim akcentem, sÄ
bardzo natarczywi i wywoÅujÄ
presjÄ poprzez ciÄ
gÅe ponaglanie aby zrobiÄ to czego oni chcÄ
PowtarzajÄ
co chwile, ze to dla mojego bezpieczeÅstwa i ÅŒe taki majÄ
regulamin i ÅŒe majÄ
zgodÄ KNF...
Nie dajcie siÄ oszukaÄ, nie przesyÅajcie ÅŒadnych pieniÄdzy !!!
OSZUSTWO OSZUSTWO OSZUSTWO !!!
Szkoda tej gwiazdki. OszuÅci czyszczÄ konta i zaciÄ gajÄ kredyty.
No le doy ninguna estrella, ESTAFADORES
No le doy ninguna estrella. Son estafadores. Ahora están en Perú y Sudamérica, solo piden dinero, nunca contestan los emails y teléfonos no existen. Ellos siempre te llaman de distintos celulares y no se puede rastrear el número.No se dejen engañar.Ya perdà 300 euros con el plan básico,la plataforma nunca acepta retirar tu dinero y caes en "multas y penalidades" que solo existen para ellos. NO SE DEJEN ENGAÃAR ES ESTAFA.
Oszustwo/ scam
Uwaga recenzje zostajÄ
usuwane bo nie przedstawiÅam dodatkowych wyjaÅnieÅ dla tych oszustów. Totalne kuriozum ÅŒebym jeszcze musiaÅa im siÄ z czegoÅ tÅumaczyÄ. W taki sposób oszuÅci wykorzystujÄ
tÄ
stronÄ do usuwania negatywnych komentarzy i sami dodajÄ
pozytywne aby okraÅÄ wiÄcej osób.
Jedno wielkie oszustwo. WyÅudzili 250$ i chcieli abym zainstalowaÅa program anydesk oraz przesÅaÅa skany dowodu osobistego, karty pÅatniczej i rachunku za media. OczywiÅcie tego nie zrobiÅam. Wszyscy, którzy siÄ ze mnÄ
kontaktowali mówiÄ
z ukraiÅskim akcentem. Nie ma moÅŒliwoÅci siÄ do nich dodzwoniÄ, zawsze oni dzwoniÄ
. I teraz uwaga: nie mam moÅŒliwoÅci wypÅacenia moich 250$ bez wpuszczenia do mojego komputera âukraiÅskiegoâ pseudo-technika przez program anydesk oraz bez przesÅania dowodu osobistego z dwóch stron i ww. dokumentów. Jak powiedziaÅam, ÅŒe nie chce w to wchodziÄ i ÅŒeby oddali mi moje pieniÄ
dze to ostatni Ukrainiec byÅ bardzo agresywny i chamski. Kompletnie nie majÄ
ÅŒadnego zezwolenia na dziaÅalnoÅÄ przez KNF. Sprawa zgÅoszona na policjÄ i do KNF. Nie dajcie siÄ oszukaÄ bo moÅŒecie straciÄ wszystkie oszczÄdnoÅci i do koÅca ÅŒycia pÅaciÄ pozaciÄ
gane kredyty. Jedno wielkie oszustwo.
ZostaÅam okradziona z moich pieniÄdzy
ZostaÅam okradziona z moich pieniÄdzy! WÅAMALI siÄ na moje konto bankowe i wziÄli kredyt,zgÅoszono do organów Åcigania !
Ta sama zasada co u reszty.
Ta sama zasada co u reszty.
Ja idiota przeczytaÅem ja to pani Gessler u Wojewódzkiego chwali siÄ ile zarabia przez Litegap. Wszystko takie proste i bez wiÄkszego ryzyka. W tym samym artykule byÅ reportaÅŒ dziennikarza który to sprawdzaÅ i sam zaczÄ
Å zarabiaÄ. No to daÅem siÄ nabraÄ. WpÅaciÅem 250USD.
Pani bardzo miÅa (akcent wschodni) przeprowadziÅa przez rejestracjÄ. Wszystko szybko i sprawnie.
KazaÅa czekaÄ do nastÄpnego dnia na tel od konsultanta i abym nic nie ruszaÅ w aplikacji bo mogÄ straciÄ pieniÄ
dze. Ok czekam.
Jednak coÅ mnie tchnÄÅo i zaczÄ
Åem czytaÄ zasady, regulaminy itp. jednoczeÅnie szukajÄ
c info o tej firmie.PrzestaÅo byÄ miÅo.
Firma we WÅoszech i Hiszpanii na liÅcie podejrzanych o oszustwa.
Zarejestrowana w Warszawie na jakieÅ nie polskie nazwisko ,z kapitaÅem 5000 zÅ.
PostanowiÅem zrezygnowaÄ z ich usÅug i odzyskaÄ kasÄ. Czat z firmÄ
nie dziaÅa, na maile nie odpisali. ZadzwoniÅ konsultant po 2 dniach.
Rozmowa byÅa dÅuga oczywiÅcie póŠnie rozumiaÅem przez akcent.
W skrócie, jeÅli nie zainstaluje programu do zdalnej kontroli nad moim tel, i nie wyÅle wyraźnych zdjÄÄ dowodu, paszportu, karty to stracÄ pieniÄ
dze. A jeÅli nie zrobiÄ przez 60 dni nic to naliczÄ
sobie 500Usd opÅaty za obsÅugÄ
Rozmowa byÅa 2 godz temu.
Jutro wizyta na policji i w banku.
Raczej nie odzyskam ale moÅŒe innych nie naciÄ
gnÄ