䌁業情報

1. 米囜移民垰化局
  2. ビゞネスずITのコンサルタント代理店
  3. 投資サヌビス

圓該䌁業による蚘述

LiteTax regelt fiscale emigratie voor Nederlandse ondernemers en DGA's. Eerst een schone, verdedigbare exit uit Nederland, daarna een buitenlandse structuur die klopt. In die volgorde, want een structuur in het buitenland zonder echte exit levert geen voordeel op; Nederland blijft dan gewoon heffen. Ons specialisme is Georgië: de Individual Entrepreneur met 1% Small Business Status, wettelijk verankerd en met een serieuze bankinfrastructuur eromheen. We begeleiden het hele traject: de Nederlandse exit samen met ervaren exit-specialisten, en de uitvoering in Georgië van registratie en bankrekeningen tot work permit, zakelijk adres en twaalf maanden boekhouding. Ook voor wie naar een ander land vertrekt begeleiden we de Nederlandse exit. En voor wie in Georgië wil investeren is er begeleiding bij vastgoed, inclusief de fiscale kant van de aankoopstructuur. We werken compliance-first. Geen trucs, geen grijze gebieden, geen beloftes die niet waar te maken zijn. Elke route begint met een toets van je situatie: de gratis Exit-scan op litetax.ai en daarna de Eligibility Audit van 99 euro. Past de route niet bij jouw situatie, dan hoor je dat ook. Een eerlijk nee is bij ons een normale uitslag. LiteTax is opgericht door Jonathan M. Lieuwma, die de route eerst zelf doorliep, inclusief de Nederlandse kant ervan.

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Moving to Georgia

Still in the process of leaving the Netherlands so have only used the Litetax services very limited, but so far the initial audit, by Jonathan to check eligebility, went smoothly and screening of my company by the fiscal consultant went well, with a promising outcome.
So far Jonathan kept his promises and i am looking forward to further complete the process with him.

2026幎8月6日
自発的なレビュヌ
LiteTax ロゎ

LiteTax からの回答

Beste Henk, bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed om te lezen dat de eerste stappen van het traject, de audit en het strategisch consult met onze fiscalist, soepel zijn verlopen en een veelbelovende uitkomst hebben. We kijken ernaar uit om ook de volgende fases samen goed neer te zetten, tot in Georgië aan toe. Met vriendelijke groet, Team LiteTax.

5぀星のうち5の評䟡

Een goed consult

Ik had een nuttig consult/gesprek met LiteTax waarin ruim de tijd was om mijn situatie en wensen toe te lichten, Jonathan gaf goede inzichten die ik mee kan nemen om mij verder voor te bereiden op een transfer naar Georgie.

2026幎6月19日
自発的なレビュヌ
LiteTax ロゎ

LiteTax からの回答

Beste Adriaan, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat het consult nuttig was en we je op weg hebben kunnen helpen met de voorbereidingen op je transfer naar Georgië. We wensen je veel succes met de verdere stappen. Met vriendelijke groet, Team LiteTax.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。