Bare god stemning pÃ¥ stedet, stole leveredes aromas. Orkestret var i super HumÞr, velspillende, stemningen fulgte med op. God bar ðð€ Og sÃ¥ op at stÃ¥, danse fÞdderne VILLE detðð Tak for en dejlig... ãã£ãšèŠã
De gjorde det godt med gode sange, musik og sjove indslag.ðð»ð Vi sad pÃ¥ 5 rÊkke og var desvÊrre ret generet af projektÞrerne der med mellemrum blÊndede os sÃ¥ vi mÃ¥tte kigge ned i stedet for op.
Helt igennem en fantastisk oplevelse, Gribskov koncertsals personale tog imod med positiv stemning, hÞflighed og var vejledende og hjÊlpsomme, god fÞlelse nu, hvor vi kom fra Bornholm. Koncerten On... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LiveOplev er din billet til uforglemmelige Þjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet. Gennem mere end 17 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrÊdener på tvÊrs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag. Vi har samlet en imponerende rÊkke af kunstnere fra både ind- og udland, der er sÊrligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse. Bedste hilsner LiveOplev
ãã³ããŒã¯
- liveoplev.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 17ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
SÃ¥ fantastisk et sjov ...og nem atâŠ
SÃ¥ fantastisk et sjov ...og nem at finde pladser
SkÞn musik og sÃ¥ godt gennemfÞrt afâŠ
SkÞn musik og så godt gennemfÞrt af kunstnerne. Gode faciliteter og nemt at komme til barerne og toiletter.
Super god oplevelse ð€
Mega god koncert og virkelig autentiskeâŠ
Mega god koncert og virkelig autentiske og dygtige musikere.
Og personalet pÃ¥ polyfonen var sÃ¥ sÞde og imÞdekommende ð
De gjorde det godt med gode sange
Fantastiks optrÊden og god stemning
Underholdende og fantastisk sat op
Dejlig og hyggelig koncert
Dejlig og hyggelig koncert, det eneste der manglede var et dansegulv, for man havde virkelig lyst til at danse
Et fantastisk sjov.
Bare god stemning på stedet
Bare god stemning på stedet, stole leveredes aromas. Orkestret var i super
HumÞr, velspillende, stemningen fulgte med op. God bar ðð€ Og sÃ¥ op at stÃ¥, danse fÞdderne VILLE detðð Tak for en dejlig aften
Fantastisk god oplevelse med masser afâŠ
Fantastisk god oplevelse med masser af god musik og stemning
Mega god musik
Mega god musik, men dårligt at der ikke var siddepladser til alle......der kom dog flere stole efter mange var utilfredse. StÞrstedelen at Publikum var plus 60 år
Fantastisk aftenð¹
En fantastisk aften med super gode âkopierâ af Kim Larsen - Bamse og John Mogensen 𥳠alle gjorde deres yperste og mere til og bandet bag de tre âkopierâ leverede musikken til âguldmedaljeâ tak for jer og musikkenðž
Bryan Adams Tribute i NykÞbing F
Vi 5 damer havde bare alle tiders aften i selskab med Bryan Adams Tribute i NykÞbing F's hyggelige teater. Efter showet fik vi snakket med Claus Hassing og vi hÃ¥ber vi kan fÃ¥ lov til at opleve dem i Gilleleje i fremtiden ð€©
Fantastisk sanger og orkesterð€©ðµð¶ð¥ð¹ð¶
HÃ¥ber SÃ
meget de kommer igen nÊste år
Rigtigt god show
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse - kommer meget gerne igen ð
det var en fantastisk god koncert ogâŠ
det var en fantastisk god koncert og oplevelsen med lyd og sceneshow var med til at give det hele en god stemning
Fantastisk koncert
Var til koncert med â bamse, Kim Larsen og John Mogensenâ sange. Fantastisk oplevelse. Gik derfra i hÞjt humÞr