Jeg sÃ¥ nogle reklamer pÃ¥ Instagram for nÊsten et Ã¥r siden og tÊnkte, at jeg hellere mÃ¥tte fÃ¥ den kÞbt, inden jeg glemte det igen. Jeg var Êrligt talt lidt skeptisk i starten og tÊnkte, om det kunn... ãã£ãšèŠã
Simpelt, effektiv og ekstrem god kundeservice. Bestilte et par bÞger og et par dage efter ankom de, dog havde postmand Per lagt dem udenfor i regnen og bÞgerne havde taget lidt skade. Kundeservi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Farverne passer ik med hjemmesiden. Jeg skrev med dem og sendte billeder fra hjemmesiden da jeg gerne ville Êndre farver. Der stÃ¥r pÃ¥ deres hjemmeside "Ãnskes der 2 af samme bog kan du lave en forspÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig og nem bestilling. Levering var ved vores hoveddÞr efter 2 dage! Ikke sidste gang jeg bestiller herfra
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Minder er alt, vi har ð€
ãã³ããŒã¯
- info@livetssider.dk
- livetssider.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 87ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Hurtig Levering
Jeg så nogle reklamer på Instagram for nÊsten et år siden og tÊnkte, at jeg hellere måtte få den kÞbt, inden jeg glemte det igen. Jeg var Êrligt talt lidt skeptisk i starten og tÊnkte, om det kunne vÊre dårlig kvalitet. Der tog jeg heldigvis helt fejl.
Kvaliteten er virkelig god, og leveringen tog hÞjst to dage.
Jeg kan klart anbefale denne bog til andre fÊdre, der gerne vil give deres bÞrn noget historie med videre.
Mine forÊldre blev meget glade forâŠ
Mine forÊldre blev meget glade for bÞgerne. Overskuelige og ligetil bÞger.
Super hurtig levering!
Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling. Levering var ved vores hoveddÞr efter 2 dage!
Ikke sidste gang jeg bestiller herfra
Hurtig levering og top produkt.
Hurtig levering og top produkt.
Det spiller sgu bare
Det spiller sgu bare, brugervenlig hjemmeside og hurtig levering.
Nem at bestille og hurtig levering- finâŠ
Nem at bestille og hurtig levering- fin bog som jeg glÊder mig til at give min mor ð€ðŒ
KÞbte 2 bÞger til gaver
KÞbte 2 bÞger til gaver, og har kun hÞrt positivt om dem.
Hurtig levering og god service
Nemt at bestille og hurtig ekspedition
Nemt at bestille og hurtig ekspedition. Absolut ingen problemer.
Rigtig god service og flotte bÞger
Jeg kontaktede Livetssider.dk, fordi jeg gerne ville kÞbe nogle ekstra bÞger ud over deres tilbud. De svarede virkelig hurtigt og var meget sÞde og hjÊlpsomme i deres svar.
Derudover er bÞgerne virkelig fine og af god kvalitet. Alt i alt en rigtig god oplevelse â bÃ¥de med kundeservice og produktet. Kan klart anbefales!
Go handel og hurtig levering...ð
Hurtig levering
Hurtig levering. Bogen er fin og med rigtig gode spÞrgsmål. Jeg glÊder mig til at få den helt udfyldt, og få den deponeret til mit barnebarn.
hurtig levering og fint produkt
Hurtig ekspedition og modtagelse af bestilte vare
Hurtig ekspedition og modtagelse af bestilte vare, super service

Hurtig levering uden problemer
Hurtig levering uden problemer! Det anbefaler jeg!

LivetsSider.dk ããã®åç
Hurtig forsendelse og super fine bÞger!
Hurtig forsendelse og super fine bÞger!

LivetsSider.dk ããã®åç
Jeg syntes det er vigtigt at vÊreâŠ
Jeg syntes det er vigtigt at vÊre bekendt om fortiden

LivetsSider.dk ããã®åç
Jeg bestilte bogen til min mor
Jeg bestilte bogen til min mor, den kom dagen efter. En sÞd lille bog, mindede mig om min gamle poesibog ð Min mor er 96 Ã¥r og blev rÞrt da jeg gav hende-og glad da hun sÃ¥ at hun ikke skulle skrive sÃ¥ mange linier (pyha) Hun kikker meget i den, men er ikke begyndt at skriveâŠ.men hun vil rigtig gerne. Den bog kan jo blive guld vÊrd ð¥°

LivetsSider.dk ããã®åç
Så fine bÞger og en virkelig god ide
SÃ¥ fine bÞger og en virkelig god ide! God og hurtig forsendelseðð