ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

LIX からの回答
varerne kom en søndag morgen fine plader pænt sat af i vores indkørsel
eneste lille minus var at leverings info var lidt uvis indtil jeg fik kontakt så fik jeg klar besked
alt i alt en fin oplevelse
handler gerne igen
Chaufføren gjorde sig den ulejlighed at gå ind l indkørslen og sætte det bestilte hegn op af husmuren, selvom jeg havde bestilt levering til kantsten.
Min vare var ødelagt under forsendelsen, snakkede med Lix.as om det.
2 dage efter, stod der nye vare uden for min dør.
Det en service man ikke finder andre steder.
Jeg takker alle hos Lix.as for deres vendelighed og super god service.
Kan varmt anbefale at handle hos Lix.as
Mvh Glenn
Super hurtig levering og båret helt ind på matriklen trods snevejr - virkelig god service
En rigtig god oplevelse. Var meget behagelige at snakke med i telefonen, og de kom helt som aftalt med en rar chauffør, der kom med et læs terrassebrædder.
Vh Anne Marie

LIX からの回答
Nemt at bestille, men man skal være opmærksom på at de trækker pengene så snart man har bestilt, og leveringen sker på et eller andet tidspunkt. Jeg savnede at få en opdatering på hvornår de forventede at levere.

LIX からの回答
Produkt leveret som det skal.
Unik produkt som er svær at finde (PVC paneler)

LIX からの回答
Manglede lidt mere info om leverings tidspunkt. Men da varen kom blev det båret helt ind. Super fin service.

Svindel.
Deres postnummer er Ballerup men adressen er kjellerup i Jylland.
De svarer ikke ikke på mail

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。