レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Professionell, skicklig, kompetent, noggrann och super trevlig! Min första och jag Àr vÀldigt nöjd med hennes verk, rekommenderar hennes starkt. Hon kan sin sak och det Àr ett stort plus att man kan h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

NÀr man besöker Liz tattoo och piercing studio möts man av en mycket trevlig tjej med stor kunskap och en konstnÀrlig Ã¥dra
 Liz skapar ett lugn och och tar alltid sig tid att förklara hur allt komm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Liz gjorde ett fantastiskt arbete med att dölja en tatuering pÃ¥ armen som jag inte var nöjd med. Med sitt mycket proffsiga och trevliga bemötande kÀnde jag mig vÀl omhÀndertagen och trygg. Hon Àr... もっず芋る

䌁業情報

1. タトゥヌ ショップ
  2. ボディ ピアス ショップ
  3. タトゥヌ・ピアスショップ

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till min tatueringsstudio Liz Tattoo & Piercing i Malmö, Skåne! Jag Àr en tatuerare med lång erfarenhet och jag hjÀlper dig att designa din bÀsta tatuering.

4.8

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mycket trevliga tillfÀllen

Jag har gaddat mig vid flera tillfÀllen hos Liz, det har alltid varit trevliga tillfÀllen med intressanta konversationer. Liz Àr vÀldigt flexibel vid Àndringar och nya idéer. VÀldigt effektivt och snabbt.

2024幎5月17日

Liz Tattoo & Piercing からの回答

Tack så hemskt mycket för de orden! Jag uppskattar alltid våra sittningar. Kul projekt och stimulerande samtal. What's not to like?😃

Excellent in every way

I have, by this point, had many appointments at Liz Tattoo & Piercing, and I just booked another one because my experiences with Liz are always exactly what I am looking for when I get a new tattoo. The place is extremely clean. It's quiet and calm. Liz is an amazing artist and is always super-professional. She's very intuitive and can sense if you're up for a chat (which will be very entertaining, I assure you) or if you just want to chill and enjoy silence and the buzz of the tattoo gun. I recommend her to everyone I know looking to get a new tattoo.

2024幎5月2日

Liz Tattoo & Piercing からの回答

Thanks a lot! Always nice to hear words like this. Makes my job even more fun and satisfactory.😊

Wow!

Är vÀldigt nöjd med Lis arbete. Tatueringen Àr stilren och enligt önskan. Det kÀnns tryggt att lÃ¥ta henne göra jobbet!

2024幎5月25日

Liz Tattoo & Piercing からの回答

Tack sÃ¥ jÀttemycket för din feedback. Det uppskattas verkligen och kÀnns bra nÀr ens arbete uppskattas!🙂

Mycket professionell

Mycket professionell och alltid tillmötesgående konstnÀr. Lis tar hand om sina kunder på absolut bÀsta sÀtt, man kÀnner sig vÀlkommen och hon kollar alltid till så allt går bra.
Kan varmt rekommendera henne!
Jag vet vem som ska få göra min nÀsta tatuering. Lis

2024幎4月5日

Liz Tattoo & Piercing からの回答

Tackar tackar! Du Àr alltod vÀllkommen tillbaka. Ser alltid fram emot dina projekt!😃

5぀星のうち5の評䟡

Trevlig, lyhörd och skicklig!

Trevlig, lyhörd och skicklig! Jag Àr oerhört glad att jag valde att gå till Lis för min första tatuering. Blir det fler tatueringar så kommer hon definitivt få frågan först!

2023幎8月8日

Liz Tattoo & Piercing からの回答

Tack sÃ¥ mycket för de orden. Det var mig ett nöje att stÃ¥ till tjÀnst och kunder som du gör mig jobb mer intressant!😊

VÀrldens bÀsta Lis😊

BÃ¥de jag och min man har varit nÃ¥gra gÃ¥nger hos Lis. Vi Àr bÃ¥da en bra bit över 60, sÃ¥ första gÃ¥ngen kÀndes det lite konstigt att komma dit. Dock slÀppte den kÀnslan nÀr vi trÀffade Lis. Hon Àr en helt fantastisk person som gör fina arbeten och Àr sååå lÀtt och trevlig att prata med! Blir det fler tatueringar, och det blir det, sÃ¥ blir det givetvis hos henne😊👍

2022幎11月8日

Liz Tattoo & Piercing からの回答

Tack sÃ¥ mycket för din feedback. Sorry för sen respons. Haha! BÀttre sent Àn aldrig. VÀlkommen tillbaka!😃

Liz en fantastisk konstnÀr

Liz gjorde ett fantastiskt arbete med att dölja en tatuering på armen som jag inte var nöjd med.
Hon Àr en enormt duktig konstnÀr med idéer till min coverup som stÀmde vÀl överens med mina egna tankar.
Då hon Àven målar tavlor, som borde stÀllas ut, så vÀntar jag bara på att hon Àven skall börja med paint bursch, så jag vet vart jag skall vÀnda mig nÀr jag skall måla om min tank :-).
Tack Liz, jag kommer att rekommendera dig till alla.

2022幎8月14日

Liz Tattoo & Piercing からの回答

Hallå! Tack för din feedback. UrsÀkta sen respons, jag Àr den på bollen hÀr på Trustpilot. Haha! Men alltid kul att höra!

Professionellt rakt igenom!

Fin och vÀlhållen liten studio på bottenvåningen av huset, med tre trappsteg till dörren som Àr bred nog för att kunna få in en medelbred rullstol om man som funktionsvarierad vill pierca eller tatuera sig.
Lokalen Àr förhållandevis liten, men mycket ren, ljus och vÀlordnad. På vÀggarna hÀnger hennes egen konst, samt några intressanta dekordetaljer lite hÀr och dÀr. Hennes musikval Àr alternativ rockmusik, men som tystnar automatiskt nÀr hon får ett samtal.
Det finns stolar att slå sig ner på, och många tatueringstidskrifter att blÀddra igenom.
Lis sjÀlv Àr en tillmötesgående, kunnig, lyhörd alert, korrekt och mycket professionell kroppskonstÀr med lång erfarenhet av tatuering och piercing.
Lis informerar om riskerna med ingreppet, berÀttar hur man bÀst skall sköta om sig för optimalt resultat, och bjuder på sin unika humor och sin direkta no nonsense attityd.
Hon Àr flexibel och förstående och försöker alltid se till att ens önskemål efterlevs efter bÀsta förmåga.
Lis Àr noga med att kunden får prova var kroppskonsten skall placeras, och går inte vidare till nÀsta steg förrÀn kunden Àr helt nöjd.
DÀrefter arbetar hon snabbt och effektivt, men slarvar inte, och tar all tid som kunden behöver.
Jag fick mina ögonbryn tatuerade i lila hos henne då jag inte vill ha kosmetisk halvpermanent microblading, utan Àkta permanent tatuerade bryn att matcha mitt lila hår, och jag fick professional hjÀlp av henne med att korrigera utseendet på brynen, då jag tyvÀrr Àr ganska sned i ansiktet och ett bryn sett evigt förvånat ut så lÀnge jag kan minnas.
Lis ordnade så att jag numera har ögonbrynen på samma höjd och jag Àr så glad för det.
Hon fyllde i en liten tatuering på min handrygg, och satte en vertikal labret i min underlÀpp.
Även efterÃ¥t kan man fÃ¥ tips och rÃ¥d av henne om man glömt frÃ¥gor eller nÃ¥got ovÀntat kommer upp.

Jag Àr otroligt nöjd och kommer definitivt att besöka hennes salong igen.

2022幎6月23日

Liz Tattoo & Piercing からの回答

Tack så hemskt mycket för de orden! Ser fram emot fler besök.😊

5぀星のうち5の評䟡

I was there for the first time today

I was there for the first time today and got two tattoos, I'm very happy with both of them, very friendly artist and she made the time fly. I will be going there again can't recommend highly enough.
She also stayed open later just so i could do the second one and she designed both of them.

2022幎5月11日

Liz Tattoo & Piercing からの回答

Thank you very much! Was a pleasure meeting you.😀

VÀrldens bÀsta tatuerare!

Lis Àr den bÀsta, hon Àr så lyhörd och så otroligt skicklig!

Har gjort ett flertal hos henne och skulle aldrig få för mig att gå till någon annan.
Dessutom så tar hon alltid upp intressanta Àmnen att diskutera under tiden.
Rekommenderas verkligen och full pott till henne.

2022幎4月21日

Liz Tattoo & Piercing からの回答

Tack sÃ¥ hemskt mkt för dessa ord. Jag Àr sen pÃ¥ att upptÀcka omdömen jÀr pÃ¥ Trustpilot, men bÀttre sent Àn aldrig. Haha!😊

Mycket Trevlig Tatuerare!

Mycket Trevlig Tatuerare!! Bra att prata med Under Tatueringen Min BÀsta Örn(Filipineörn) Kommer att bli bra nÀr den lÀkt Mycket Fin!! kommer att göra fler tatueringar hos Liz!! Mvh/Johnny N.

2022幎2月19日

Cover up av Liz Tattoo

Grymt nöjd med min Cover up av Liz! Förutom att hon Àr tekniskt mycket skicklig så kom hon med fina idéer. Mycket kreativ med både vad som skulle funka att tÀcka med, och samtidigt vara estetiskt! Så nöjd!

2021幎6月20日

Liz Tattoo & Piercing からの回答

Tack sÃ¥ mkt för din respons. Jag gÃ¥r igenom gamla omdömen hÀr. Haha! BÀttre sent Àn aldrig!🙃

Fantastiskt Liz

En fantastiskt tatuerare som alltid Àr snÀll och hjÀlpsam med alla fråga man har. Perfekt resultat varje gång och jag blir alltid nöjd. Kan varmt rekommenderas till alla.

2019幎12月12日

Liz Tattoo & Piercing からの回答

Oj. Tack så mycket för din feedback!😃

Liz_tattoo_piercing

Liz! Such an amazing tattoo artist! She's done plenty of my tattoos and Im truly amazed by her work! I will continue go to her for my tattoos! Highly recommend!! 🀘🏻🀘🏻🔥🔥❀❀

2019幎12月3日

😁

Malmö's Best Tattoo Artist

A fantastic tattoo artist, with many years experience. I have many great tattoos from her and every single one has been top notch quality. Always friendly, helpful and has great ideas and tips if needed. Great advice and after care help if needed too, cannot be beaten.

You're not complete if you haven't got a Liz Tattoo :) Simply Malmö's best tattoo artist.

2019幎12月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス