Fick paket med helt fel vara i... Men efter att ha kontaktat Ljusgrossisten sÃ¥ var dom enormt snabba pÃ¥ att ursÀkta sig och skicka ut rÀtt lysrör! Till saken hör att jag hade spenderat ett bra t... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fin kundservice. NÀr mina lampor inte kommit trodde jag det var fel pÃ¥ Ljusgrossisten och kontaktade dom. Det visade sig att Postnord inte aviserat, och paketet legat en vecka pÃ¥ upphÀmtningsstÀllet.... ãã£ãšèŠã
Var inne pÃ¥ ert kontor pÃ¥ Luntmakargatan med ett gammalt lysrör jag inte hittat ngt fungerande ersÀttningsrör för pÃ¥ andra stÀllen. Fick omgÃ¥ende hjÀlp och mkt trevligt bemötande av en kille hos er s... ãã£ãšèŠã
Leverans tider, har Ànnu inte fÃ¥tt det jag bestÀllde den 16/3 och nu idag Àr det den 12/4 Allra helst nÀr jag fick svar att det jag bestÀllt skulle komma in till Karlstad den 21/3 och skulle skickas d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Ljusgrossisten ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ljusgrossisten.se - Vi kan belysning
Vi tillhandahåller belysning och rådgivning inför köp av belysning till både privatpersoner och företag. Med ett brett sortiment och ett fokus på kvalitet, hållbarhet och innovativ teknik har vi blivit en pålitlig partner inom belysningsbranschen.Vårt sortiment
Hos oss hittar du allt från klassiska armaturer och energisnåla LED-lampor till moderna designlösningar och smarta belysningssystem med produkter från vÀlkÀnda varumÀrken.Vår vision
Vi strÀvar efter att skapa belysningsmiljöer som förbÀttrar vardagen. Med rÀtt ljus kan du skapa stÀmning, öka effektiviteten och spara energi - något vi gÀrna hjÀlper dig att uppnå. Våra ljussÀttare arbetar nÀra våra kunder för att hitta skrÀddarsydda lösningar som passar just era behov.Varför vÀlja Ljusgrossisten?
Vi hjÀlper såvÀl privatpersoner som företag och offentlig sektor. Oavsett om du behöver en enkel ljuskÀlla till hemmet eller en omfattande belysningsplan för ett kontor, en butik eller en offentlig plats, har vi lösningen för dig.Kontakta oss
Besök oss online pÃ¥ ljusgrossisten.se för att utforska vÃ¥rt sortiment eller kontakta oss för att fÃ¥ hjÀlp med dina belysningsprojekt. Tillsammans skapar vi ljusa och hÃ¥llbara miljöer!é£çµ¡å
Luntmakargatan 42, 111 37, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 08-68429799
- info@ljusgrossisten.se
- ljusgrossisten.se
Ta del av vårt sortiment
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 30ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Den snabbaste leveransen jag har fÃ¥ttâŠ
Den snabbaste leveransen jag har fått någonsin!
Tack!
VÀldigt snabb leverans och snyggtâŠ
VÀldigt snabb leverans och snyggt förpackat :)
Varorna kom snabbt och var vÀl packade
Varorna kom snabbt och var vÀl packade. Helt enligt spec. Perfekt!
Enkelt bestÀlla,snabb leverans,
OK Snabb leverans
Jag vet inte men mina lampor glapparâŠ
Jag vet inte men mina lampor glappar och fungerar då dåligt. Inte nöjd alls.
LÀtt att ringa om produkt trevlig ochâŠ
LÀtt att ringa om produkt trevlig och kunnig person. Snabb och smidig bestÀllning. Bra pris.
Mycket bra sortiment.
Att jag hittade just det jag sökte. Kort leverans. Bra pris. LÀtt att returnera om det inte stÀmde. Kan nog bli fler bestÀllningar.
Snabb service!
Fick paket med helt fel vara i...
Fick paket med helt fel vara i...
Men efter att ha kontaktat Ljusgrossisten så var dom enormt snabba på att ursÀkta sig och skicka ut rÀtt lysrör!
Till saken hör att jag hade spenderat ett bra tag på att försöka hitta just precis det jag behövde (både off- och online). Men Ljusgrossisten hade den :)
Många tack från mycket nöjd kund!
Glad att ljusgrossisten hade de rÀttaâŠ
Glad att ljusgrossisten hade de rÀtta lysrören.
Bra info om produkten vid chatten ochâŠ
Bra info om produkten vid chatten och allt fungerade bra
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ