レビュアーのコメントを見てみましょう
Fikk pakken i postkassen etter få dager. Dessverre var det ene produktet oppi gått i stykker under transport, så hele pakken var våt. Dette ble raskt ordnet opp. Sendte pakken i retur på Lørdagen, o... もっと見る
企業が回答しました
Bestellung nie angekommen – versprochene Gutschrift ebenfalls nicht Am 08.04.2026 habe ich per Lieferando bestellt. Nach drei Stunden Wartezeit ohne Lieferung habe ich mehrfach im Chat und per Tel... もっと見る
Habe Essen bei Loco Chicken Bernau bestellt, das Essen kam nach einer Stunde, die Union Rings waren kalt und hart, Cheese Sticks waren mit Frischkäse gefüllt (was man bei der Bestellung selbst, nicht... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Loco er en norsk kosmetikkjede som tilbyr et bredt utvalg av kjente merkevarer og spennende nye produkter til ugjenkjennelige priser. Enten du handler på loco.no eller i en av våre butikker, kan du være sikker på at du ikke betaler mer enn du må.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Sent me a faulty item.
Sent me a faulty item.
I returned it to be refunded and the company have completely ignored my emails. Terrible service. I do not recommend
Controllers are not genuine either
Purchased 2 Switch Pro Controllers via…
Purchased 2 Switch Pro Controllers via a US website. Credit card alert from fraud department said China. Product hadn't arrived after 4 weeks. Was told another would be shipped. Arrived 10 days later, but only 1 item and not the 2 that were ordered. Have asked for refund but was ignored and told another being sent...Still waiting. Company need to be honest about where product is being purchased from. I now don't believe the product is genuine.
Fikk kun beskjed om at pakken min var…
Fikk kun beskjed om at pakken min var sendt. Men har ikke fått noe tilbakemelding på at den var sendt i retur, så har ikke mottatt noe. Syns dette er utrolig dårlig service.

Loco からの回答
Synd jeg oikke får bestille på nett…
Synd jeg oikke får bestille på nett nå,her Jar æ kunnet kjøpt mye julegaver og adventsgaver.

Loco からの回答
Flott å finne det jeg trengte
Flott å finne det jeg trengte, og det kom raskt i posten!

Loco からの回答
Betyr kanskje ikke så mye lengre siden…
Betyr kanskje ikke så mye lengre siden dere er konkurs

Loco からの回答
Super hjelp både på nett via chat og i…
Super hjelp både på nett via chat og i butikk - ELSKER Loco!

Bra og kjapp levering
Fine produkter!
Ganske fine produkter, som samtidig er billige. De burde dog lige undersøge nærmere angående transport, for min pakke blev først forsøgt leveret kl. 04.54, hvilket jo selvfølgelig ingen mening giver. Derfor måtte jeg få pakken sendt til en butik efterfølgende, da den var sendt retur til dem selv igen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。