FlyttstÀdningen var slarvigt utförd. Jag fick ringa och be dem komma tillbaka och stÀda. Helt oacceptabelt. Eftersom de ligger mycket högre i prisklass Àn andra lokala stÀdbolag.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ni gjorde ett bra arbete, men jag saknade finputsen. Det blir sÀkert bÀttre nÀsta gÃ¥ng. Vid ett annat tillfÀlle klippte ni vÃ¥ra frukttrÀd, dÀr fanns det mera att önska. Ha en trevlig sommar!... ãã£ãšèŠã
Otroligt smidiga att ha att göra med! Dessutom kunniga avseende Àldre hus och gav obekvÀm men ovÀrdelig rådgivning vilket visade sig vara guld vÀrt för oss!
äŒæ¥ãåçããŸãã
VÀldigt trevligt bemötande. Snabb service och vÀl utfört atbete. LÀtta att komma i kontakt med och rak och tydlig kommunikation.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lokala TjÀnster AB Àr ett företag som erbjuder tjÀnster inom bland annat hemstÀdning, lokalvård, dödsbon, trÀdgårdarbete, och en del fastighetsskötsel. Kunderna vi inriktar oss på Àr privatpersoner och mindre till mellanstora företag.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
FlyttstÀdning - slarvigt utförd
Ni gjorde ett bra arbete
Ni gjorde ett bra arbete, men jag saknade finputsen. Det blir sÀkert bÀttre nÀsta gång.
Vid ett annat tillfÀlle klippte ni våra frukttrÀd, dÀr fanns det mera att önska.
Ha en trevlig sommar!
HÀlsningar Sune
Alltid lika nöjd
Alltid lika nöjd, anlitat Lokala TjÀnster flera gÃ¥nger och kan varmt rekommendera dem ð

Lokala TjÀnster AB ããã®åç
Duktig och mycket trevlig personal.
Duktig och mycket trevlig personal.
Bra kommunikation med snabba svar på ev frågor.
Rekommenderas!

Lokala TjÀnster AB ããã®åç
Snabba svar och snabba tider
Snabba svar och snabba tider! Trevligt bemötande! Mycket nöjd med insatsen!

Snabba på återkoppling
Snabba på återkoppling. Seriösa. Bra utfört arbete. Trevligt bemötande.

Trevlig personal
Trevlig personal, effektiva och mycket bra resultat! Kommer anlita igen!

Lokala TjÀnster AB ããã®åç
Otroligt smidiga att ha att göra med

Lokala TjÀnster AB ããã®åç
Eva o Jasmin jobbade o fejade sÃ¥ detâŠ
Eva o Jasmin jobbade o fejade så det blev så fint.
Ser fram emot att dom kommer tillbaka.
/SOL

Lokala TjÀnster AB ããã®åç
Helt fantastiska personer som gör ettâŠ
Helt fantastiska personer som gör ett bra jobb i min bostad

Proffsiga
SuverÀnt bemötande, vÀckte våra vanskötta och försummade ÀppeltrÀd till liv igen.

Lokala TjÀnster AB ããã®åç
Vi Àr mycket nöjda med stÀdningen av erâŠ
Vi Àr mycket nöjda med stÀdningen av er trevliga personal

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã