Lokalboligsydhavn

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Anmeldelse af LokalBolig Sydhavn. En Rejse Gennem Inkompetence

Anmeldelse af Ejendomsmæglerfirma – En Rejse Gennem Inkompetence

Lad mig starte med at sige, at min oplevelse med dette ejendomsmæglerfirma har været en øjenåbner – og ikke på den gode måde. Allerede fra start blev jeg mødt med en mægler, der forvekslede mit navn da han fejlagtigt havde dobbeltbooket. Dette var kun begyndelsen på en række uheldige begivenheder, som gjorde hele processen til en test af tålmodighed.

Da vi fandt en lejlighed vi kunne lide, indgik vi hurtigt en mundtlig aftale og bød den ønskede pris. Men en aftale er langtfra en aftale i denne mæglers bog medmindre den er skrevet grundigt ned. Uden varsel valgte mægleren at sætte boligen til salg offentligt, hvilket var en åbenlys mangel på respekt for vores aftale.

Den aftalte ordning om, at sælgeren kunne blive boende i en periode, blev også et stridspunkt. Hvor det åbenbart ikke var kommunikeret tydeligt nok at der selvfølgelig skulle betales husleje i denne periode. Mæglerens håndtering af denne del af aftalen var forvirrende og ineffektiv, hvilket kun forstærkede vores frustration.

Vi blev reddet af vores advokat, der opdagede manglende kritiske informationer i salgsmaterialet. Disse oversete detaljer inkluderede et eksisterende fælleslån, hvor den totale sum ikke fremgik, samt et forestående større renoveringsprojekt, som mægler havde orienteret om, men ikke kunne svare konkret på – begge dele punkter, som enhver kompetent mægler burde have informeret os grundigt om.

Vi blev rykket for beløb vi allerede havde betalt.

Ved overtagelsen af lejligheden blev vi mødt med endnu et problem: et ødelagt toilet. Dette var blot endnu et eksempel på mæglerens sjuskede arbejde og mangel på opmærksomhed på detaljer. Da jeg forsøgte at adressere problemet, blev jeg mødt med uhøflighed fra mægleren, der tydeligvis var mere interesseret i at komme videre end i at passe sit arbejde. Mægleren har efterfølgende ikke været specielt samarbejdsvillig til at finde en løsning på problemet.

For ikke at nævne firmaets app, som var lige så funktionsdygtig som mæglerens evne til at håndtere basale opgaver. Selvom dette tekniske problem måske ikke direkte kan tilskrives mægleren, tilføjer det til det samlede billede af et firma, der er dybt uorganiseret.

Dette fører mig til ledelsen af ejendomsmæglerfirmaet. Det faktum, at de ansætter og opretholder mæglere af denne kaliber, siger alt om deres standarder og kompetence – eller mangel på samme.

Der var mange andre kritiske punkter udover disse.

Som en afsluttende bemærkning til de, der overvejer at handle med dette firma: Vær forberedt. Insister på at få alt på skrift, tag en advokat med ind i billedet, og forvent potentielle tekniske udfordringer, og manglende informationer. Jeg kan kun håbe, at andre kan undgå en lige så dårlig oplevelse ved at følge disse råd.

Tak til mægleren for at gøre et boligkøb til en absurd dårlig oplevelse. God Jul.

2023年12月20日
自発的なレビュー