Det blev lite otur med förpackningen vilket medförde att skylten skurit sig ur förpackningen vilket medförde skadad skylt. Mailade firman direkt bilder när jag upptäckte det. Snabbt svar trots fredag... もっと見る
企業が回答しました
Det här är den andra skylten vi beställer från Lone metall och design. Vi är som tidigare mycket nöjda med hur skylten blev. Vi beställde ett personligt monogram, din bokstav ”Lyxigheten”. Färgen vi v... もっと見る
企業が回答しました
Litet minus var att jag inte fick något Mail att ordern kom fram, kollade även skräpposten. Tänkte att ok, jag kanske gjorde något fel…Tänkte att det får bli julklapp istället 😉 Huxflux var den på v... もっと見る
企業が回答しました
Jag beställde två skyltar, en som hade en färdig mall om ankare och båt ratt där jag skrev in vår båts namn mellan dem. Super snyggt. Vi ska ha den i båtdörren. Den andra skylten gjordes enbart åt oss... もっと見る
企業が回答しました
Ditt namn är den starkaste kopplingen till din personlighet, med våra personliga väggdekorer av metall visar du vem du är!
スウェーデン
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lätt att beställa!
Korrektur-mail hur det kommer att se ut!
Det blev fint, som vi hade tänk oss!
Snabb och bra leverans!
Klarna!

LoNe Metal & Design からの回答
Har nu för 3:e gången köpt en skylt och även denna gång så otroligt snygg och välgjord
Kan verkligen rekommendera dessa

LoNe Metal & Design からの回答
Jättefin skylt som vi fick hem som sitter på vår husfasad nu :-)
Supernöjd!

LoNe Metal & Design からの回答
Mycket fin skylt. Fick snabbt en korrekturbild på hur det skulle se ut. Godkände den sen var det bara att vänta på paketet. Nät fet kom så var det väldigt bra inslaget, förstärkt invändigt med kartong så den inte skulle vika sig och bli böjd.
Kan verkligen rekommendera dom!

LoNe Metal & Design からの回答
Väldigt bra bemötande och snabba svar på frågor. Snygg produkt!

LoNe Metal & Design からの回答
Gjorde beställningen under semestern. Fick varan på fredagen i första arbetsveckan 👍🏻. Helt klart bästa presenten 🎁 på festen.

LoNe Metal & Design からの回答
Vi är sååå nöjda med skylten vi beställt. Såg exakt ut som vi hoppats på. Kan varmt rekommendera detta företag. Bra service o trevliga. Bara massa ++++

LoNe Metal & Design からの回答
Snygg skylt. Trevligt att handla ifrån då jag fick se hur skylten skulle bli först. Kommer köpa igen vid behov

LoNe Metal & Design からの回答
Mycket nöjd med produkten.
Snabb leverans.
Trevlig och snabb återkoppling på förfrågan om förhandsvisning.

LoNe Metal & Design からの回答
Jättefina produkter och stämmer väl med bilden. Snabbt levererat och fint packat i lagom stort emballage.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。