レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Hvis jeg kunne, gav jeg 0 stjerner. Kan under ingen omstÊndigheder anbefale at handle hos dem. Har kÞbt 3 produkter for over 3 uger siden, indtil videre modtaget 1 produkt selvom der ved bestilling... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

2 lampen besteld, na 3 weken geleverd, uit China dus duidelijk dropshipping. Eerst kreeg ik een verzendmail die doorverwees naar een Portugese site, die vervolgens info in het Chinees gaf. Bij d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Het product komt totaal niet overeen met de foto’s op de website. Wat geleverd werd ziet er goedkoop uit en is van zeer lage kwaliteit. De levering duurde ook aanzienlijk langer dan aangegeven,... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Na alle negatieve reviews had ik geen hoge verwachtingen, maar mijn ‘Scandinavische’ wandklok is mooi, prima kwaliteit en binnen 3 weken bezorgd. Als ik had geweten dat het uit China komt (dropshippin... もっず芋る

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Run away from that scam compagny

Run away from that scam compagny. The goods are not delivered. I have asked multiple times to cancel the order as the goods were still in the factory. No one respond to email. My order is still not fully delivered . It’s been almost 2 months. Despite all the email, none respond . The good I have received are the quality of a TEMU lamp which is not worse the price at all.

2026幎4月16日
5぀星のうち1の評䟡

Lad vÊre med at handle der

Har kÞbt 3 produkter for over 3 uger siden, indtil videre modtaget 1 produkt selvom der ved bestilling stod at alle var på lager.
Kan nu efter modtagelsen af 33% af ordren ikke spore resten. Pengene er selvfÞlgelig trukket.

2026幎3月27日

Oplichters

Een artikel retour gestuurd. Mijn geld niet terug gekregen. Terwijl zij wel in een bericht aangeven dat het bedrag gecrediteerd is. Bestel hier niets...
De jurist van mij zal nog contact met hem opnemen. Want ik sta in mijn recht als consument dat ze terug moeten betalen.

2026幎4月10日

Scam

De levering duurde ook aanzienlijk langer dan aangegeven, wat al een eerste red flag was.

Daarnaast lijkt dit gewoon een dropshipping-winkel te zijn met producten uit China, terwijl het wordt gepresenteerd alsof het een lokaal Nederlands bedrijf is. Dat is misleidend.

Mijn advies: besteed hier geen geld.

2026幎4月7日

1 ster is nog te weinig.

1 ster is nog te weinig.
De bestelde klok werd geleverd met 1 wijzer die los lag. Op verzoek een foto gestuurd en nogmaals verzoek om een video!! te sturen
Ik heb inmiddels zo'n 30 mails gestuurd met t verzoek een nieuwe klok danwel geld terug. Ze werden allemaal beantwooord met met standaard mail : we zijn er mee bezig.
Later ook dat ze t geld zouden retourneren
Zezijn dus niet van plan iets op te lossen
Kortom

2026幎3月30日

Oplichters

Product lijkt totaal niet op de foto. Op de foto ziet het er prima uit, maar in werkelijkheid is het rommel. Retouradres ligt in China. Ik heb mijn verlies genomen en het product weggegooid. Dit zijn gewoon oplichters.

2026幎3月20日

Trap er NIET in! Bestel NIETS! Ondanks gelikte website

Trap er NIET in! Bestel NIETS! Ondanks de gelikte website met mooie producten op de foto's blijkt het rommel te zijn. Troep uit China! Heb 2 wandlampen besteld die zo groot zijn als bouwlampen waarvan 1 beschadigd is tijdens het transport. Je kan NIET retourneren, je krijgt je geld NIET terug en de "klantenservice" stuurt alleen standaard mails terug en vraagt om geduld te hebben.

2026幎3月19日
5぀星のうち1の評䟡

Ik bestelde een tapijt en kreeg een doekje

Ik bestelde een mooi dik tapijt en kreeg een dun doekje opgestuurd. Het zag er volledig anders uit dan op de foto's. Bij het contact opnemen met de servicedesk kreeg ik het voorstel om het op eigen kosten terug naar China te sturen of een refund van 20%. Het is belachelijk dat je een refund krijgt van 20% voor iets wat je gewoon niet wil omdat het zo lelijk en kwalitatief slecht is. Het is puur bedrog, dus 1 goede raad: bestel er niets.

2026幎1月5日

Koop hier absoluut niets

Koop hier absoluut niets! Meer kan ik er eigenlijk niet van zeggen, prijs/kwaliteit is ver onder de maat, levertijden lang, retour via China en dat kost je meer dan 50euro terwijl ze op de website een veel langer bedrag noemen. Dropshippers, trap er niet in! Ik heb niet goed opgelet en nu 3 lampen waar ik niets mee kan voor honderden euro's...

2026幎2月25日

Waarschuwing over Lonon.nl.

Waarschuwing over Lonon.nl.
Ik wil graag mijn ervaring delen over Lonon.nl, zodat andere consumenten weten waar ze aan toe zijn.
Ik bestelde een badjas bij deze webshop omdat ze zich presenteren als een Nederlandse webshop met snelle levering en goede service. In werkelijkheid bleek dat beeld niet te kloppen.
1. Het bedrijfsadres blijkt een woonhuis
Het opgegeven adres in de Truus Oversteegenstraat 4 in Montfoort, is geen bedrijfslocatie maar een eengezinswoning. Dat hoeft op zich geen probleem te zijn, maar het roept wel vragen op wanneer een webshop zich voordoet als een professionele Nederlandse winkel.
2. De badjas die ik bestelde werd niet vanuit Nederland verzonden, maar kwam rechtstreeks uit China. Dit werd bij de aankoop nergens vooraf duidelijk vermeld. De levertijd en verpakking bevestigden dat het product niet uit eigen voorraad kwam.
3. Duidelijke signalen van dropshipping
Het blijkt dat het bedrijf geen eigen voorraad heeft; producten worden pas besteld bij een Chinese leverancier zodra je hebt betaald; er meerdere webshops op hetzelfde woonadres staan ingeschreven; het assortiment bestaat uit allerlei willekeurige producten (typisch voor dropshipping)
Dropshipping is op zich niet illegaal, maar het moet eerlijk en transparant worden vermeld.
4. Op de site van de webshop staat de 'ruilen en retourneren' zonder de melding dat het, zoals in mijn geval, teruggestuurd moest worden naar China. De badjas had €35 gekost. De terugstuurkosten naar China zouden ongeveer €35 zijn.
Lonon.nl is formeel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar de manier waarop ze zich presenteren is misleidend. De webshop lijkt vooral een doorgeefluik te zijn voor goedkope producten uit China, zonder transparantie richting de klant.

2026幎2月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ