verstopping snel verholpen
correct, op tijd en probleem opgelost. Kon zelf de verstopping met veer niet oplossen, maar ze hebben het snel kunnen verhelpen.👍
N kostemse

Loodgieterij Amsterdam by Nederland Service Hub からの回答
LoodgieterijAmsterdam.nl is een lokale loodgietersdienst in Amsterdam met meer dan 20 jaar ervaring. Wij lossen lekkages, verstoppingen en verwarmingsproblemen snel en vakkundig op – meestal binnen 90 minuten afgerond. Onze monteurs werken mobiel met e-bikes, waardoor we snel ter plaatse zijn in heel Amsterdam zonder files of wachttijden. We bieden vaste prijzen (VASTE PRIJS) voor veelvoorkomende reparaties, zoals kraan vervangen, sifon reparatie, wc-montage en radiatorproblemen. Kwaliteit, netheid en duidelijkheid staan bij ons voorop. Boek eenvoudig online via onze website – wij reageren snel met een duidelijk voorstel.
Keizersgracht 520-H, 1017EK, AMSTERDAM, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
N kostemse

Loodgieterij Amsterdam by Nederland Service Hub からの回答
De service van deze installateur en loodgieter is echt top. Kan ze enorm aanbevelen. Werken zeer netjes en secuur. Heeft altijd wel een oplossing wanneer zich een onverhoopt een probleem voordoet. 👌🙏

Loodgieterij Amsterdam by Nederland Service Hub からの回答
Zeer vriendelijk en schoon. Snel en adequaat mijn verstopping opgelost!

Loodgieterij Amsterdam by Nederland Service Hub からの回答
Great experience. Was the only person to make the effort to come and review my issues before providing an accurate quote. Conducted themselves professionally and completed the job well. Will always recommend the Loodgieterij Amsterdam Team.

Loodgieterij Amsterdam by Nederland Service Hub からの回答
During the repair an other problem occured. He gave all effort ensuring the problem was solved and even came back another day to make sure he solved the problem. He even said no cure no pay.

Loodgieterij Amsterdam by Nederland Service Hub からの回答
Heel deskundig, accuraat en vriendelijk. Keurig werk naar grote tevredenheid
Pschemek heeft bij ons een lekkage vakkundig opgelost. Hij werkt gestructureerd en netjes. Heeft vooraf aangegeven wat de werkzaamheden zijn en hoe lang het ongeveer duurt. Vriendelijke man en prettig om mee samen te werken. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Loodgieterij Amsterdam by Nederland Service Hub からの回答
Wat een top service! Snel antwoord en de volgende dag waren de klussen al perfect afgehandeld.
Iedereen heeft wel eens iets in het huis dat aandacht nodig heeft of een reparatie vereist, en dit brengt de oplossing. Zal het iedereen aanraden!

Loodgieterij Amsterdam by Nederland Service Hub からの回答
Loodgieterijamsterdam is een zegen geweest voor ons. Behalve hun vakkennis, creativiteit en oplossend vermogen is hun netwerk ook een waardevolle en welkome aanvulling. Uiteindelijk ons hele huis gerenoveerd. Kortom, voor ons een aanrader!

Loodgieterij Amsterdam by Nederland Service Hub からの回答
LoodgieterijAmsterdam built 2 bathrooms, a new toilet and installed a home solar batterij. If you want to do it right they are the very best. Reliable, high quality and an incredible value for money. Not to mention they are great people to work with. A full 5 star review.

Loodgieterij Amsterdam by Nederland Service Hub からの回答
De loodgieter kwam snel, op de afgesproken tijd, met de spullen die hij nodig had en verving het lekkende sifon in een uur. Voor de helft van het bedrag waar drie dagen ervoor een andere loodgieter alleen wat kit had gesmeerd die na twee dagen weer losliet. Eindelijk een betrouwbare en kundige loodgieter. Als het kon had ik hem 7 sterren gegeven.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。