レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Opletten met dit bedrijf. De persoon die kwam voor de herstelling van 2 kranen, liet de werken achter met een nieuwe totaal vernielde kraan. Volledig beschadigd doordat er met de sleutel zonder b... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Grote oplichters en aggressieve behandeling. NOOIT CONTACTEREN. 2 uur werk ... 950€ voor ontstoppen van een toilet en een wasbak. Voor hogedrukreiniger rekenen ze 345€ aan en ze hadden er zelfs geen m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zou eigenlijk zonder ster moeten zijn. 1588€ betaald voor een nieuwe toilet te plaatsen. Onmidddellijk te betalen via bancontact. Geven zich uit als Gentse Loodgieters met een 09 nummer maar de hoofdz... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ook ik voel me echt opgelicht door loodgieterij De Smet. Dacht een plaatselijke loodgieter te hebben gecontacteerd, maar blijkt een tussenpersoon te zijn waarvan ik sterk betwijfel of hij wel de nodig... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Super entreprise

Super entreprise, j’avais une fuite dans mon sol, leurs plombiers mont rassuré, trouver la fuite et l’ont sollutionné , jai pu avoir une reduction pour la pose du carrelage , le sol de ma salle de bain est impeccable je l’ai remerci, mention spécial a Frederic & Naïl pour leurs aide

2024幎1月8日
5぀星のうち1の評䟡

Wou dat 0 sterren geven kon.

Wou dat 0 sterren geven kon.
Minder dan 30' werk, probleem niet opgelost, enkel onduidelijke communicatie in het frans, ene begint aan het verstopt toilet terwijl de ander je bezig houdt. 600 euro moeten betalen. Vertelden dat de septische tank vol was, een andere loodgieter is gekomen en blijkt dat we helemaal geen septische tank hebben, het was een regenput... 600€ voor dat advies...

2024幎1月8日
5぀星のうち1の評䟡

extreme hoge prijs voor eenvouding werk

De gemeenschappelijke afvoer van de keukens moest worden ontstopt. Eenvoudig karwij. zou komen tussen 15:00 en 17:00. Om 16:50 kwam iemand opdagen. Blijkbaar van het bedrijf Maes Debouchage. Was minder dan een half uur binnen. 498 € (inc 6 % btw) . vol uur aangerekend ( 120 € / uur ~= jaar salaris van 200.000 €). kosten gebruik 120€. gebruik ontstopping 100 € oh nee maar een gebruikt na wat discussie dus 50€ en nog voor rij kosten.

2023幎11月30日
5぀星のうち1の評䟡

Een ster is nog te veel voor dit

Een ster is nog te veel voor dit bedrijf: de 'vakman' die langskwam stelde de foutieve diagnose en probeerde dan ook nog eens om een nieuwe pomp aan te smeren om de bestaande (en wel nog werkende) pomp te vervangen. Kwam toe met een bestelwagen van Sixt, waarschijnlijk gehuurd. Sprak ook nauwelijks Nederlands, enkel gebrekkig Engels en wat Frans. Prijs van de interventie ook 3x zo hoog als de marktprijs. Pure oplichterij!

2023幎10月25日

Malafide bedrijf

Ook wij werden door fa. De Smet zwaar bedrogen toen wij voor een simpele ontstopping die nauwelijks een uur duurde 715,50 euro dienden te betalen waarvan 60 euro transportkosten, interventie van minder dan 1 uur 175 euro, gebruik van hoge drukmachine 345 euro en gebruik van stofzuiger 95 euro. Niet alleen het hoge bedrag van de tussenkomst maar ook hun handelswijze getuigt van malafide praktijken; er wordt gretig misgebruik gemaakt van de afhankelijkheid van de klant en de hoogdringendheid van hun ingrepen. Deze firma zou echt moeten aangepakt worden door instanties en worden ontheven uit hun rechten als loodgieterij.

2023幎9月5日

Maffiapraktijken

Maffiapraktijken. Er was afgesproken op factuur te betalen door mijn huisbaas, dit was dan blijkbaar niet goed gecommuniceerd, want toen ik dit zei aan de techniekers (die overigens geen nederlands spreken) en zei dat de werken dan helaas niet konden doorgaan als ik cash moest betalen begonnen deze zich onmiddellijk enorm intimiderend te gedragen. Ik ben een vrouw alleen en ze werden enorm dreigend tegenover mij. Na veel overenweer met huisbaas werken begonnen op factuur, wilden ze alsnog mijn huis niet verlaten tot ze betaald waren en heb ik ze dus zelf moeten voorschieten. Ik was echt niet goed van hun agressieve manier van doen, en mijn huis was een stal. Handdoeken genomen en vuilgemaakt zonder te vragen, overal water, de was die er lag was nat, overal propjes keukenrol. Ook onderdelen van mijn lavabo stukgemaakt maar dat was zogezegd “hun schuld niet”. Gebruik deze firma alsjeblieft niet, de nette site is een dekmantel voor een maffiawaardig bedrijf.

2023幎7月1日

Oplichterij

Oplichterij! Man zou komen om de werken uit te voeren. Hij had dan niet het juiste materiaal mee.
Ze geven dan een blad om te tekenen en vragen geld voor diagnostiek en km vergoeding - dit trekken ze dan zogezegd af van de offerte, maar laten dan niets meer weten. Twijfels of dit zelfs een loodgieter was. Had een 'niet werkend bakje mee'. Zetten je onder druk om cash te betalen. Ging eerst geen blad geven met bewijs van betaling maar dit eisten we wel! Toch iets meegekregen. We gaan hiermee naar de politie! Elke keer dat je belt zeggen ze een offerte verstuurd te hebben, maar dit is niet waar. Pure oplichterij.

2023幎8月9日

Malafide praktijken!!!

Malafide praktijken!!!! Aub niet mee in zee gaan. De eerste zoekacties bij zoekactie loodgieter in de buurt kom je zonder het te weten bij hen uit. Vragen 625 eur voor een halfuurtje slecht werk. Zetten je onder druk om cash te betalen!! Wij hebben klacht ingediend bij de politie en onze advocaat erop gezet.

2023幎8月10日
5぀星のうち1の評䟡

Opnieuw een nieuw negatieve ervaring

op 7/8 zijn medewerkers langs geweest voor een ontstopping van een WC. Afspraak werd snel opgevolgd. Eigenaardig: de firma loodgieterij De Smet maakt reclame als een Oostends bedrijf die ook ontstoppingsdiensten aanbiedt. Maar nu terzake. 2 medewerkers uit Gent (?) bieden zich aan met een anonieme camionette. Na een uur en meer dan 550,-€ ("met of zonder factuur, mijnheer") lijkt de opstopping opgelost. We krijgen 1 maand garantie. Nu blijkt op de interventiebon geen melding van garantie. De bon moest ook vooraf getekend worden. De dag na de interventie zijn we niet thuis. De 2de dag na de interventie is het toilet opnieuw verstopt. Ik bel enkele keren. Uiteindelijk krijg ik een medewerker aan de lijn met de melding: geen garantie volgens de personen die interventie gedaan hebben. Dus moeten we opnieuw betalen! Deze vlieger gaat niet op!! Nog bijkomende opmerkingen: 1) wat moeten we denken van de medewerkers die in de bureaukast kijkt in huis? En in de kast in de badkamer, wanneer water in de emmer loopt? En (zonder vragen) foto's neemt in huis van de omgeving 2) Op de interventie wordt een interventie met hoge druk vermeld à 345€ (excl BTW). Deze werd niet uitgevoerd. Inderdaad: dit hadden we moeten zien bij het ondertekenen van de bon. Als excuus hebben we dat we dringend weg moesten en dachten dat de ontstopping opgelost was. Conclusie: we hadden vooraf de beoordelingen moeten lezen, dan waren we niet gefopt geweest en moesten we ons niet aansluiten bij de unisono beoordelingen "oplichters", "bedriegers" enz. Wie stapt met ons naar de rechtbank, zodat deze praktijk stopt?

2023幎8月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ