レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We waren onze fineer meubelen beu. We kwamen bij LoodsXL terecht. Ik wilde graag maatwerk voor een bestaand dressoir en kast uit de collectie van LoodsXL. Het duurde even maar het was het wacht... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Leveren een product, niet conform afspraak, te lange schroeven en niet te monteren onderdelen. Bij hoge uitzondering mochten we het (op eigen kosten!!!) terugsturen, wat denk je? Product beschadigd!!!... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Aantal weken geleden een houten tuinbank besteld, deze samengesteld op de website (maat en kleur). Heel tevreden! de bank voldoet aan alle verwachtingen en is van prima kwaliteit, ook netjes gelakt.... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具補造業者
  2. 家具店
  3. アりトドア家具店

圓該䌁業による蚘述

NordXL uit Groningen is de grootste fabrikant en webshop op het gebied van maatwerk meubelen. NordXL, ooit SteigerhoutTrend, begon klein als maker van steigerhouten meubelen. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in allerlei houtsoorten en maken meer dan alleen steigerhouten meubelen. Je kunt ook terecht voor eikenhouten, mangohouten, Douglas houten, teakhouten meubelen en betonlook meubelen. De webshop is een onderdeel van NordXL B.V. Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk)meubelen, huis- en tuinmeubelen die onder andere online worden verkocht op onze site. Onze producten staan voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs! Ook bieden wij een ruim assortiment woonaccessoires aan, om jouw interieur af te stylen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

Geen klantgerichtheid

Geen klantgerichtheid.
Ik had dit bedrijf gemaild aangezien wij een set bij hen hadden besteld. Onze set is voor buiten en begint volledig te schimmelen. Wanneer ik het bedrijf contacteer reageren zij enkel met “dit is normaal, geef het tijd. We leveren genoeg kwaliteit af om te weten waar we mee bezig zijn.”

Ik heb echter nooit beweerd dat hun kwaliteit niet goed is, maar stelde me wel de vraag of de bank behandeld is.

Hier kon het bedrijf niet op terugkomen. Nu reageren ze niet meer op mails en zitten wij met een buitenkans van meer dan 2000 die volledig verkleurd en beschimmeld is

Ik wil jullie de foto’s besparen.
Heel erg jammer.

2024幎11月15日

Goedemorgen Laura,

Allereerst vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.

Echter hetgeen wat je aangeeft is niet correct, wij hebben op 4 november meerdere mails heen en weer gestuurd. De laatste mail is vanuit onze kant, wij hebben hierop geen reactie meer ontvangen. Dat je aangeeft dat wij niet meer reageren is dan dus ook niet correct.

We hebben de foto's beoordeeld, hetgeen wat zichtbaar is, is geen schimmel maar het vergrijzigsproces. Deze informatie staat ook op de site vermeld en hier hebben wij een link van gestuurd wat je kan verwachten van het product.

Je geeft aan dat je enige vraag is of de bank behandeld is, hierop hebben wij geantwoord dat de set behandeld is. Nano coating zal het vergrijzigsproces niet tegenhouden.

We hebben jarenlange ervaring met de meubelen en weten hoe dit proces zal verlopen, maar nogmaals dit heeft tijd nodig en zal niet in 1 dag volledig vergrijzen.

We hopen je voldoende te hebben geinformeerd.

5぀星のうち1の評䟡

Salontafel niet geleverd zoals besteld

Wij hebben een salontafel besteld bij Industriële Meubelshop, onderdeel van LoodsXL.
De salontafel is zo instabiel dat het met een zacht tikje al omvalt. Toen we de tafel goed bekeken, zagen we ook dat we tafelpoten niet waren zoals op de afbeelding. Toen we dit aangaven bij de klantenservice (die alleen per mail bereikbaar is en pas na 3 dagen reageert!) was er totaal geen begrip of inlevingsvermogen. Ze geven nu aan dat we de tafel binnen 3 dagen retour moeten brengen (naar Groningen!!). Dat gaan we natuurlijk niet doen want als ik de reviews zo lees dan vertrouw ik er totaal niet op dat we ons geld terug krijgen.
Pas er dus mee op en bestel hier niet!!

2024幎11月4日

Goedemorgen Anne,

Bedankt voor je review en jammer om te horen dat je niet tevreden bent.
De geleverde salontafel staat op een hoogpolig vloerkleed, dit is niet een stabiele ondergrond. Zelf geef je aan dat op een vlakke vloer de salontafel stabiel staat.

Op onze site hebben wij vermeld staan dat wij helaas niet garant kunnen staan voor een wankelende salontafel op een niet vlakke ondergrond. Zeker niet wanneer kinderen aan het meubel gaan hangen.

Je geeft aan dat de lengte van de poot anders is dan op de foto, echter is dit niet correct.

Het retour termijn is 7 dagen. deze zijn al verlopen en daarom hebben wij uit coulance je 3 extra dagen gegeven voor retourneren.

Voor wat betreft de reactietijd, wij hebben tot 2 keer toe binnen 1,5 uur gereageerd. Daarna heeft het iets langer geduurd daar waar het weekend er tussen zit. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren, echter lukt dit niet altijd binnen 24 uur.

Erg jammer om te horen dat je geen vertrouwen hebt, dat wij het geld niet retourneren als je het meubel retour stuurt. Wij storten altijd keurig geld retour bij geretourneerde producten.

Kijk uit jongens

Kijk uit jongens. Ik heb hier niks gekocht maar zij gebruiken foto’s van mijn eettafel in mijn huis die niks met hun te maken heeft. Deze is door een meubelmaker gemaakt voor ons dus zij zullen nooit de kleur hout etc evenaren.

2024幎11月8日

Goedemorgen Feto,

Wij leveren uitstekende kwaliteit meubelen, meubels die bij ons op de website staan leveren wij, en ook in de getoonde kleuren.

5぀星のうち1の評䟡

Ik koop nooit meer bij dit bedrijf!

De beloofde levertijd werd tot 2 maal toe verlengd waardoor we ons meubel uiteindelijk 3 weken later dan beloofd gekregen hebben. Bovendien is ons meubel, zelfs na een duidelijk gemaakte afspraak, toch verkeerd geleverd waardoor we nu genoodzaakt zijn een busje te huren om het naar de juiste locatie te brengen. Ik koop nooit meer bij dit bedrijf! Een echte afrader!

2024幎10月22日

Oplichters???

Barkrukken besteld, zijn nog steeds niet geleverd. Maar ik kwam er achter dat ze toch te hoog waren voor onze keuken. Ik wil dus de bestelling annuleren maar het kan niet volgens de klantenservice. Ik krijg ook geen reden waarom. Formulier ingevuld om de bestelling de annuleren, weer alleen antwoord dat het niet geannuleerd kan worden, en weer geen reden erbij. Bestel hier niet! Totaal niet klantvriendelijk! Het moet toch geen moeite kosten om de bestelling te annuleren zeker omdat ik de producten nog steeds niet ontvangen heb! Het voelt als een stelletje oplichters.

Edit- 23 oktober ervaring geplaatst. 2 weken later pas de krukken gekregen. Ondertussen wel een kort maar niet bevredigend antwoord gehad van het bedrijf mbv annuleren van de bestelde spullen. Staan niks van over de site vermeld dat je meubels niet mag annuleren alleen over gepersonaliseerde meubels. Daar gaat mijn bestelling niet over.
Op 13 november pas een antwoord van Loodsxl op deze review.

2024幎10月23日

Goedemorgen Elze-Marie,

De barkrukken zijn geleverd, jammer dat je aangeeft dat deze nog niet geleverd zijn.

Voor wat betreft annuleren, barkrukken kunnen, zoals op de site staat en vermeld per mail, niet geannuleerd of geretourneerd worden.

We hebben opgegeven als reden dat wij ze speciaal voor je inkopen en wij de order ook niet kunnen annuleren/retourneren bij onze leverancier. De reden was bekend bij u.

Wij zijn zeker geen oplichters, en hebben keurig op de site vermeld staan wat de regels zijn mbt annuleren/retourneren.

Wat een arrogant bedrijf

Wat een arrogant bedrijf! Totaal géén inlevingsvermogen van de klanten.
Levering binnen 2 weken? Ik wacht inmiddels al bijna 5 weken en weer komen zij met een moment wat niet past en wordt de levering weken opgeschort. Zij bepalen en de klant moet alles opzij zetten. Service? Nooit van gehoord!!

2024幎10月22日

Goedemorgen Jagtenberg,

Je hebt op 21 september een bestelling geplaatst, op 4 oktober zouden wij graag de stoel willen uitleveren. Echter was dit niet mogelijk. Wij hebben toen aangegeven dat het dan helaas nog enkele weken kon duren, of er wellicht iemand naar de locatie kan komen (we bellen 30 minuten voor aankomst) of dat we het meubel in de tuin neer kunnen zetten. Beide was helaas niet mogelijk. Je was op de hoogte van de uitgestelde levertijd.

Wij leveren onze producten gratis, dit zullen wij dus op een efficiënte manier moeten inplannen.

Tevens staat ook op de site vermeld dat we enkel de levertijd kunnen garanderen mits jouw agenda het toelaat.

5぀星のうち3の評䟡

Goed maar kan beter.

Ik heb een mango dressoir besteld dat volgens de website op voorraad was. Na mijn bestelling gingen er weken voorbij zonder updates, waarna ik per e-mail te horen kreeg dat het dressoir een back-order bleek te zijn en dat de levering nog geruime tijd kon duren. Mij werd een alternatief product aangeboden, wat ik heb geweigerd. Uiteindelijk heb ik, na enkele weken, mijn aanbetaling teruggekregen. Hoewel ik tevreden ben dat het geld is teruggestort, had de communicatie veel empathischer gekund en verwacht ik als klant proactieve en tijdige updates. Ik twijfel of ik hier nogmaals zou bestellen, tenzij er een gepaste compensatie of korting wordt aangeboden.

2024幎9月17日

Bedenk voor je begint.

Alles ging goed tot aan de leveringsdatum.
Allereerst op een datum gezet, alles er omheen geregeld (er moesten mensen bij zijn om te kunnen tillen)
Toen werd datum veranderd. Met veel gedoe weer terug gezet op de 1e datum. Dag van te voren kregen we te horen dat het op vrijdagavond tussen 20.00 en 22.00 geleverd zou worden. Ik had 2 mensen hier overdag, niet op een vrijdag avond. Na een telefoontje waar we afgesnauwd werden, dit is niet mijn probleem etc, hebben we aangegeven: kom maar, we zien het wel. Deze 'dame' aan de telefoon heeft geen inlevingsvermogen noch een gevoel naar mensen toe. Chauffeur was aardig, goed en behulpzaam! 10 sterren voor deze man!
Iemand heeft speciaal zijn avond opgeofferd om te kunnen helpen.
Ze hebben dus hele bijzondere tijden om te leveren en daar is geen begrip voor als je dan niet kunt.

2024幎8月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス