Banner for LOOkX

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bestellen gaat zeer gemakkelijk heb iets langer moeten wachten op de bestelling maar dat komt doordat het womens week was. Maar ben tevreden over de producten

5぀星のうち5の評䟡

Na jaren experimenteren met allerlei producten voor gezichtsverzorging eindelijk DE salon gevonden EN het merk wat echt wat doet. Ik ben zo blij dat ik paar maanden geleden eerste afspraak daar heb ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De verzending duurt erg lang!! 1 december bestelling gedaan, 12 december nog steeds niets ontvangen. Vandaag contact gehad met de klantenservice. Goede communicatie, bestelling is vandaag opnieuw v... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック
  2. 化粧品補造業者
  3. 化粧品産業
  4. 化粧品店
  5. 化粧品卞業者
  6. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Cosmetics for the Everchanging Skin. LOOkX is er voor mensen die geen genoegen nemen met loze beloftes. Wij ontwikkelen huidverzorging en make-up die echt werkt. Waarom? Omdat je huid continu verandert. Door hormonen, seizoenen, stress, voeding, slaaptekort of simpelweg de tijd. Wat vandaag werkt, is morgen misschien niet genoeg. Daarom maken wij producten die zich aanpassen aan de 'skin mood' van je huid. LOOkX is het resultaat van de visie van Cindy van der Peet: voormalig schoonheidsspecialiste en expert in dermocosmetica. Gefrustreerd door producten die niet deden wat ze beloofden, besloot ze het anders te doen. Met meer dan 25 jaar ervaring, eigen laboratoria en internationale aanwezigheid in 14 landen, weten we waar we over praten. Of je nu zoekt naar hydratatie, anti-aging of bescherming: onze producten ondersteunen jouw huid ongeacht de omstandigheden. Geloof je ons niet? Geloof je huid. Onze belofte is dat je binnen 30 dagen je geld terug krijgt als het niet werkt voor jouw huid. Zie er altijd op je best uit met LOOkX skincare en make-up. #ProofLooksBetter

Onze belofte

圓該䌁業による蚘述

Wij geloven in huidverzorging die écht werkt
LOOkX staat voor effectieve, eerlijke en innovatieve cosmetica. We luisteren naar onze klanten en hun huid. Daarom krijg je bij ons 30 dagen de tijd om onze producten te testen. Werkt het niet volgens ons advies, dan krijg je je geld terug. We willen dat jij je gezien, gehoord en geholpen voelt. Of je nu een consument bent of huidexpert: we behandelen iedereen met aandacht, respect en vakkennis. LOOkX is er voor de everchanging skin. En dus voor jou.

Award winning brand, snel in huis

Betrouwbaar en risicoloos shoppen

Betrouwbaar en risicoloos shoppen
Bestel maandag t/m vrijdag vóór 16:00 uur en wij verzenden je LOOkX producten dezelfde dag nog. Vanaf €35,- verzenden we gratis. Ontdek je nieuwe favorieten met samples bij elke bestelling. En ben je toch niet tevreden? Niet goed = geld terug binnen 30 dagen.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goed stevig verpakt

2026幎3月2日

Beste Jolanda,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling goed en zorgvuldig is aangekomen. Daar doen we het voor.

Betrouwbaar!

Ik heb snel mijn bestelling gekregen en ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf. Je krijgt wat je besteld en betaald!

Beste Victoria,

Dank je wel voor je fijne woorden! Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je zo’n positief gevoel hebt over je ervaring met ons. Dat waarderen we enorm.

Correcte levering

Correcte levering. Produkt nog steeds even goed.

Beste Marie-Claire,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je nog steeds zo tevreden bent. Dat horen we graag.

Prima service!

Prima service, vlotte bezorging!

Beste Els,

Dank je wel voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles zo prettig is verlopen.

Vriendelijk en meedenkend

Ik wilde na mijn bestelling graag nog samples aanvragen voor een rijpere huid. Bij het plaatsen van de bestelling heb je daar zelf geen invloed op, dus ik had telefonisch contact opgenomen. Geen probleem, naast mijn bestelling kreeg ik apart per post nog wat samples opgestuurd. Vriendelijke dame aan de telefoon en een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Net even dat stukje extra! ✌🏌

2026幎3月22日
5぀星のうち5の評䟡

Bestellen gaat zeer gemakkelijk heb

2026幎3月13日

Hoi Melenie,

Dank je wel voor je review! Fijn dat het bestellen zo soepel ging en dat je tevreden bent met je producten. Tijdens campagneperiodes kan het inderdaad soms iets langer duren, bedankt voor je begrip en veel plezier met je bestelling!

Goede eyeliner

Goede eyeliner voor gevoelige ogen. Mooie kleuren. Levering volgens afspraak. Alles prima.

2026幎3月11日

LOOkX からの回答

Hi Chrizz, bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles naar wens is en dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer.

Makkelijke site

Makkelijke site, leuk dat er leuke producten worden bijgeleverd.

2026幎3月5日

LOOkX からの回答

Super om te horen! Dank je wel voor je 5 sterren en hopelijk tot een volgende keer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。