Super effektiv ombytning af julegaver, som nu smyger sig perfekt om russerne pÃ¥ min mand. Jeg har gennem flere Ã¥r handlet hos Loow, og har altid mÞdt sÞde og rare folk pÃ¥ linjen, hvis jeg har vÊret ud... ãã£ãšèŠã
Iâve been buying 100% merino shirts for 10+ yr. My first were from Icebreaker, which were excellent. I stopped buying their shirts when for a time they produced only a wool/synthetic blended product.... ãã£ãšèŠã
Jeg kender deres produkter gennem mange Ã¥r og de er kun blevet bedre. De leverer i udgangspunktet kun toppen af kvalitet, hvor der er fokuseret pÃ¥ hvad, som er vigtigt og ikke pÃ¥ unÞdige detaljer og f... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt forskellige ting over Ã¥rene her. Min mand elsker deres tshirts og Þnsker nÊrmest ikke at have andet pÃ¥. De holder varme om vinteren og kÞler om sommeren. Materialet er uovertruffent bl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LOOW is your trusted companion through all aspects of life. We specialize in quality garments made from the finest merino wool.
Bispeengen 1, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- wool@loow.com
- loow.com
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
kvaliteten af produktet levede ikke opâŠ
kvaliteten af produktet levede ikke op til det anpriste.

LOOW ããã®åç
Uirzonderlijke kwaliteit en ook snelle reactieâŠ
Zeer snelle, oprechte en vriendelijke communicatie. Het is te waarderen dat een kleiner bedrijf zo een mooi kwaliteitsvol product op de markt brengt. Mooie afwerking volgens wat ik kan zien. Ook de verpakking die minimaal is zonder franjes, goed voor het milieu en zonder ambetante prikkende labels erin genaaid die je amper eruit kunt peuteren zonder de tricot te beschadigen.

LOOW ããã®åç
De absolut bedste uld t-shirts!
De absolut bedste uld t-shirt på markedet. Altid lynhurtig levering og super service. :-)
High quality merino wool t-shirt
High quality merino wool t-shirt. Very comfortable and easy to care for. Expensive but well worth every penny. Great return policy which is an indicator of good customer service.
Great t-shirts, fast delivery
Great t-shirts, love them.
Fast delivery, no issues, just perfect
Loow: number 1
I know Loow as from the beginning. The products are simply excellent. Expensive but exceptional on all aspects. The website is working very well and delivery is OK.
We love LoowsâŠ
Det var enkelt at benytte Loows hjemmeside, og den bestilte vare kom hurtigt og prÊcist.
I really love the LOOW t-shirts!!
Speedy delivery
Speedy delivery, speedy return if wrong size ordered. No fuss and splendid customer support. Highly recommendable company.
You get what you want an fastâŠ
You get what you want an fast delivered. What can I say about the clothes others than I am wearing it everyday since the first delivery
Hurtig levering og ekstremt tilfredsâŠ
Hurtig levering og ekstremt tilfreds med min trÞje.
Brilliant clothes fantastic customerâŠ
Brilliant clothes fantastic customer service. Love shopping here
Jeg har fÃ¥et en super fin og megetâŠ
Jeg har fået en super fin og meget imÞdekommende betjening, da jeg skulle bytte en julegave jeg havde fået. Tak for det :-)
Dejlig tynd og blÞd uldkvalitet
5 kÊmpestore velfortjente stjerner
Kan helt klart anbefale Loow med 5 store stjerner og mere til.
Super lÊkre varer af hÞj kvalitet og i smukke farver, fair priser, god webshop, giga hurtig levering, og ikke mindst en helt suverÊn service!
Great product
En klar anbefaling
Jeg har modtaget skiundertÞj, halsedisse og stÞmper fra LOOW.
Det er super lÊkker kvalitet, og så virker det bare som det skal, jeg har lige testet tÞjet på en kajaktur i -7 grader.
Endvidere er virksomhedens serviceniveau i top. En klar anbefaling herfra.
Best t-shirt I have ever hadðªðœ