Lorex Amsterdam

Wees op uw hoede.

Of het nu RÊVEUR, LOREX, MOVENA, GOVAGE AMSTERDAM IS. WEES OP UW HOEDE!!!! Producten zijn allemaal van nep kwaliteit. Ze gaan maar door vandaar deze review.

Het zijn allemaal dezelfde meesteroplichters dus door klikken en niets gaan bestellen. Het is gewoon SCAMMMMM.

2024年1月11日

MEGA OPLICHTERS!!!!!!!!!!!!!!!!!

De reclame die ze maken klopt totaal niet met de werkelijkheid. Als je er dan toch instinkt en je ontvangt in dit geval de overhemden, dan klopt dat totaal niet met de werkelijkheid (Maten, kleuren, model en anti kreuk, wat een oplichters) en dan beginnen de problemen. Bij een retour aanvraag moet ik € 30,00 per item betalen. WAANZIN! Dus met ander woorden, NOOIT KOPEN BIJ LOREX AMSTERDAM

2024年1月15日
5つ星のうち1の評価

Verkopen hemden van alie express

Verkopen hemden van alie express, en ipv strijkvrije strets hemden sturen ze katoenen hemden, het terug sturen kost 30€ per hemd en vergoeden maar 10% van de totaal kosten. Let op oplichters.

2024年1月11日

Super slecht!

Bestellen en betalen zo geregeld. Gelijk een mail dat de order vertraagd is. Dat klopt ook wel want het moet uit China komen. Na drie weken eindelijk in huis... Wat een tegenvaller voor dat geld ! Het is dezelfde troep die je op zoveel Chinese sites kunt kopen (alleen goedkoper). Nooit meer!

2023年12月30日
5つ星のうち1の評価

Maatlabel klopt niet en de Truspilot reviews zijn nep

Maatlabel klopt niet, bestelde broek is daarnaast ook korter dan opgegeven. Het Trustpilot logo staat op de website inclusief een zogenaamde opgaaf van de meest recente reviews. Dat blijkt gewoon een filmpje te zijn dat niet overeenkomt met de recenties die hier geschreven staan.

2023年12月28日
5つ星のうち2の評価

2 truien ok maar jas veel te klein en…

2 truien ok maar jas veel te klein en heel lang moeten wachten. moet het naar china sturen min 30 euro en het bedrag van het geen je terug stuurt , komt het aan en krijg je je geld wel terug ik durf het niet proberen hoor? dacht dat ik het naar amsterdam kon sturen en dat het van nederland kwam in plaats van young express china

2023年12月12日
5つ星のうち1の評価

Misleading name, it is not a Dutch-based shop

Unfortunately, yet another webshop that sells cheap Chinese products for a premium price and has a VERY DIFFICULT return policy. I have been waiting for two weeks before the product was delivered, and now I am waiting for two weeks to get an email with return instructions. They don't seem to want me to return the products. Whenever I ask for a return, I get a sneaky offer not to return it and get 10% of the value back. Not a fair approach to customers.

2023年11月22日

Not in amsterdam, but China

Sized doesnt match what we originally were told. And they got out order wrong! We ordered a small and a medium. Then we received two large, but the large didn’t even match the small size.
Then they all of a sudden had a different chart size. Do not buy!

2023年12月2日
5つ星のうち1の評価

Weer zo'n onbetrouwbare webshop die adverteert op Instagram

Uit nieuwsgierigheid eens websites bezocht die langs komen op Instagram. En zo kom ik veel webshops tegen die adverteren met dezelfde produkten en goede beoordelingen op Trustpilot tonen. Op Trustpilot zelf hebben deze bedrijven juist slechte beoordelingen. Ook dit bedrijf dus.
Als je de site goed bekijkt zie je dat er van alles niet klopt. Dus let op bij webshops die adverteren via Instagram.

2023年12月8日

Koop hier nooit wat

Koop hier nooit wat! Retour is onmogelijk en je krijgt ook geen geld terug. Wat een flut bedrijf. Zitten in Amsterdam en zeggen dat ik het naar china moet sturen. Zijn ook maten voor Chinezen. Veeeeel te klein dus. NOOIT GELD UITGEVEN HIER!!!

2023年11月15日

Trustpilot エクスペリエンス