Lost Secrets Parfum レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Voor mijn verjaardag kreeg ik Bella Vie kado en wat was ik blij verrast van dit geurtje. Het is subtiel en zeker aanwezig maar absoluut niet opdringerig. Wat ik er zo uniek aan vind is dat de geur hee... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 銙氎店

圓該䌁業による蚘述

Bij Lost Secrets staat de klant altijd op de eerste plaats. Geen marketingpraatje, gewoon hoe we elke dag werken. We zijn een klein Nederlands bedrijf met een grote passie voor geur. We maken exclusieve geïnspireerde parfums, dezelfde luxe beleving als de bekendste designermerken, maar voor een eerlijke prijs. Met 40% parfumolie blijft de geur 8 tot 12 uur hangen, en dat merken onze meer dan 8.500 tevreden klanten dagelijks. Wat ons echt onderscheidt is persoonlijk contact. We zijn altijd bereikbaar via WhatsApp op 06 20786892, ook gewoon in het weekend. Heb je een vraag over een geur, of weet je niet welk parfum bij je past? Stuur ons een berichtje. En ben je ergens niet tevreden over, om welke reden dan ook, wij lossen het altijd netjes op. Geen gedoe, gewoon eerlijk en persoonlijk. We zijn er niet op uit om snel te verkopen en te vergeten. We willen dat je nog jaren met plezier een Lost Secrets parfum draagt en altijd bij ons terecht kunt. Dat zie je terug in onze 30-dagen geld-terug garantie en de manier waarop we met elke vraag en review omgaan. Jij verdient een parfum waar je trots op bent. Wij zorgen dat je het vindt.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 56ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

people can smell me already from a distance

Door dit merk krijg ik tog wel door mijn favoriete geur genoeg complimenten🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lost Secrets Parfum からの回答

Dankjewel voor je mooie woorden! Reviews zoals deze motiveren ons enorm om te blijven verbeteren. We hopen je snel weer te zien!

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader. De parfums zijn van hoge kwaliteit en blijven lang hangen. Daarnaast een goede prijs kwaliteit verhouding.

Lost Secrets Parfum からの回答

Wat fijn om te horen! Precies de ervaring die we willen geven. Geniet van je geur en bedankt voor het delen!

Veel besteld van Lost Secrets Parfum

Veel besteld van Lost Secrets Parfum. Snelle verzending altijd, dus dat is fijn. Parfums blijven de hele dag hangen en ruiken identiek als de authentieke versies. Mijn to go website als ik parfums nodig heb.

Lost Secrets Parfum からの回答

Dankjewel! Het is altijd bijzonder om te horen dat iemand zo blij is met zijn of haar keuze. Daar doen we het voor!

5぀星のうち5の評䟡

Gisteren heb ik mijn eerste bestelling

Gisteren heb ik mijn eerste bestelling parfum Heavy Oud ontvangen en ik wist eigenlijk al van tevoren dat de geur bij me zal passen. Een geur om verliefd op te raken!

2026幎6月2日

Lost Secrets Parfum からの回答

Super bedankt voor deze review! We zijn blij dat de kwaliteit de verwachtingen heeft overtroffen. Welkom en geniet ervan!

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb meerdere malen besteld

Ik heb meerdere malen besteld , en keer op keer ben ik verbaasd wat voor top kwaliteit geurtjes en betaalbare prijzen ze op de markt brengen . Ik ben ook zeer positief te spreken over de klantenservice 👍

2026幎5月12日

Lost Secrets Parfum からの回答

Dankjewel voor je vertrouwen in Lost Secrets! We hopen dat je nog lang geniet van je geur en wie weet komt er snel een nieuwe favoriet bij.

Echt een top geur

Echt een top geur! Ik gebruik al dik een jaar verschillende parfums van dit merk, allemaal heerlijk! Super snelle levering en ik krijg verassend veel positieve reacties op de geur. Ik spray over de dag 1 a 2x bij om de sterke geur te behouden, maar dat kan ook makkelijk voor de prijs ten opzichte van vergelijkbare geur in de winkel. Dikke vette aanrader!

Lost Secrets Parfum からの回答

Wat een leuke review, dankjewel! We vinden het altijd geweldig te horen dat de geur zo goed blijft hangen. Dat is precies waar we voor gaan. Tot de volgende bestelling!

Lost Secrets is top!

De geuren zijn heerlijk, blijven lang hangen en heb al meerdere complimenten ontvangen! Mooie verpakking en een uitstekende service!

Lost Secrets Parfum からの回答

Dankjewel voor deze mooie review! Het is altijd fijn om te horen dat onze geuren zo goed in de smaak vallen. Geniet ervan!

Top parfum

Top parfum! Had er goede verwachtingen bij maar ik had niet verwacht dat ik de parfum zelfs de volgende dag en soms nadat mijn kleding is gewassen nog steeds zou ruiken!

Lost Secrets Parfum からの回答

Wat leuk om te lezen, dankjewel! We stoppen veel zorg in elke geur en het is geweldig te horen dat dat merkbaar is tot de volgende dag. Tot snel!

5぀星のうち5の評䟡

Pure Cocos; meteen vakantiegevoel!

Ik viel meteen voor de Pure Cocos, zo'n heerlijke geur die ruikt naar vakantie en zomer! Ik kreeg hem snel geleverd, en op een terras met vriendinnen kreeg ik allemaal complimenten. Dus nog 3 flesjes als kadootjes besteld, en wederom lekker snel in een prachtige verpakking geleverd. Leuk om te geven! Echt een aanrader voor dit seizoen en de zomer :-)!

Lost Secrets Parfum からの回答

Dankjewel! Complimenten krijgen op je geur is het mooiste wat er is. We hopen dat je er nog lang van geniet!

Top van de top

Want een snelheid en kwaliteit zit er in dit bedrijf.
Hij regelt je precies met wat je zoekt, en de geuren blijven goed hangen.

Ik kwam op werk en kreeg gelijk 4 complimenten van mijn collega’s en ze wouden weten wat het was.

Lost Secrets Parfum からの回答

Wat geweldig om te horen! Dankjewel voor het nemen van de tijd om een review achter te laten. Dat waarderen we enorm.

Perfecte aanrader

Inmiddels een paar parfums besteld en ik heb er een hele goede ervaring mee. Parfum ruikt erg goed en blijft lang hangen. Krijg er veel complimenten over. Zeker een aanrader!

Lost Secrets Parfum からの回答

Dankjewel! Zo fijn dat de geur zo goed bij je past. Mocht je ooit willen ontdekken welke andere geuren bij je passen, onze discovery set is een goede start.

5぀星のうち5の評䟡

Heerlijke geur met uitstekende houdbaarheid

Ik ben ontzettend tevreden over deze parfum. De geur is echt heerlijk: fris, verfijnd en tegelijkertijd warm genoeg om de hele dag door aangenaam aanwezig te blijven. Wat mij vooral opviel, is hoe lang de geur blijft hangen. Zelfs na vele uren kon ik de parfum nog duidelijk ruiken, zonder dat ik hoefde bij te sprayen.
Daarnaast kreeg ik meerdere complimenten van mensen in mijn omgeving over hoe lekker de geur was. De parfum ontwikkelt zich mooi gedurende de dag en blijft constant aangenaam ruiken.
Voor mij absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een parfum met een geweldige geur én een uitstekende houdbaarheid. Ik zou deze zeker opnieuw kopen!

2026幎5月25日

Lost Secrets Parfum からの回答

Wat een mooie review, dankjewel! We zijn blij dat de kwaliteit voor zichzelf spreekt. Geniet ervan en tot de volgende keer!

Beste parfum wat er is

Beste parfum wat er is , blijft langer hangen dan alle andere en goedkoper dan alle andere ;)

Lost Secrets Parfum からの回答

Dankjewel voor deze fijne review! Het is onze missie om luxe geur toegankelijk te maken voor iedereen en het is geweldig te horen dat dat lukt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。