Een zadenpakket voor een biologisch bloemenboeket besteld, binnen 2 dagen al in huis, prachtig verpakt met een persoonlijk kaartje erbij van Nancy. De instructies per soort zijn duidelijk, precies wan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De zaadjes bij Lottta ontkiemen altijd en groeien steeds weer uit tot sterke planten met veel bloemen. Daarbij kun je kiezen uit een groot assortiment met duidelijke instructies over wanneer en hoe de... ãã£ãšèŠã
Nancy is altijd heel vriendelijk, en ze zorgt dat het snel en netjes klaar ligt wat je hebt besteld. Ze reageert snel op appjes, en er zit altijd een lief kaartje bij het bestelde van haar
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer veel keuze in biologische bloemzaden. Bestelsysteem is praktisch in gebruik en website zeer compleet qua informatie. Afhalen van je order zonder afspraak in Oisterwijk is mogelijk. De zaadjes zij... ãã£ãšèŠã
Lottta is hét platform voor het zelf leren zaaien, kweken, planten en oogsten van seizoensgebonden, biologische bloemen. Eenjarig, tweejarig en meerjarig. Lottta inspireert en helpt jou. Met de juiste tools, ervaringen, informatie en biologische zaden. Lottta koppelt initiatieven en mensen aan elkaar zodat er kruisbestuiving en kennisdeling plaatsvindt. Door het bouwen van een community en organiseren van lezingen, reisjes, zaai- en plantmiddagen. Doe je mee?
Hoevenseweg 28, 5062KE, Oisterwijk, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Zeer snelle levering
En Biologisch goed voor de Natuur
Mens en dier.
En vooral goed voor het Klimaat.
Ruime keuze. Zaden van planten gevonden waar ik al heel lang naar zocht. Contact per e-mail over 2 planten die ik na maanden zoeken nog niet had gevonden. Ik kreeg goede tips.
De zaden waren mooi verpakt met handgeschreven kaartje.
Absolute aanrader om hier te bestellen.
De zaden zijn nog niet de grond in, maar petje af voor de afhandeling en communicatie rond de levering die Postnl niet gedaan had!
Heel prettig contact, prima service en fijn dat ik de biologische bloemzaden in Oisterwijk, waar ik toch moest zijn, af kon komen halen.
Altijd snel een leuk verzorgd pakje in huis met een persoonlijk kaartje erbij voelt het als een cadeautje!
Nancy is erg vriendelijk en servicegericht. Zaaitray prima kwaliteit, evenals bio potgrond.
Heel blij met ontdekken van haar webshop Lottta. Warm aanbevolen
Vertrouwen dat kwaliteit wordt geleverd . Gezellig ontvangen en ervaringen uitgewisseld , helemaal top .
Lottta heeft geweldig diverse schone bio zaden met in de afgelopen jaren ook steeds nieuwe aanvullingen ! Ze worden snel verstuurd en de informatie is duidelijk zoals als zaden minder kiemkracht hebben je dus meer zaad krijgt !
LOTTTA: biologisch, betrouwbaar, deskundig, persoonlijk, kwaliteit, groot aanbod; kortom, onze rots in ons leerproces!
Snel correct goede zaden en de prersoonlijke touch via een lief briefje Verdient een 10
Heel blij met de persoonlijke aandacht, adviezen en hulp! En met de snelle verzending & kwaliteit van de aanschaf, kortom: een hele fijne ervaring die ik iedereen gun & aanraad ð
Er was een zakje verkeerd verstuurd, dat werd prima opgelost door het juiste zakje na te sturen.
Op mijn mailtje of ik het verkeerde zakje terug moest sturen heb ik helaas geen antwoord gekregen.
Verder alles prima!
Lottta heeft kwalitatieve en biologische zaden mooie diversiteit, en zeer goede service.
De voor bestelling van Dahlias ging prima, ze kwamen mooi verpakt aan.
Snelle service, mooi verpakt, en,het belangrijkste, de eerste zaailingen komen al op!
Vlotte reactie op de bestelling, hulp bij inladen, uitleg over de tuin en antwoord op mijn vragen.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã