レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een zadenpakket voor een biologisch bloemenboeket besteld, binnen 2 dagen al in huis, prachtig verpakt met een persoonlijk kaartje erbij van Nancy. De instructies per soort zijn duidelijk, precies wan... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

De zaadjes bij Lottta ontkiemen altijd en groeien steeds weer uit tot sterke planten met veel bloemen. Daarbij kun je kiezen uit een groot assortiment met duidelijke instructies over wanneer en hoe de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nancy is altijd heel vriendelijk, en ze zorgt dat het snel en netjes klaar ligt wat je hebt besteld. Ze reageert snel op appjes, en er zit altijd een lief kaartje bij het bestelde van haar

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Zeer veel keuze in biologische bloemzaden. Bestelsysteem is praktisch in gebruik en website zeer compleet qua informatie. Afhalen van je order zonder afspraak in Oisterwijk is mogelijk. De zaadjes zij... もっず芋る

䌁業情報

1. オヌガニック ショップ

圓該䌁業による蚘述

Lottta is hét platform voor het zelf leren zaaien, kweken, planten en oogsten van seizoensgebonden, biologische bloemen. Eenjarig, tweejarig en meerjarig. Lottta inspireert en helpt jou. Met de juiste tools, ervaringen, informatie en biologische zaden. Lottta koppelt initiatieven en mensen aan elkaar zodat er kruisbestuiving en kennisdeling plaatsvindt. Door het bouwen van een community en organiseren van lezingen, reisjes, zaai- en plantmiddagen. Doe je mee?

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 105ä»¶

レビュヌを曞く

ZAADJE planten

Hoe leuk is het 🌱 om al een zaadje te planten met de “zaai-kado-bon” van Lottta voor 2026. Om je te verheugen op een zomer vol bloemen!

2025幎10月1日

Lottta からの回答

En hoe leuk, jouw idee, om samen biologische bloemen te gaan zaaien. Bedankt weer!

5぀星のうち5の評䟡

Lottta, mooie collectie biologische zaden

Lottta heeft een prachtig assortiment biologische zaden. Het werd prachtig verpakt met een persoonlijk kaartje erbij, en snel geleverd. Ik kan niet wachten om er komend tuinseizoen mee aan de slag te gaan en de bestuivers te verwelkomen in onze tuin! 🐝🊋

2025幎9月9日

Lottta からの回答

Dank je voor je enthousiaste reactie! 🐝 Ik wens je een tuin vol biologische bloemen en blije bestuivers.

Heel snel verzonden

Heel snel verzonden, mooi verpakt, voelde echt dat er persoonlijke aandacht in zat! Mooi bedrijf :)

2025幎8月12日

Lottta からの回答

Wat leuk om jouw positieve ervaring over onze service te lezen. Daar doen we het voor. Dank.

Ik vond de site handig

Ik vond de site handig
De zaadjes kwamen leuk verpakt en snel aan.
Nu hopen op veel bloemen in de tuin.
Dank voor je lieve kaartje, xx

2025幎8月4日

Lottta からの回答

Dank voor je mooie reactie. Op een mooie oogst straks.

Behulpzaam ,Top

Behulpzaam ,Eerlijk, Datum, Correct. Top ,Kan bijna niet wachten tot volgend jaar als de bloemen bloeien.

2025幎7月18日

Lottta からの回答

Fijn dat je onze service zo weet te waarderen Ria. Op een mooie oogst biologische bloemen volgend jaar.

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam. Voor de juiste tuincompost is dit het adres in de regio.

2025幎6月26日

Lottta からの回答

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je ook voor biologische tuinaarde compost kiest. Het begint tenslotte bij de bodem.

Aanrader!

Mooi verpakte zaden met instructie. Netjes verzonden. Aanrader!

2025幎6月16日

Lottta からの回答

Bedankt voor je mooie aanbeveling Marianne.

Hart voor de zaak 🌞

Ik heb al n paar keer Bio Kultura grond kunnen afhalen. Het ligt dan super fijn klaar. De tweede keer heb ik Nancy ook ontmoet en dat was zo’n leuke ontmoeting. Heel fijn om goede producten de kunnen kopen bij lokale ondernemers met hart voor de zaak.

2025幎6月13日

Lottta からの回答

Altijd fijn te horen dat deze service jou ook zo goed uitkomt. Bedankt weer en tot een volgende keer Nora.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。