At first my order was lost during delivery. I contacted the shipping company because they did not update the delivery page. I wrote a message to LouÚne contact page and I received my order the next... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Louene sunglasses are truly luxurious and beautifully designed. The frames are stylish yet durable, and the lenses provide great clarity and UV protection, perfect for sunny days. These sunglasses fee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Loving my LouÚne sunglasses! The square, transparent frame with a pink tint is super stylish and lightweight, so theyâre comfortable for all-day wear. The lenses have a cool gradient effect and offer... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trendy zonnebrillen voor een mooie prijs
Na langere tijd zoeken naar een trendy zonnebril, heb ik deze uiteindelijk gevonden bij LOUÃNE. Een groot assortiment en de kwaliteit bleek na bezorging zeer degelijk. De zonnebril wordt tevens geleverd met een stijlvol opberghoesje en een brillendoekje.

LOUÃNE ããã®åç
Hele goede kwaliteit bril!
Hele goede kwaliteit bril!! Echt een aanrader qua prijs, levering en looks.

LOUÃNE ããã®åç
Ik ben blij met mijn bestelling voor deâŠ
Ik ben blij met mijn bestelling voor de zomervakantie. De zonnebril heeft een mooi design en goede prijs/kwaliteit verhouding.

LOUÃNE ããã®åç
De bril werd vlot verzonden en kwamâŠ
De bril werd vlot verzonden en kwam binnen in een hele luxe verpakking! Het is dat ik geen unboxing videos maak anders was dit een goede gelegenheid haha.
Draag de bril nu 2 weken en ga een tweede bestellen voor in de auto.

Razendsnel bezorgd & goede service
Snelle bezorging en mijn vraag over een van de brillen is snel beantwoord.

Goede kwaliteit
Snelle levertijd en super blij met het model! De glazen kijken ook erg fijn.

Vrijdag een LouÚne zonnebrilâŠ
Vrijdag een LouÚne zonnebril aangeschaft. Zeer tevreden over de levering. Zelfs in een mooi hoesje. Daarnaast is de kwaliteit van de bril perfect en lijkt hij precies zoals ik hoopte. Overall zeker een zonnebril die ik kan aanraden gezien de relatief goede prijs.

Fantastische kwaliteit zonnebrillen
Fantastische kwaliteit zonnebrillen, goede service en een hip concept!

Mooie betaalbare brillen
Mooie betaalbare modellen, snelle levering en kijkt heerlijk! Zeker een aanrader.

LOUÃNE ããã®åç
Mooi en kwalitatief goede brillen voorâŠ
Mooi en kwalitatief goede brillen voor een mooie prijs!

LOUÃNE ããã®åç
Top brilletje gescoord voor de zomer
Top brilletje gescoord voor de zomer. Mooie prijs en lekker snel in huis. Voelt ook goed aan en heeft fijne glazen.

LOUÃNE - top prijs/kwaliteit
Aantal weken geleden eerste bestelling gedaan bij LOUÃNE! Heel blij met de snelle service, voor mijn vakantie kwam hij nog binnen. De ANTIBES â HAVANA BROWN heeft hele mooie details en heeft een stevig montuur. Onwijs blij mee. Ik ga snel een nieuwe bestellen met dit grote assortiment moet dat wel lukken!

LOUÃNE ããã®åç
Super snelle levering en geweldigeâŠ
Super snelle levering en geweldige kwaliteit brillen voor een goede prijs.

Super mooie brillen!
Hele goede kwaliteit brillen voor een eerlijke prijs. Snelle levering en super service.

Mooie brillen
Ze hebben super mooie brillen voor een goede prijs!
Ook super service ;)

High-quality sunglasses!
As a proficient optician, I experience that the LouÚne sunglasses feature excellent quality. High-quality materials are used in combination with a fashionable look of today. Perfect value for money and fast delivery!

LOUÃNE ããã®åç
Super goede kwaliteit brillen en datâŠ
Super goede kwaliteit brillen en dat voor zoân prijs. Chique modellen en super service. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe LouÚne bril :-))

LOUÃNE ããã®åç
Snelle levering,super bril Ben er blijâŠ
Snelle levering,super bril.Ben er blij mee

LOUÃNE ããã®åç
Fijne bril en goede glazen
Fijne bril en goede glazen. Snel geleverd! Een aanrader!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã