レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben positief verrast. Al had ik hoge verwachtingen, zijn deze echt overtroffen. De bedankkaart was een hele leuke detail en vandaar ook deze review. Jullie hebben een tevreden klant erbij gekregen!... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Prima wc-borstel

Prima wc-borstel. Doet wat hij moet doen, staat stevig en is makkelijk schoon te maken. Fijn dat het geen standaard borstel is, dat voelt hygiënischer. De geur is een leuke extra die de badkamer frisser laat aanvoelen.

2026幎1月19日

Goede ervaring met Lougeo

Goede ervaring met Lougeo. De wc-borstelhouder ziet er strak en luxe uit, precies zoals op de website. Kwaliteit voelt stevig aan en het zelfreinigende systeem is praktisch in gebruik. Levering was snel en het product was netjes verpakt. Installatie was eenvoudig en alles zat compleet in de doos. Erg tevreden en zou het zeker aanraden.

2025幎12月14日

Brushy

Het was erg makkelijk om te bestellen bij Lougeo, ook kwam ons pakketje snel binnen. De Brushy is makkelijk in elkaar te zetten en ziet er erg mooi uit. Top aankoop!

2025幎12月9日
5぀星のうち5の評䟡

Prijs kwaliteit verhouding uitstekend!!!

Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend! Je krijgt meer voor wat je betaald in vergelijking met een Brabantia of een tiger. 14 geur tabletten in 7 verschillende geuren 2 houders en tandjes om je borstel te poetsen voor €49,99!!!!

2025幎11月29日

LOUGEO® からの回答

Wauw Mima, bedankt voor je prachtige review! We waarderen het enorm dat je voor ons gekozen hebt boven andere merken. Dat betekent ontzettend veel voor ons. 🙌

5぀星のうち5の評䟡

Het product is top kwaliteit honderd %

Het product is top kwaliteit en mijn geld zeer waard bezorging was snell binnen en geen bezorg kosten, top mensen❀👍

2025幎11月28日

LOUGEO® からの回答

Dankjewel voor je fantastische review!
We zijn blij dat de kwaliteit, bezorging en prijs helemaal naar wens waren.

Echt ontzettend lieve jongens

Echt ontzettend lieve jongens, duidelijke communicatie en behulpzaam, top!!!

2025幎11月27日

LOUGEO® からの回答

Dankjewel voor je prachtige woorden!
We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service en communicatie.

5぀星のうち5の評䟡

Binnen 30 minuten bij de bezorgdienst!

Ik heb vandaag de brushy mat zwart aangeschaft, binnen 30 minuten kreeg ik een mail dat die al bij de bezorgdienst is. Super snel verwerkt! Heb dit nog nooit eerder megemaakt. Ben benieuwd naar de kwaliteit van het product. Het ziet er veelbelovend uit😄

2025幎11月25日

LOUGEO® からの回答

Dankjewel voor je bericht en je vertrouwen in ons product. Wat fijn om te horen dat de verzending zo snel is verlopen. We streven ernaar om bestellingen altijd zo vlot mogelijk te verwerken, dus het is leuk dat dat opvalt.

We hopen dat je net zo tevreden zult zijn over de kwaliteit zodra je Brushy Matte Black binnenkomt. Mocht je na ontvangst vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Positief verrast

Ik ben positief verrast. Al had ik hoge verwachtingen, zijn deze echt overtroffen. De bedankkaart was een hele leuke detail en vandaar ook deze review. Jullie hebben een tevreden klant erbij gekregen!😁

2025幎11月22日

LOUGEO® からの回答

Wauw Babs, wat geweldig om te lezen dat jouw verwachtingen zijn overtroffen! 💛
We steken veel aandacht in ieder detail, zowel in het product zelf als alles eromheen, en het is heel fijn om te horen dat dat merkbaar is.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。