䌁業情報

1. パヌ゜ナル トレヌナヌ
  2. フィットネス プログラム
  3. 女性パヌ゜ナル トレヌナヌ

圓該䌁業による蚘述

Hej! Mit navn er Louise. Jeg tror på, at det skal vÊre nemt at leve sundt og passe ind i en travl hverdag. Derfor har jeg skabt mit helt eget trÊningsunivers. Jeg tilbyder trÊning, som kan laves derhjemme på stuegulvet, tages med på ferie eller med i fitness sammen med mig på skÊrmen. Få trÊningen klaret på kun 20-30 min 1-3 gange ugentlig og kom i dit livs bedste form. Jeg kan hjÊlpe dig til, at få mere energi, overskud og blive en stÊrkere version af dig selv! // Louise Syberg

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

15件のレビュヌ

Fantastisk trÊning

Fantastisk trÊning
Louise gÞr simpelthen trÊningen nem og lige til at starte på. Hun presser mig & får mig til at trÊne 3-4 gange om ugen. Dette er også på grund af den måde hun agerer i sin app og når jeg skriver med hende om trÊning.
Alt i alt er hun bare fantastisk og har givet mig masser energi og en stÊrk krop.
Jeg bliver lige her i hendes trÊnings univers.
Troede aldrig jeg skulle sige det men - JEG ELSKER DET

2024幎11月27日

KÊmpe anbefaling af Louise

KÊmpe anbefaling til Louises app. Den indeholder korte trÊningsessioner, som er perfekt til mig. Jeg har brugt hendes efterfÞdselsprogram og er nu gået videre til et nyt forlÞb. Det passer perfekt ind i min hverdag, hvor det meste af min tid går med min sÞn.

Udover at bruge hendes app, har jeg tidligere ogsÃ¥ vÊret i et vanecoach forlÞb hos Louise. Det har gjort en verden til forskel for mig, og jeg fik en masse redskaber som jeg kan bruge resten af mit liv. Louise er yderst behagelig og professionel, og jeg kan kun anbefale alt hun giver sig i kast med ☺

2024幎11月4日

Optur oplevelse

Har haft den mest optur oplevelse med fortrydelse af kÞb hos Syberg, der var ingen problemer og hun var virkelig sÞd og refunderede uden problem.
Inspireret til at vende tilbage, nu ved man ihverfald at det er et i orden foretagende😊👍🏻

2024幎1月8日

Louises skÞnne personlighed skinner

Louises skÞnne personlighed skinner igennem i hendes app med trÊnings film. Den gÞr det nemt og overskueligt for mig at trÊne i en travl hverdag. Hendes redskaber, viden og motiverende vÊsen gÞr at jeg allerede pÃ¥ kort tid har opnÃ¥et store resultater. Jeg elsker alt ved det univers hun har skabt. Alle burde vÊre medlem🙌🏌

2023幎10月31日

Fantastisk koncept 💪🏻

Fantastisk koncept 💪🏻
Louise Syberg har fundet en opskrift der er mega god. Alle kan finde en smule tid i den travle hverdag og hun giver en masse gode råd omkring planlÊgning.
Og det er så dejligt nemt. TÊnd for videoen og gÞr som hun gÞr så er du igang. Man slipper for at planlÊgge sin trÊning. Det har hun gjort for en.
KÊmpe anbefaling herfra. ♥

2023幎10月18日
自発的なレビュヌ

Meldte mig ud i september og sÃ¥ krÊver

Meldte mig ud i september og så krÊver de betaling, så jeg officielt fÞrst er meldt ud 2 måneder efter. ALDRIG! Om jeg vil anbefale Louise Syberg og hendes ansatte !!!!!!

2023幎10月16日

Hej Mette.

Det står både ved tilmeldingen (linket hvor du har oprettet dig), din opstartsmail og dokumentet jeg sender ud i chatten ved start, at der er lÞbende måned + 1 måneds opsigelse.

Jeg har nu også rakt ud til dig, for at forstå din klage.

Hej Line (mette)

Du har opgivet et telefonnummer som desvÊrre ikke kan ringes op under din trustpilot?

Jeg er lidt nysgerrig på din utilfredshed ifht opsigelsesperioden da dette er angivet over alt , både inden tilmelding, i opstartsmailen, på min hjemmeside når du går inder tilmeldingen, på min instagram, Facebook og i dokumentet du har fået tilsendt i din chat til at starte med?

Vil du ikke prÞve at uddybe lidt, hvorfor du mener det er fusk (som du skriver i din mail), når det er meldt fuldstÊdig klart ud alle steder?
Jeg håber du vil uddybe, så jeg kan forstå utilfredsheden ?

Dit svar var her til min mail: Kom dog videre.

Du har lavet 15 dårlige anmeldelser til diverse firmaer og det er det du primÊrt bruger din trustpilot til. Det er Êrgerligt.

Men oplevelse af Louises trÊnings

Men oplevelse af Louises trÊnings univers har ikke mindst vÊret begyndelsen pÃ¥, men er ogsÃ¥ fremtiden i hvordan min hverdag og mit liv skal formes. Jeg har fundet ud af gennem min rejse hvor stor glÊde, overskud og ikke mindst troen pÃ¥ mig selv det har skabt, at vÊlge at have fokus pÃ¥ mig selv og mine egne behov og at det ikke er egoistisk overfor sin familie, det at kunne prioritere sig selv, for at blive den mor, kÊreste , veninde, sÞster mm. som man altid har drÞmt om. Tak for dig og din store hjÊlp og iver for at hjÊlpe andre. HÃ¥ber andre finder den ro og glÊde i at trÊne som jeg har fundet ved hjÊlp af dig Louise. ❀💪 stor ros her fra. Mvh Nikoline

2023幎6月1日
自発的なレビュヌ

Alle burde have en louise syberg

Jeg har nu vÊret en del af sybergs trÊningsunivers i 21 uger, og jeg elsker det 😊
Nu får jeg rent faktisk lavet mine trÊninger, da det kun tager 30 min. Og jeg kan lave det hjemme.

Jeg har fået meget mere overskud og energi på min konto og er bare blevet gladere, og det har ikke kun en positiv virkning på mig men også på familien. ❀ jeg lever med et piskesmÊld, men ved det jeg får trÊnet og min krop bliver stÊrkere, så mÊrker jeg ikke så meget til det mere

Louise er altid klar til at hjÊlpe hvis man har spÞrgsmÃ¥l eller problemer, sÃ¥ skriver man til hende og hun svare hurtigt. 🥰

Alle kvinder har brug for noget mig tid hvor man kan passe på sig selv, så ikke alt bare bliver pligter. Og her kan jeg kun varmt anbefale Louises univers da det er hurtigt, nemt og let at overskue ❀

2023幎8月25日
自発的なレビュヌ

Nedladende og uprofessionel kommunikation til kunder

Da Louise kÞrte en kampagne pÃ¥ Instagram, hvor hun tilbÞd syv dages gratis prÞveperiode, slog jeg hurtigt til. Det skulle jeg da ikke gÃ¥ glip af. Der skulle dog gÃ¥ hele fem dage fÞr hun fik mig oprettet. Jeg blev simpelthen glemt i mÊngden. Det er, hvad det er – hun undskyldte og fik mig oprettet med lidt forsinkelse.

Jeg valgte netop at kaste mig ud i en prÞveperiode, da jeg lider af epicondylitis lateralis, bilateralt. DesvÊrre mÃ¥tte jeg erkende, at jeg udelukkende var i stand til at udfÞre Þvelserne, der ikke belaster hÊnder, arme og skuldre. Af den grund fik jeg ikke det fulde udbytte af trÊningen, nÃ¥r jeg mÃ¥tte spole igennem trÊningsvideoerne – derfor gav det heller ikke mening at fortsÊtte abonnementet.

Derfor kontaktede jeg Louise pÃ¥ Instagram med Þnsket om at opsige mit abonnement hurtigst muligt. Til min store forundring blev jeg mÞdt af et meget upassende og uprofessionelt svar: ”Det var hurtigt 😅” Hvad skyldes behovet for at svare sine kunder sÃ¥ nedladende?

Da Louise i samme svar henviste mig til at sende min opsigelse pr. e-mail, fik jeg endnu engang et nedladende svar retur fra Katrine med et sygeligt fokus pÃ¥ abonnementets ”meget korte periode”. Det er slet ikke sagens kerne, hvor lÊnge jeg har haft et abonnement hos jer, nÃ¥r jeg blot beder om opsigelse.

Som Katrine selv spÞrger til i samme mail, sÃ¥ vil I gerne hÞre, hvad der ligger til grund for min opsigelse. Her har I sÃ¥ grunden – ren og skÊr nedsat funktionsevne – som efterfÞlgende er blevet toppet af jeres uprofessionelle eksterne kommunikation.

Det ville vÊre klÊdeligt, hvis I som virksomhed tÊnkte over jeres retorik, når I interagerer med kunder. Som I selv er bevidste om i denne case, ved I netop ikke, hvad der er årsagen bag opsigelsen.

2023幎8月21日

Hej Caroline.

Jeg er ked af hvordan du har valgt at se tingene da vi går meget op i at lÊre noget fra de opsigelser vi får og/eller hjÊlper folk videre med hvad der passer til dem.

Du har på intet tidspunkt nÊvnt dine udfordringer eller spurgt mig til råds som professionel trÊner. Ofte spÞrger klienter eller mulige nye klienter ind til produktet hvis de har skader og udfordringer og her giver jeg altid min Êrlige mening, om det passer til dem eller det vil vÊre bedre at starte et andet sted.

Jeg undskyldte som du selv skriver for at Instagram havde drillet med ulÊste beskeder og jeg så derfor fÞrst din besked da jeg gik på Facebook business som jeg skrev. Jeg skyndte mig at oprette dig og skrev du kunne gå i gang med det samme hvis du stadig Þnskede det.

Du svarede fÞrst min besked 7 dage efter og her gav jeg dig 7 nye dage at afprÞve det i.

Du skrev sÃ¥ til mig du Þnskede at opsige hurtigst muligt, men ingen grund og jeg skrev at “det var hurtigt 😅 (som i jeg er ked af du ikke kunne bruge det) og at opsigelse skulle ske pr mail” som oplyst i oprettelsesmailen.

Katrine har svaret dig:

Hej Caroline

Tusind tak for denne gang! Jeg håber, du har nydt det trods den meget korte periode.
Din opsigelse er nu modtaget, og du har ifÞlge opsigelsesperioden én betaling tilbage.
Jeg håber vi "ses" igen :-)

Hvis du har tid og lyst, vil jeg gerne spÞrge dig, hvad der ligger til grund for din opsigelse?

God dag!

Katrine
//Team Syberg

Der er intet nedladende i nogle af beskederne fra vores side og det gÞr mig ked af du fÞler dette.
Vi Þnsker blot at hÞre begrundelsen for en kort periode og opsigelser generelt så vi evt. kan forbedre fremadrettet.

Du har ikke nÊvnt dine udfordringer til mig eller i din opsigelsesmail.

Jeg går ekstremt meget op i at vÊre menneskelig og ligetil. Alle kan skrive til mig om de er klienter eller ej og spÞrge til råds. Jeg går op i at svare alle og gÞr altid det bedste jeg kan.
Jeg laver ekstremt meget gratis arbejde for klienter fordi jeg Þnsker jer det bedste.
Jeg brÊnder for at hjÊlpe mennesker. Og det gÞr mig meget ked af det, atå du har mistolket og ikke har nÊvnt det direkte til mig.

Jeg er vant til at arbejde med mennesker og har gjort det siden jeg var 16 år.
Har aldrig hÞrt denne kritik fÞr 😔

Jeg håber du finder noget trÊning der passer til dig og du finder glÊde ved det.

//Louise Syberg

Stram op med Syberg

I sommers blev jeg anbefalet Louise Syberg, fordi jeg savnede en som kunne fÃ¥ mig igang med at trÊne uden en stram kostplan. Og mÃ¥ske endnu mere vigtigt jeg ville trÊne derhjemme ☺
Det har jeg fundet hos Louise jeg har vÊret i gang i 30 uger og jeg elsker det.
Jeg har fÃ¥et en stÊrkere krop og er har fÃ¥et mere overskud ☺

2023幎2月25日

Anderledes og brugbart forlÞb

Anderledes og brugbart forlÞb. Louise giver dig ikke en kostplan og trÊningsplan, som man SKAL fÞlge. Louise arbejder med dig som person, og hun graver dybt for at finde ud af, hvorfor du er, som du er. Hun giver dig redskaberne til selv at reflektere over tingene. Jeg var i dialog med Louise flere gange ugentligt, hvor vi sammen fandt frem til, hvad mine udfordringer var, og hvordan vi sammen skulle lÞse dem. Det, som er så fedt ved et forlÞb hos en coach som Louise er, at hun har mange års erfaring med kost, trÊning og vaner, og alle hendes uddannelser og kurser kombinerer hun, så man får det bedste fra alle delene. Jeg blev meget klogere på mig selv, og jeg har det meget bedre både i krop og sind. Ingen madskam, ingen madstress og ingen mÊrkelige restriktioner. Et forlÞb hos Louise er en holdbar tilgang til en sund krop og et sundt mindset. Louise sÞrger derudover også for, at du sagtens kan stå på egne ben, når du er fÊrdig, fordi hun netop ikke kommer med svarerne til dig, hun hjÊlper dig med selv at finde svarerne. Varmeste anbefaling herfra.

2021幎10月1日

Kan ikke anbefale

Kan ikke anbefale, levede slet ikke op til mine forventninger. Meget upersonligt og ensartet. Det forventes at du selv har lÞsningerne på dine problemstillinger.

2021幎9月13日

Hej Freya

Coaching er en systematisk, struktureret samtale med en coach, der stiller åbne, afklarende og udfordrende spÞrgsmål til en problemstilling, som du har svÊrt ved at belyse selv.

Man kan nÊrmest sige at det er er en slags livets Jeopardy, hvor du er vÊrten, der kender svaret og coachens rolle er at finde det rette spÞrgsmål.

At du har haft anden forventning, er jeg selvfÞlgelig utrolig ked af.
Jeg gÞr meget ud af ikke at diktere, hvordan klienter skal leve deres liv, men netop coacher dem så de selv finder frem til det, ved reflektioner man "normalt" ikke gÞr sig og netop får brudt vanemÞnstre ved dette. Herefter plan for hvad der skal til.

Online coaching som du nok kender til og havde regnet med, har faktisk intet med coaching metoder at gÞre og er ikke sÊrligt udviklende eller skaber holdbare resultater, fordi der bliver dikteret hvad du skal, må og ikke må.

Jeg gÞr meget ud af på alle mine platforme, videoer etc at fortÊlle intet er forbudt og det handler om vaner og tankemÞnstre. Derfor stiller jeg mange spÞrgsmål som i starten kan virke frustrerende. "hvorfor får jeg ikke bare af vide hvad jeg skal". Men du kender DIG allerbedst og når fÞrst man får taget hul på det og går i gang med disse reflektioner via spÞrgsmålene fra din coach så kan det virkelig rykke bjerge.

Havde det vÊret upersonligt havde jeg ikke kunne stille dig spÞrgsmål til dine udfordringer. Men jeg vil ikke give dig opskriften på hvordan du skal leve dit liv. Det er uholdbart :)

God dag.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。