レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ik ben een tijdje geleden een 3 maandelijks abonnement aangegaan. Heb me hiervan herzien en binnen de wettelijke opzegtermijn en mijn abonnement opgezegd. Hiervan heb ik zelfs bevestiging gehad va... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Inmiddels al 3 setjes binnen van dit leuke merk! Het lingerie setje komt allereerst in zo’n mooie verpakking binnen. Daarnaast zitten de setjes heerlijk en zijn ze zo mooi! Ik voel mezelf er ook helem... もっと見る

企業情報

1. ランジェリー専門店
  2. 衣料品店
  3. ファッション アクセサリー店
  4. オートクチュール ファッション ハウス
  5. 婦人服店
  6. 女性団体

当該企業による記述

Louloungerie is een luxueus lingeriemerk. Het lingerie merk streeft ernaar om vrouwen zich zelfverzekerd, krachtig en gerespecteerd te laten voelen door middel van prachtige en comfortabele lingerie. Louloungerie ontdekte een gat in de markt waar comfort en elegantie in lingerie vaak niet samenkwamen. Louloungerie is Nederlands eerste Private Lingerie Club. Meld je aan voor de maandbox, en ontvang iedere maand een verassingsbox van lingerie bij jouw op de stoep! Zo geef je jezelf iedere maand een cadeau in lingerie. Kies voor de kwartaalbox voor iedere drie maanden een verassing of kies voor de Giftbox voor een eenmalige verassing. De betaling zal iedere 27e van de maand bij de consument automatisch worden geïncasseerd. Iedere 1ste van de maand ontvangt iedereen op dezelfde dag de box! Met dit concept zijn we echt een community samen. Naast de optie voor een abonnement, heb je ook de optie om zelf te weten en kiezen wat je koopt door een van onze collecties te bestellen. Louloungerie streeft ernaar om iedere bestelling binnen 24 uur te verzenden. Hierdoor, ontvang jij zo snel mogelijk jouw bestelling!

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Al vanaf het eerste setje problemen met…

Al vanaf het eerste setje problemen met leveren ik dacht zal vast een eenmalig probleem zijn maar heb nu nog steeds het setje van afgelopen maand niet ontvangen en de volgende maand is al afgeschreven. Na meerdere keren mailen en contact zoeken nog steeds geen reactie gehad waardoor ik ook bet abonnement niet kan opzeggen. Zonde wat de setjes zelf zijn erg leuk.

2026年4月26日

Top service

Mooie setjes! Ik was echt blij verrast! Bij vragen of onduidelijkheden reageren ze snel via instagram. Bij mij was mijn string net een maat te klein, er is kosteloos een nieuwe opgestuurd. Echt top service!

2025年7月23日
5つ星のうち5の評価

Prachtige sets en goede service

Vanaf het begin ben ik al lid van de maandelijkse lingeriebox en elke maand word je opnieuw verrast met een prachtige set. Service is super goed als er iets is kan je het vragen en word het gelijk uitgezocht.

Mijn ervaring is in elk geval super goed en ik blijf voorlopig nog heel lang lid!

2025年7月11日

slechte service

Ik ben een tijdje geleden een 3 maandelijks abonnement aangegaan.
Hiervan heb ik zelfs bevestiging gehad van een medewerker.
We zijn nu meer dan 3 maanden ver en ontvang net een mail van hernieuwing wat ik helemaal niet heb aangevraagd.
Nu merk ik op dat er 2x abonnementskosten van mijn rekening zijn gegaan maar heb geen enkel lingeriesetje gezien.

2025年7月9日
Louloungerie ロゴ

Louloungerie からの回答

Hi Vanessa,
Dankjewel voor je feedback, vervelend om te horen dat dit zo is gelopen.

Er was sprake van een miscommunicatie: wij begrepen destijds uit ons contact dat je enkel de eerste box wilde annuleren en dat je abonnement daarna mocht doorlopen. Vandaar dat het abonnement automatisch is verlengd voor het volgende kwartaal.

We zien nu dat dit niet jouw bedoeling was, en hebben dit direct voor je opgelost: het abonnement is stopgezet en het volledige bedrag is teruggestort.

Onze oprechte excuses voor de verwarring, en bedankt dat je dit aankaartte, we nemen het mee om in de toekomst nóg duidelijker te communiceren. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen op info@louloungerie.com 💌

Liefs,
Team Lou Loungerie

Helaas niet goed

Helaas niet goed.
Op 14-5 een abonnement gestart voor een maandelijkse box.15-5 zou de eerste box geleverd worden, nog altijd niks ontvangen.

Daarnaast werken de inloggegevens niet dus ik kan de status niet nakijken. Per mail gevraagd om een oplossing maar hierop ontvang ik geen reactie.

Slechte ervaring en in geen mogelijk met dit bedrijf ik contact te komen.

2025年5月16日
Louloungerie ロゴ

Louloungerie からの回答

Beste Kim,

Bedankt voor je review, we begrijpen dat dit frustrerend voor je is geweest en we willen het graag rechtzetten.

We hebben gezien dat er op 14-05 een betaling van €0,01 is gedaan, wat onderdeel is van de verificatieprocedure. De daadwerkelijke abonnementsbetalingen starten altijd op de 27e van de maand. Onze boxen worden vervolgens geleverd op de 1ste van de daaropvolgende maand. Dat is ons vaste concept.

Wat betreft je berichtgeving: we hebben helaas geen eerdere mails van je ontvangen, anders hadden we natuurlijk meteen gereageerd. Inmiddels is er contact geweest en hopen we dat alles duidelijk is. Mocht je toch nog vragen hebben, dan staan we uiteraard nog steeds voor je klaar.

Hartelijke groet,
Sarah van Louloungerie

5つ星のうち5の評価

Ik ben helemaal onder de indruk van de collecties.

Ik ben helemaal onder de indruk van Louloungerie! De collectie is prachtig en gevarieerd. Het maand/kwartaalbox-concept is briljant – elke maand of kwartaal een verrassingsbox met prachtige lingerie. De levering is snel en de verpakking voelt als een cadeautje. Absoluut een aanrader en ik ben fan!

✨ LoveLouLoungerie✨

2024年4月10日

Mooie producten, goeie kwaliteit

Een tijdje geleden alweer dat ik de Ocean set heb besteld, gezien ik er nog steeds super blij mee ben en de kwaliteit nog steeds hetzelfde ik schrijf ik graag een goeie review. Loulou lingerie heeft een snelle betrouwbare service, het wordt in een onwijs mooie verpakking bezorgd en ook de foto’s zijn precies hetzelfde zoals het echte product is. Ik zal dit iedereen aanraden

2024年1月6日

Mooie setjes

Het zijn zulke mooie setjes en inmiddels ook al heel veel keuze. Voor iedereen zit er wel iets bij. De setjes zelf zitten fijn en vallen perfect naar maat. Ik ben er heel tevreden over🥰🥰

2024年5月30日

Zeer tevreden

De lingerie is van super goede kwaliteit en kriebelt niet. Zelfs na een aantal keer te hebben gewassen blijft het een fijne stof, goed en stevig zitten. Ik raad dit zeker aan!

2024年5月2日

Trustpilot エクスペリエンス