䌁業情報

2. 宝石商
  3. 宝食デザむナヌ
  4. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Lovely Thingz is gespecialiseerd in gepersonaliseerde sieraden en sleutelhangers met een diepgaande emotionele waarde. Sinds onze oprichting in 2018 hebben we ons toegewijd aan het creëren van unieke sieraden die speciale momenten en herinneringen vastleggen. Ons bedrijf is ontstaan uit een diepe passie voor gepersonaliseerde sieraden en een schat aan ervaring in het juweliersvak. Met ons kleine, maar enthousiaste en deskundige team beschouwen we elke bestelling als een waardevol compliment en een teken van vertrouwen. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel, en jouw vertrouwen is onze motivatie om ons voortdurend te blijven verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat we ons zullen onderscheiden door onze persoonlijke service en aandacht en onze zorgvuldig geselecteerde collectie. Onze collectie omvat een breed scala aan producten, waaronder naamsieraden, gegraveerde sieraden, vingerafdruk sieraden, as sieraden, foto sieraden en gepersonaliseerde sleutelhangers. Elk stuk wordt met zorg en vakmanschap gemaakt om een uniek en betekenisvol geschenk te creëren. Onze persoonlijke service stopt niet bij je bestelling; we staan altijd klaar om je te helpen, zowel voor als na de aankoop. Elke bestelling krijgt bij ons de hoogste prioriteit, en we voeren bij iedere nieuwe bestelling nog steeds een 'Happy Dance' uit, omdat we dankbaar zijn voor jouw vertrouwen in ons bedrijf en de mogelijkheid om deel uit te maken van het creëren van een bijzonder sieraad dat speciaal voor jou wordt gemaakt. Bij Lovely Thingz geloven we dat alles draait om de tevredenheid van onze klanten. Daarom streven we er altijd naar om elke bestelling met zorg en aandacht te behandelen maar ben je onverhoopt toch niet tevreden neem dan alstublieft EERST contact met ons op zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Wij hadden graag een sleutelhanger met

Wij hadden graag een sleutelhanger met een fot aan de voorzijde en aan de achterzijde. Via de app gevraagd of dit mogelijk was. Dit was mogelijk tegen een kleine extra betaling. Dit vond ik geen probleem. Toen we een mail kregen dat het verzonden was duurde het best wel lang voordat het bezorgd zou worden. We hadden het namelijk na een week nog niet.
Wederom contact gezocht en Vera vond het ook te lang duren.Ze heeft toen zonder ergens een probleem van te maken de sleutelhanger op nieuw in productie gedaan.
Een dag later kwam de eerste bestelling als nog aan, dit heb ik ook laten weten via de app.Maar helaas was de tweede al in productie. Aangezien weggooien zonde is hebben wij die ook mogen ontvangen.

Ik kan alleen maar zeggen chapeu voor deze wijze van handelen.
Super

2025幎2月8日

Hoi Corné,

Super bedankt voor deze mooie review! Heel fijn om te horen dat u blij bent met en onze service en met de sleutelhangers.

Wij vonden dit ook een hele leuke bestelling om te maken en gaan het product zoals u deze heeft laten maken waarschijnlijk ook zo opnemen in onze sleutelhanger collectie.

Dankjewel voor uw vertrouwen in onze webshop en dat u de moeite heeft genomen voor deze review.

Heel veel plezier met de sleutelhangers.

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit en een mooi assortiment

Het bestellen was super gemakkelijk in deze mooie webshop, uiteindelijk gekozen voor een armband met naambedels, echt heel blij mee, goede kwaliteit en het draag comfort is geweldig.

2025幎1月4日

Hoi Alex,

Ontzettend bedankt voor het mooie compliment en de goede review! Super lief dat u hiervoor de tijd heeft genomen.

Heel fijn om te horen dat u blij bent met de armband en tevreden bent over de kwaliteit en het draagcomfort!

Dankjewel voor uw vertrouwen in onze webshop en nog heel veel plezier met de armband.

Mooi armbandje

Goede service, snel bericht.
Wel langere levertijd maar kan gebeuren!
Super mooi armbandje geworden
Met vingerafdruk en zelf geschreven tekst gegraveerd

2024幎9月22日

Hoi Lizzy,

Super bedankt voor je mooie review en ontzettend lief dat je hiervoor de moeite hebt genomen dit betekend heel veel voor ons!

Heel fijn om te horen dat je blij bent met je armband en de graveringen.

Veel draagplezier ☺

Lovely Thingz is een zeer
klantvriendelijk

Lovely Thingz is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Ik heb een bestelling gedaan van hangers met levensboom en sleutelhangers met levensboom allemaal laten graveren voor mijn kinderen en kleinkinderen,als aandenken aan mij. Ik kon via whattapp advies vragen, daar ben ik erg mee geholpen. De hangers en sleutelhangers zijn mooi verpakt in cadeauverpakking. Ik wens dit bedrijf veel succes!

2024幎4月4日

Hoi Mar,

Wat een lieve review, ontzettend bedankt voor deze mooie woorden! Het was een hele leuke en bijzondere bestelling waar ik met veel plezier samen met u aan heb gewerkt.

De levensboom sieraden en sleutelhangers hebben een mooie symbolische betekenis en ik hoop van harte dat uw kinderen en kleinkinderen heel blij zullen zijn met uw prachtige geschenk.

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb hier een ketting gekocht met een

Ik heb hier een ketting gekocht met een foto op een hangertje.. hele vriendelijke mensen reageren snel ik zou hier zeker weer een product kopen

Aanrader dus =D

2024幎4月1日

Hoi Dennis,

Super bedankt voor je mooie review!

Nog veel plezier met de foto ketting.

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden met de bestelling van Lovely Thingz!

gisteren heb ik twee armbandjes mogen ontvangen van Lovely Thingz en wat zijn ze goed gelukt! Er was met één van de armbandjes iets misgegaan dit heeft het bedrijf netjes laten weten. Gisteren hebben zij hun beste beentje voortgezet om er voor te zorgen dat ik de armband voor een jarige gisteren nog binnen zou krijgen. Al met al ben ik heel blij met het resultaat en de service ☺.

Zeker een aanrader!

2024幎4月25日

Hoi Caitlyn,

Ontzettend bedankt voor de mooie en lieve review!

Veel draagplezier voor jou en de jarige☺

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。