レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De douchekop met verschillende standen is erg fijn en het filter werkt goed. Ik had een foutje gemaakt bij het doorgeven van mijn adres en dat werd snel en persoonlijk opgelost door Vitasense. Erg aan... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Douchekop heeft 3 fijne standen om onder te staan. Filter gaat hier geen 2 maanden mee maar veel korter schijnbaar dus harder waterhardheid of kalk in het water dan wordt de Douchekop dus wel een dure... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Post nl had mijn pakketje niet geleverd maar stond op bezorgd. Contact gehad met lovevitasense En ze hebben het prima opgelost, nieuw pakketje opgestuurd omdat ze van post nl niks hoorde Dank... もっず芋る

䌁業情報

1. アロマセラピヌ甚品店
  2. バスルヌム甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vitasense bestaat uit een jong en dynamisch team die de problematiek van waterverspilling aan willen pakken zonder in te leveren op comfort en prestaties. Op onze zoektocht hebben wij Vitasense ontwikkelt! Een waterbesparende douchekop met waterfilter voor zuiver water en Vitamine C toevoeging. We hebben inmiddels al duizenden klanten geholpen om een gezondere huid en zacht glanzend haar te verkrijgen met onze levensveranderende douchekop die de schadelijke stoffen filtert en een spa-achtige geparfumeerde aromatherapie-douche-ervaring creëert. Onze douchekoppen verbeteren uw waterdruk, besparen 40% water, ontdoen zich van schadelijke stoffen zoals chloor en kalk en verrijken uw water met vitamine C.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Nieuwe douchekop en meer!

In mijn douchekop ontstond ineens een scheurtje. Na contact met de service afdeling werd er zonder enige moeite een nieuwe kop opgestuurd. Maar dat was niet alles. Er zat ook een fles Greenguard reiniger in! Dank je wel! Wij genieten elke dag van ons douchesysteem van Vitasense. Top service, top bedrijf. Ik kan het iedereen aanraden👍
Dirk

2025幎12月16日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Goed materiaal en prima service

Prima materiaal en als je tweede bestelling wat lang onderweg is bij de pakket bezorging wordt je door Vitasense ontzorgd tot alles ontvangen is Daarbij wordt je steeds goed op de hoogte gehouden.

2024幎11月15日

Lovevitasense からの回答

Bedankt voor je reactie Hans! Bezorging in de feestmaand is altijd meer uitdagender ;)
Gr. Team Vitasense

5぀星のうち5の評䟡

De douchekop is fantastisch.

De douchekop is fantastisch, kwaliteit is goed en het zier er zeer fraai uit. Product en bedrijf komen hun beloftes op alle fronten na.

Dank,

2024幎10月3日

Lovevitasense からの回答

Bedankt voor de mooie woorden Oscar. Een tevreden klant, daar doen we het voor. :)

5぀星のうち5の評䟡

zalig zacht water ,drie standen super

zalig zacht water ,drie standen super licht
mijn huid en haar voelen veel beter aan
een geweldige aankoop
een aanrader

2024幎8月19日

Lovevitasense からの回答

Hoi Paula! Wat fijn om te lezen, daar doen we het voor! Tevreden gebruikers! Heb je al de geurfilters ontdekt? ;)
Gr. Team Vitasense

Prima service

Post nl had mijn pakketje niet geleverd maar stond op bezorgd.

Contact gehad met lovevitasense

Dank voor de goede service!

2024幎7月15日
5぀星のうち1の評䟡

beste ik had een douchekop besteld en

beste ik had een douchekop besteld en betaald maar niet geleverd gekregen

2024幎5月21日

Lovevitasense からの回答

Beste Rani, We zien dat je op 19 mei jl. een douchefilter hebt gekocht en deze is volgens de Track & Trace op 22 mei jl. afgeleverd. We verzoeken je een email te sturen naar support@lovevitasense.nl zodat we dit voor je kunnen uitzoeken. Hartelijk dank. Team Vitasense

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。