レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Framragende service fra Hanne, men selve produktet er lidt skuffende med finishen på samlingen i ryggen af woood jada stolen,håber vi finder en løsning.

5つ星のうち1の評価

Bestilte en lysestake i januar. I april fikk jeg til svar at de ikke hadde glemt meg og at de ville få den inn 20.mai. Ikke mottatt varen enda. Ser den er i nettbutikken. Pengene er trukket. Får ingen... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg har ventet i 4 mdr på en sofa. Forretningen sagde at det tog 3 uger. Leveringen er under al kritik. Den dag de lovede kom der ingen sofa. De svarer sent eller slet ikke på e-mails. Man kan ikke ri... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Købte en billedehylde i slut januar, fik den først i april. Måtte undervejs, selv skrive flere mails for at finde ud af hvad der foregik. Da pakken endelig blev registret til at være på vej gik der en... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイン店
  2. 家具店
  3. リビングルーム用家具の店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Sofa, spisebord, spisestel, spejl, lysestage, demo, skrivebord, garderobe, børneværelse, reoler, belysning, borddækning, havemøbler, outdoor, indoor. Prikken over i'et til dit hjem

2.7

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

For at gøre en lang historie kort

For at gøre en lang historie kort: I oktober bestilte vi en sofa på Loving Rooms hjemmeside. Vi oplevede dengang en rigtig god kundeservice og havde derfor ikke skænket det en tanke at gå ind på trustpilot og tjekke anmeldelserne - gid vi havde gjort det!

Pengene blev trukket med det samme, men (selvfølgelig) var varen forsinket. Loving Rooms var ikke til at komme i kontakt med. Hverken på facebook, instagram, mail eller telefon. Vi ringede flere gange om dagen, hver dag i flere uger. Vi henvendte os sågar selv til Holland (fabrikken) for at høre, om der overhovedet var blevet bestilt en sofa hos dem... Heldigvis fik vi til sidst sofaen - halvanden måned forsinket...

Og det stopper ikke her: 2 måneder efter vi modtog sofaen begyndte den at knirke. Vi henvendte os til Loving Rooms som overraskende nok svarede med det samme og bad om dokumentation. De fik billeder og videoer med det samme og vi hørte endnu ikke noget trods flere henvendelser i to uger. Derefter var svaret blot at "De havde sendt det videre til fabrikken, men de lige skulle have tid" - men tid til hvad og hvor længe??.. Der er gået snart to måneder siden vi reklamerede og for os er tiden udløbet for længe siden. Vi har endnu en gang længe forsøgt at komme i kontakt med Loving Rooms, men uden held. Vi har informeret via mail at vi nu kræver vores penge tilbage - uden respons selvfølgelig. Vi fortsætter kampen... Næste skridt er en klage til forbrugerklagenævnet samt politianmeldelse.

Vores råd er derfor: HANDEL ALDRIG MED DEM!!!!!! Det er simpelthen ikke det værd.

2021年4月7日

Dårlig kundeservice og informationsniveau

Jeg købte en vare hos Loving Rooms den 13.marts, der blev betalt via Mobile Pay med det samme. Siden har jeg intet hørt. Jeg har skrevet 3 mails til dem og har forsøgt at kontakte dem på telefon, men der er ingen kontakt eller svar på mails.

Det er virkelig en dårlig købsoplevelse og kundeservice, og jeg er temmelig ærgerlig over situationen.

2021年4月6日
5つ星のうち1の評価

Over en måneds forsinket levering

Bestilte en vare, hvor der var oplyst 2-3 ugers levering på, og modtog varen 2 måneder senere. Forsøgte flere gange undervejs at få kontakt - flere gange uden respons. Annullerede ordren undervejs, men dette blev blot ignoreret.

Utrolig dårlig oplevelse af at handle med Loving Rooms, og vil ikke handle der igen - endsige anbefale forretningen til nogen....:-(

2021年4月4日
5つ星のうち1の評価

Under al kritik - bestil ikke online her!

Vare bestilt 1. Marts med lovet leveringstid på max 2 uger. Dags dato er d.3. April og jeg har endnu ikke modtaget varen! Jeg har gennem de sidste 10 dage forsøgt at få kontakt til butikken på telefon, mail og på messenger for at få annulleret min ordre. Det er ikke muligt at få kontakt med nogen. Det er under al kritik og er fuldstændig utidsvarende service fra en online shop.

2021年4月3日

Pas på!

Jeg har siden i starten af februar kæmpet for at få mine penge retur efter et fejlkøb, hvor jeg har fuld returret!
Da jeg skulle købe varerne, var der hurtige svartider og jeg fik god hjælp, men nu hvor mine penge skal tilbagebetales - bliver der hverken svaret på e-mails eller mine henvendelser over Instagram, som ellers blev besvaret tidligere!
Jeg kan se, at mine beskeder bliver læst, men der bliver ikke reageret her på!

Jeg har forhørt mig om mine juridiske rettigheder og har nu givet Dem en svarfrist inden jeg politianmelder Dem!

2021年3月17日
5つ星のうち3の評価

Beklagelse over kundeservice. Modtaget en fin mail efterfølgende, hvorfor denne anmeldelse er ændret til det bedre.

Bestilte en vare for fem uger siden. Fik en mail at de ville få varen på lager senest om tre uger. Intet hørt efter tre uger, hvor jeg nu tre gange har kontaktet dem for at høre om jeg får min vare.
Ingen svar på mails men i sidste uge fik jeg en mail om sygdom hvorfor længere svartider på mail.
Helt ok - men har stadig ikke hørt fra dem.

Har for et par år siden købt vare hos dem, hvor jeg måtte vente tre måneder på vare, og hvor det var mig selv, der måtte både ringe, skrive mails og henvende mig fysisk i butikken for at få svar.

Det er under al kritik og forstår ikke hvorfor I ikke har bedre kundeservice.

Det er klart sidste gang jeg har handlet hos jer.

Opdatering på anmeldelse 16/4-21.
Jeg har i dag fået svar fra virksomhed, som beklager at jeg ikke har fået besked om forsinkelse eller svar på mails. Dette grundet sygdom og manglende opfølgelse på mails.
Jeg er i dag blevet tilbudt varen tilsendt uden beregning, når varer kommer til butik, og har fået en meget behagelig mail med beklagelse over forløbet.
Derfor ændres den ene stjerne til 3 stjerner.

2021年3月15日
5つ星のうち5の評価

Skal besøges...

Dejlig butik (Hellerup) med mange flotte varer. Medarbejderne er søde, imødekommende og hjælpsomme. Har handlet der mange gange, og kun oplevet udsøgt service. Tværtimod, undrer jeg mig over, hvor Trustpilot troværdighed ligger, når de tillader anmeldelser af folk, som selv indrømmer, at de aldrig har handlet i butikken! (se nederst). Hvordan kan dette ske? Vågn up Trustpilot.

2021年3月7日

レビューの対象になっている企業の方へ