Altid professionelt arbejde. Handlen med Lowes Biler forlÞber altid perfekt, hurtigt og med styr på alle detaljer. Jeg kan varmt anbefale dem. Efter min vurdering er de blandt de bedste i Danmark.
Jeg har kun godt at sige om virksomheden. Mounir svarer hurtigt og professionelt tilbage, og handlen gik virkelig fint. Virksomhedens personale er hÞflige og venlige.
Best dealer in Dk. Car as described, good communication, fast response and everything else in order
Jeg er kÊmpefan. Jeg bor pÃ¥ SjÊlland. Har solgt en bil til Lowes biler. Hurtigt og super fin service kan kun anbefale. Jeg har fÃ¥et bedre end super service. Hurtig og enkelt. Super behagelig... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lowes biler er en virksomhed, som har speciale i opkÞb af biler i Danmark, hos forhandlere, private, samt på diverse platforme og auktioner. Bilerne opkÞbes med henblik på videresalg til eksport, hvor de eksporteres til andre lander rundt omkring i Europa, samt andre verdensdele i nogle tilfÊlde.
Snerlevej 4, 6100, Haderslev , ãã³ããŒã¯
- Lowesbiler@Gmail.com
- lowesbiler.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg har kun godt at sige omâŠ
Jeg har kun godt at sige om virksomheden.
Good seller
Altid professionelt arbejde
Seriozitate
Seriozitate, profesionalism, oameni de încredere
the best company !!!
Gik som smurt
Rigtig god oplevelse - der var ingen problemer.
Mounir and Lowes Biler areâŠ
Mounir and Lowes Biler are professionals in car sales. They were very polite, honest, and helpful throughout the entire process. Their communication was clear, and they made everything smooth and stress-free. I truly appreciated their transparency and professionalism. I would highly recommend them to anyone looking for a reliable and trustworthy car dealer.
Best dealer in Dk
The best from the best!
Bilen er solgt og annoncen er aktiv.
Reel og hurtig handel
En rigtig god oplevelse, hurtig aftale, ok pris, hurtig afhentning.
Super god og hurtig handel
Super god og hurtig handel. kan varmt anbefales
Ordenlighed og rimelighed.
Mounir er meget fair, og ordenligt. Det var en fantastisk oplevelse at handle med ham, trods bump på vejen.
Kan på det varmeste anbefales.
Lowes biler i Haderslev styrer for vildt !
Jeg er kÊmpefan. Jeg bor på SjÊlland.
Har solgt en bil til Lowes biler.
Hurtigt og super fin service kan kun anbefale.
Jeg har fået bedre end super service.
Hurtig og enkelt.
Super behagelig dialog, både telefonisk og skriftligt.
Min ( nu tidligere ) Nissan Qashqai blev budt til en rigtig fin pris.
Jeg kan varmt anbefale Lowes biler.
Kommer helt sikkert igen og vil anbefale i mit netvÊrk.
Super sted til export af bilen
Super sted til export af bilen. Godkendte deres udspil. Pengene på kontoen inden afhentning.