L'OYÉ Cosmetics レビュー 435

TrustScore 5段階評価の4

4.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb altijd moeite met lipstick maar deze ethereal touch lipstick mirage vindt ik zo geweldig, smeert gemakkelijk en blijft lang zitten, de kleur is prachtig en ga zeker ook een ander kleurtje uitpr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De aankoop van mijn L’OYÉ producten is als een 🥳 De meedenkende verkoopster die advies geeft, het kunnen uitproberen van de producten en al helemaal fijn dat je als klant gewaardeerd wordt middel... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 化粧品店
  2. 化粧品製造業者
  3. 化粧品・香水提供業者
  4. 化粧品産業
  5. 化粧品卸業者

当該企業による記述

Welkom bij L'OYÉ Cosmetics, waar we geloven dat schoonheid verder gaat dan alleen de buitenkant. Onze missie? Vrouwen laten stralen, zowel van buiten als van binnen! We willen niet alleen dat je er geweldig uitziet, maar vooral dat je je fantastisch voelt. Bij L'OYÉ draait alles om selflove. Onze producten zijn niet zomaar make-up, het is alles wat je nodig hebt om je elke dag speciaal te voelen. Met meer dan 600 verschillende kleuren oogschaduw zijn we wereldwijd de grootste. Onze filosofie? "Beauty begins the moment when you decide to treat yourself." We willen dat je jezelf elke dag verwent en dat je straalt van binnen.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Slechte klantenservice

Had wel wat meer verwacht van de klantenservice van dit bedrijf. Zeker omdat het grotendeels alleen maar online is. Op 2 winkels na dan. Maar dat is niet voor iedereen haalbaar om even heen te gaan. Ik zag de concealers op TikTok veel dekking veel beloftes. Ook waren deze vooral op huidskleur. Dus ideaal. Ik vroeg welke kleur ik moest hebben en ik gaf aan dat ik hem vooral onder de ogen wou gebruiken. Plain
Sight Werdt mij aangeraden. Prima die besteld en was te vreden. Maar wou er toch graag 1 bij hebben maar dan 1 voor de rest van mijn gezicht omdat Plain
Sight daar wat te licht voor was. Dus ik graag een wat donkerder wou. Omdat ik dat op de site lastig vond om te zien vroeg in om advies. Hide the Truth werdt mij aangeraden. Bestelde voor z’n €200 met deze erbij. Maar tot mijn verbazing is deze in mijn ogen nog lichter. Ben er dus ook niet te vreden over. Toen kreeg ik als reactie dat ik dan maar de Cover
Me moet bestellen. Geen compensatie niks. En dat voor een make-up bedrijf die voornamelijk alleen online is. En je het dus moet doen met hun advies en de site. Testers hebben ze hier niet van. Ik vind het erg slecht. Op mijn eerste mail zeiden van op je gezicht valt hij vaak beter uit. Ik heb hier op gereageerd maar ook geen reactie terug gekregen. Vind het gewoon erg slecht dat ze niet met een oplossing komen. Een gratis concealer zou erg netjes zijn. Maar zelf geen gratis verzending. Erg jammer had graag nog meer producten gewild. Moet nu steeds kijken naar hun pallet die op mijn kaptafel staat 😂

2026年4月2日

Helemaal nieuw voor mij.🤗

Toen ik kennis maakte met L’OYÉ stond ik er versteld van hoe mooi deze artikelen zijn en goed het blijf zitten. de kleuren van de oogschaduw, eyeliner heel mooi van kleur zijn.ook de combi’s zijn heel mooi, ik heb het ook geprobeerd en het was me aardig gelukt. Ik vind het zo mooi dus blijf ik bij dit merk. Ben d’r heel blij mee en is een aanbeveling voor iedereen jonge inhoud heb ik begrepen. Groetjes Ans.

2026年2月24日
5つ星のうち4の評価

Blijft lang zitten, maar.....

Smooth pick-up Eyeliner. Heel fijn, blijft echt lang zitten.(ook met tranende ogen op de fiets) alleen zijn ze heel snel op. Dit is mijn 2de al van dezelfde kleur. Slijpt niet goed, ook niet met de roze slijper van Kruidvat die ze aanprijzen

2026年4月7日
5つ星のうち1の評価

De eyeliner doet niet wat er belooft…

De eyeliner doet niet wat er belooft wordt. Deze zou 24 uur moeten blijven zitten maar verdwijnt net als alle andere eyeliners halverwege de dag naar je ooghoeken. Contact opgenomen met de klantenservice en volgens hen breng ik hem dan niet goed aan, dit klopt niet want ik heb netjes de instructies gevolgd die op de website staan. Daarbij, ik gebruik al zo'n 40 jaar eyeliners en weet echt wel hoe dit moet. Ze wuiven de klacht gewoon weg en leggen de "schuld" bij mij. Zeer onprofessioneel! Veel geld voor een product dat niet doet wat het beloofd. Absoluut geen aanrader!

2026年4月1日
5つ星のうち2の評価

Helaas valt het potlood erg tegen

Helaas valt het potlood erg tegen, had er wel hoge verwachtingen van na alle filmpjes. Potlood geeft niet goed af op de waterrand, blijft dat ook echt geen dag zitten en potlood is zo zacht, dat je punt echt al heel snel weg is. Slijpen voorzichtig moet doen, want je raakt al snel je punt kwijt. Echt jammer!

2026年3月20日

Potentiële klant kwijt

Onlangs een bestelling geplaatst waaronder 3 samples voor een minerale foundation. Helaas zat de juiste kleur er niet tussen, waardoor ik de lichtste kleur nog graag wilde bijbestellen. Helaas komt er bij de bestelling van de sample, die € 2,95 kost, nog eens verzendkosten bij die hoger zijn dan de sample zelf. Na contact met de klantenservice wilde ze hier niet in tegemoet komen. Erg jammer, want nu zijn ze een potentiële klant kwijt.

2026年3月23日
5つ星のうち3の評価

Voldoet niet aan de verwachting

Product zoals omschreven waterproof oogpotlood wat niet afgeeft vind ik niet helemaal het verhaal waard. Ik had een betere kwaliteit verwacht naar aanleiding van de promoties. Het blijft niet de hele dag zitten vooral niet op je onder ooglid. Maar dat is mijn ervaring. Vind het erg duur naar wat er beloofd wordt.

2026年3月3日

Fantastisch!

De producten zijn allemaal van top kwaliteit! De klantenservice is goed benaderbaar en reageert zo snel mogelijk met een passende oplossing. Fantastisch bedrijf!

2026年3月12日

⭐☆☆☆☆

⭐☆☆☆☆

Als consument wil ik anderen graag waarschuwen voor mijn ervaring met deze winkel in de Westfield Mall.

Ik heb in de winkel een foundation gekocht op advies van een medewerker. Thuis bleek dat ik een verkeerde kleur/variant had meegekregen. Dit is dus niet een situatie waarin ik simpelweg van gedachten ben veranderd, maar een geval waarbij het product niet overeenkomt met wat mij in de winkel is geadviseerd en verkocht.

Toen ik hierover contact opnam met de winkel, kreeg ik te horen dat geopende artikelen nooit retour worden genomen, ook niet wanneer het om een verkeerde kleur gaat. Daarnaast ben ik telefonisch onprofessioneel en onvriendelijk te woord gestaan.

Vanuit juridisch oogpunt is dit opmerkelijk. Volgens het Nederlandse consumentenrecht (non-conformiteit, art. 7:17 BW) moet een product voldoen aan wat de consument redelijkerwijs mocht verwachten, zeker wanneer een aankoop plaatsvindt op basis van advies van een medewerker. In zo’n situatie hoort een winkel in ieder geval mee te denken over een passende oplossing, zoals omruilen.

In plaats daarvan werd direct naar het retourbeleid verwezen, zonder enige bereidheid tot service of redelijke oplossing.

Voor een cosmeticawinkel waar kleuradvies juist essentieel is, vind ik deze houding richting klanten bijzonder teleurstellend.

Mijn advies aan andere klanten: controleer het product direct in de winkel, want bij een fout van hun kant lijkt er weinig bereidheid om het netjes op te lossen. Hieronder schijven ze dat er inmiddels contact is opgenomen met mij, dit is helemaal niet waar!

2026年3月14日
L'OYÉ Cosmetics ロゴ

L'OYÉ Cosmetics からの回答

Hi Nikola,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren, zeker omdat wij juist veel waarde hechten aan persoonlijk en deskundig advies in de winkel.

Wij nemen dit soort signalen zeer serieus. Het is voor ons belangrijk dat iedere klant zich prettig en gehoord voelt en tevreden is over onze producten. Wanneer dat niet zo wordt ervaren, kijken we altijd intern hoe dit heeft kunnen ontstaan en waar we kunnen verbeteren.

Naar aanleiding van je bericht hebben wij inmiddels persoonlijk contact met je opgenomen om de situatie te bespreken en deze zo zorgvuldig met bespreken. We streven ernaar om in dit soort gevallen te luisteren en service te bieden waar mogelijk.

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je feedback met ons te delen. Dit helpt ons om onze service continu te blijven verbeteren.

With love,
Team L'OYÉ

Wat een fijne kwast

Deze nieuwe kwasten zijn nog fijner dan de oude, n die waren al supergoed! Dan als je een vraag stelt aan de klantenservice krijg je goed antwoord en zijn ze eerlijk, willen / hoeven niet perce te verkopen. En dan de vriendelijkheid, die is op en top. I love it

2026年3月6日

Ballentent!

In een filmpje op Insta werd een kleur oogpotlood gebruikt. Deze wilde kleur wilde ik graag hebben dus besteld. Toen ik het probeerde was het een totaal andere kleur dan het filmpje. Later zag ik bij de comments dat er inderdaad een verkeerde kleur vermeld was. Dus fout van ze. Na contact met whatsapp bleven ze erbij dat ik de juiste kleur had, ondanks dat ik een screenshot gestuurd had van de fout die zij maakte. Ze gaven niet thuis en ontkende het. Klantenservice is heel ver te zoeken daar! Het was de eerste maar ook gelijk de laatste keer dat ik daar besteld heb! Ze moeten nog een hoop leren daar….

2026年3月14日

Trustpilot エクスペリエンス