De parfymer var riktigt bra. Jag har bestÀllt tre styckna de var jÀttegoda. Jag har sett det pÃ¥ TikTok sÃ¥ sa de att jag kunde fÃ¥ en kod rabatt men jag fick ingenting men de var ÀndÃ¥ vÀldigt bra som pa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fick ett mejl om att "nÃ¥got" har hÀnt min bestÀllning och att man kollar pÃ¥ Àrendet, men inte mer Àn sÃ¥. Vet inte om de har tappat bort de eller om det imte ens skickats. Tycker sjÀlv inte att det sku... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LPON Àr ett svenskt parfymhus som skapar exklusiva dofter inspirerade av vÀlkÀnda lyxparfymer â men till ett mer tillgÀngligt pris. Varje doft Àr noggrant framtagen med hög parfymoljekoncentration (Extrait de Parfum) för att ge en fyllig, lÃ¥ngvarig och elegant doftupplevelse. Vi Àr ett litet, personligt företag dÀr varje flaska fylls, kontrolleras och packas för hand i Sverige. Fokus ligger pÃ¥ kvalitet i varje steg â frÃ¥n rÃ¥varor och produktion till förpackning och leverans. VÃ¥r vision Àr att ge dig kÀnslan av lyx utan att du behöver betala lyxpriset. Vi vill att du ska kÀnna dig trygg nÀr du handlar hos oss och vi lyssnar alltid pÃ¥ dina Ã¥sikter. Omdömen pÃ¥ Trustpilot hjÀlper oss att utvecklas och bli Ànnu bÀttre. Tack för att du vÀljer LPON â Scented by Sweden.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lyx att hÀmta ut riktig godoft frÃ¥nâŠ
Lyx att hÀmta ut riktig godoft från posten. Jag Àr lyrisk! Perfekt!

Lpon ããã®åç
Snabb leverans, jÀttebra med små provflaskor till ett mycket bra pris†och jÀttegoda dofter! Absoluta favoriter!!!!!

Dofterna Àr otroliga
Dofterna Àr otroliga! Håller så lÀnge och vÀldigt lyxiga och unika förpackningar, inte likt något annat ute på marknaden, kÀnns vÀldigt unikt, Àlskar!! 𥰠Àlskar Àven att man kan göra parfymen personlig och lÀgga sin egna bild på det, riktigt hÀftigt och annorlunda!

Great experience
Great experience, order came on time without any problems

Dofterna sitter i lÀnge
Kommer bestÀlla fler gånger

Hej va bra
Hej va bra , men jag va ledsen nÀr ni kom med en annan erbjudande att köpa en och en free , jag köpte 2 och en free , ni har mycket bra kvalitet jag köpte till min son och jag valde en till mej , kommer att köpa mera , ni fÃ¥ tÀnka att vilken parfym Àr nÀr vilken kÀndis parfymer Àr , lite svÃ¥rt att hitta , jag hoppas ni fattar va jag menar .ð¥°ð«¶ðŒðð

Jag Àr riktigt imponerad av LPON
Jag Àr riktigt imponerad av LPON. BestÀllningen gick smidigt, leveransen kom snabbt och allt kÀndes genomtÀnkt och lyxigt redan frÃ¥n förpackningen. Doften jag valde sitter lÀnge pÃ¥ huden och utvecklas fint under dagen â man kÀnner verkligen att det Àr bra kvalitet och att de har lagt kÀrlek pÃ¥ detaljerna.
Jag gillar också att LPON har ett premium-intryck men Àndå kÀnns priset rimligt för det man får. Kommer definitivt bestÀlla igen och testa fler dofter. Rekommenderas varmt!

Otroligt nöjd!!!
Doften håller lÀnge och luktar otroligt gott.

Lpon ããã®åç
Jag Àr otroligt nöjd med denna parfym
Jag Àr otroligt nöjd med denna parfym. Doften håller fantastiskt bra under hela dagen och jag har fått många fina komplimanger varje gång jag bÀr den. NÀr jag sprayar parfymen fördelas den jÀmnt och mjukt. Jag kommer definitivt att köpa den igen.

Mycket nöjd
Mycket nöjd! Doften håller lÀnge, förpackningen Àr riktigt fin och leveransen var snabb. Kommer definitivt bestÀlla igen!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã